WordPress.org

Profiles

cma01

Profile picture of cma01
  • Member Since: August 10th, 2006
  • @cma01 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Changing Gallery Settings, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Don't Use Unless You Know Absolutely Nothing", on the site WordPress Support Forums:
    Point taken. :). Yes those are good features in a free plugin. However, I didn't…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Don't Use Unless You Know Absolutely Nothing", on the site WordPress Support Forums:
    I don't consider styling a button with CSS an "advanced" customization and you can log…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Making forms somewhere else?.. pf...", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly

    8 months ago

  • Created a topic, Don't Use Unless You Know Absolutely Nothing, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Easy to Use, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Multi site support in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Is there anyway to re-enable it? I've been using the plugin on WPMU for quite…

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, WordPress MU Running VERY Slow

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Postcards] Emails Don't Send, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Category ID Issues after Upgrade to 2.8.5, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PostRatings] Rating system stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem.

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweet This] error for tweet this plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, it was a huge mess on all my feeds.

    7 years ago

  • Posted a reply to "blank page after comment is submitted", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same thing. After someone submits a comment, logged in or otherwise, the…

    8 years ago

  • Posted a reply to "RSS GONE after 2.5.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I'm still having problems. The WordPress feed is working, but the Feedburner feed won't…

    8 years ago

  • Posted a reply to "RSS GONE after 2.5.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I'm running into the same problem. I used to have several feeds for different categories…

    8 years ago

  • Created a topic, Images in Posts Won't Display, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Display Different # of post for Home page and Archive", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! That did just what I needed.

    10 years ago

  • Created a topic, Display Different # of post for Home page and Archive, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago