WordPress.org

Profiles

consumedesign

  • Member Since: October 29th, 2010
  • @consumedesign on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Unsubscribe Link, on the site WordPress.org Forums:
    You have <a href="{{{unsubscribeLink}}}" …

    3 months ago

  • Posted a reply to Completed To Shipped?, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. It's a good plug in but lacking features, hopefully you will…

    3 months ago

  • Created a topic, Good plugin, not great., on the site WordPress.org Forums:
    Needs more features but overall a basic good plugin.

    3 months ago

  • Created a topic, Completed To Shipped?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to change the email for reviews to be s…

    3 months ago

  • Posted a reply to Override Templates?, on the site WordPress.org Forums:
    Got it, just move ivole-single-product-reviews.php to the theme's directory.

    3 months ago

  • Created a topic, Override Templates?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there anyway to override the template files?

    3 months ago

  • Posted a reply to [cusrev_reviews] Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Oh and add: wp_enqueue_script('customer-reviews-woocommerce-js', '/wp-content/plugins/customer-reviews-woocommerce/js/frontend.js','',NULL,false); wp_enqueue_style('customer-reviews-woocommerce-css', '/wp-content/plugins/customer-reviews-woocommerce/css/frontend.css','',NULL,false); wp_enqueue_script( 'recaptcha', 'https://www.google.com/recaptcha/api.js', array(), null, true ); To…

    3 months ago

  • Posted a reply to [cusrev_reviews] Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Aussieless... how I hacked it: <? $args = array( 'p' => $product_ID, 'post_type' =>…

    3 months ago

  • Posted a reply to [cusrev_reviews] Not working, on the site WordPress.org Forums:
    When is the update? I plan on doing the same, non Woo page with the…

    3 months ago

  • Posted a reply to After moving the site all galleries are empty, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I figured it out, sort of... I added define( 'AUTOSAVE_INTERVAL', 300 ); define( 'WP_POST_REVISIONS',…

    12 months ago

  • Posted a reply to After moving the site all galleries are empty, on the site WordPress.org Forums:
    Having the same issue, what did you edit and where? Thanks!

    12 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce Mailchimp – Parse error, on the site WordPress.org Forums:
    I updated php and it fixed the issue... I jumped the gun and should have…

    2 years ago

  • Posted a reply to WooCommerce Mailchimp – Parse error, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry that's MYSQL version 5.1.xx we are on php 5.6.26.

    2 years ago

  • Created a topic, WooCommerce Mailchimp – Parse error, on the site WordPress.org Forums:
    I get "Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTIO…

    2 years ago