WordPress.org

Profiles

Cohesive

Profile picture of Cohesive
  • Member Since: February 21st, 2013
  • @cohesive on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Use Button with Anchor Jump link, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is it possible to use these buttons with an An…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Remove Social Icons and top info bar from Header, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Change Image Widget Caption/Title Font Weight, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Albar Theme - Change Font, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Albar Theme - Remove Image Border And Change Caption Text Appearance, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Nav Menu Now Screwy?, on the site WordPress Support Forums:
    This would help: http://www.petalumaartscenter.org/

    1 year ago

  • Created a topic, Nav Menu Now Screwy?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Update Changed Nav Menu, on the site WordPress Support Forums:
    To add some details to this: The links you currently see for navigation below the…

    1 year ago

  • Created a topic, Update Changed Nav Menu, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Nav Dropdown Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    That appears to have worked. Testing it out and will post again if it stops…

    2 years ago

  • Created a topic, Nav Dropdown Disappears, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Meh., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Rotator Won't Show More Than 10 Testimonials, on the site WordPress Support Forums:
    Bump. Would appreciate a response from the plugin author.

    2 years ago

  • Created a topic, Rotator Won't Show More Than 10 Testimonials, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Post Content Not Appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Should that be added into the single.php for my parent theme?

    3 years ago

  • Posted a reply to Blog Content Not Appearing, on the site WordPress Support Forums:
    I haven't edited the loop file but I will take a look at it to…

    3 years ago

  • Created a topic, Post Content Not Appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Blog Content Not Appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Nav Ordering System Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Expand Main section, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago