WordPress.org

Profiles

computerslayer1

  • Member Since: June 9th, 2008
  • @computerslayer1 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Wrong URL for jquery files, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind--I found in the styling section of the plugin that "Redmond" was entered, instead of…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Wrong URL for jquery files, on the site WordPress.org Forums:
    When using cformsII: When I try to access the field o…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to No thumbnails for large resolution images, on the site WordPress.org Forums:
    Well, the host increased the memory limit to 128MB and that seemed to resolve the…

    4 months ago

  • Posted a reply to No thumbnails for large resolution images, on the site WordPress.org Forums:
    It's a managed server. I don't have shell access.

    4 months ago

  • Posted a reply to No thumbnails for large resolution images, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I increased the memory limit to 128MB, but now I'm back to seeing the…

    4 months ago

  • Posted a reply to No thumbnails for large resolution images, on the site WordPress.org Forums:
    I did not see anything in the server logs or server error logs pertaining to…

    4 months ago

  • Posted a reply to No thumbnails for large resolution images, on the site WordPress.org Forums:
    This is what is currently set: max_execution_time = 30 ; Maximum execution time of each…

    4 months ago

  • Created a topic, No thumbnails for large resolution images, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to 4.8, authors have been complaining …

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working on multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I have 2.5.19 installed.

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working on multisite, on the site WordPress.org Forums:
    What cache? Browser cache? I visited one of the network multisites from a computer that…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not working on multisite, on the site WordPress.org Forums:
    5.6.24

    7 months ago

  • Created a topic, Not working on multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I have wordpress configured in multisite mode with thr…

    7 months ago

  • Created a new ticket, #23502, in Core Trac:
    wp_register_script results in the appearance of & HTML entity

    5 years ago