WordPress.org

Profiles

CodeGeek

Profile picture of CodeGeek
  • Member Since: June 27th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Member [id] does not have permission to get company [id]", on the site WordPress Support Forums:
    I just finished my site updates and it still isn't showing that plugin as needing…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Member [id] does not have permission to get company [id]", on the site WordPress Support Forums:
    I just sent that your way. Thank you so much for your help! Best, CodeGeek…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Member [id] does not have permission to get company [id]", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. And trying to do a "Regenerate LinkedIn Access Token" just throws an error as…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Member [id] does not have permission to get company [id]", on the site WordPress Support Forums:
    When I log into WordPress, it's showing version 1.1 as being the latest version. How…

    3 months ago

  • Created a topic, Metaslider Compatibility, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After Version 1.3.3", on the site WordPress Support Forums:
    I am still seeing issues with it but I'm starting to wonder if there's a…

    4 months ago

  • Created a topic, Existing editor-styles.css, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Visual Editor Not Working After Version 1.3.3, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Update is breaking WP Admin Area, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Timezone Settings Issue, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Links not working for some links", on the site WordPress Support Forums:
    I too am having a problem. Any solution for this yet?

    8 months ago

  • Created a topic, Very impressive, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Categories Missing from "Insert Media" options", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using a child theme of Hybrid: http://themehybrid.com/themes/hybrid-base. Let me know if that helps.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Categories Missing from "Insert Media" options", on the site WordPress Support Forums:
    Hi There, I've now upgraded to the premium version but the "View all categories" dropdown…

    11 months ago

  • Created a topic, Categories Missing from "Insert Media" options, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "iTunes not updating", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this problem with posts that I've published in early June not showing in…

    1 year ago