WordPress.org

Profiles

codespinner

Profile picture of codespinner
  • Member Since: March 8th, 2013
  • @codespinner on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Translation not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks ole1986 for help but could you detail a bit more ? I have this…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Restrict jobs page to logged in users", on the site WordPress Support Forums:
    I was looking for a non plugin solution but yes this one does the job…

    3 months ago

  • Created a topic, Search jobs by IDs on backend, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Restrict jobs page to logged in users, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Post Navigation under main [listing] page", on the site WordPress Support Forums:
    SOLVED. You need to define same page permalink than listing slug.

    3 months ago

  • Created a topic, Easy to use and good support, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Number of posts on listing archives", on the site WordPress Support Forums:
    Solved ! Take care of your theme's general options about archive or search pages cause…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Number of posts on listing archives", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your answer. Yes my shortcode is [listings taxonomy="status" term="a-vendre" limit="9" columns="3"] I do…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single listings CSS path issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I only speak about translating common plugin expressions which can be found in the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single listings CSS path issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks. Would you please notice the fix in next release readme.txt ? ;) Any…

    3 months ago

  • Created a topic, Post Navigation under main [listing] page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Number of posts on listing archives, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Translation issue, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Translation not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, any idea about it ?

    3 months ago

  • Created a topic, Single listings CSS path issue, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Translation not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same thing, doesn't work too ! Please have a look ;)

    4 months ago

  • Created a topic, No action on click, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Duplicate jobs", on the site WordPress Support Forums:
    1/ Get it thanks a lot ;) 2/ I don't think that's what I look…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Duplicate jobs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for quick response ! 1/ On administrator side yes but not on user…

    7 months ago

  • Created a topic, Duplicate jobs, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Empty captcha error | Google live spreadsheet export", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Michael, thanks for the reply.

    1 year ago

  • Created a topic, Empty captcha error | Google live spreadsheet export, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sola Newsletters is shown in English", on the site WordPress Support Forums:
    It was because of language files names, you forgot the capital letters (...fr_fr). It's fine…

    1 year ago

  • Created a topic, Good starting point, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sola Newsletters is shown in English", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, French translation files are there in languages folder but everything is still in English.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Please help! CSS and jQuery Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, i desactivate the plugin and activated it again. jquery animation works now, but CSS…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Please help! CSS and jQuery Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ! Indeed, looks like the plugin doesn't work anymore with WP 3.6. I just…

    3 years ago

  • Created a topic, Set one default url for my "last uploaded images" set, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago