WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 2nd, 2013
  • Location: Near Llangollen, North Wales
  • Website: schoolsays.co.uk
  • Find me on:

Bio

I create websites and apps for schools which make good use of WordPress.

  • Posted a reply to “There was an error connecting to the server”, on the site WordPress.org Forums:
    I can seconds this. SSL has stopped working. I had to revert to non-SSL POP3…

    3 days ago

  • Posted a reply to ERROR: Unable to connect, on the site WordPress.org Forums:
    Update: this has since been discovered to be a problem with TLS on the affected…

    4 months ago

  • Created a topic, ERROR: Unable to connect, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm getting this error when trying to send a test…

    4 months ago

  • Posted a reply to Duplicate posts (sometimes), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Wayne, Sorry for the delay in replying. I don't have a cron set up,…

    4 months ago

  • Created a topic, Suggestion: Show Notice Locations, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin would be even better if it enabled users t…

    5 months ago

  • Created a topic, [Postie] Duplicate posts (sometimes), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Wayne, I’ve having a similar problem to the i…

    5 months ago

  • Created a topic, Enable Editor Role to access ‘settings’.., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for a very useful plugin. Thought I'd make a co…

    5 months ago

  • Created a topic, Submit button loader suggestion, on the site WordPress.org Forums:
    Currently, when a person clicks the Submit button on t…

    5 months ago

  • Created a topic, On register success, htaccess updates?!#@, on the site WordPress.org Forums:
    I have noticed a strange issue. Whenever a token is su…

    5 months ago

  • Posted a reply to ‘user_email’ cannot be null ERROR, on the site WordPress.org Forums:
    I've resolved the issue. It was a conflict with the plugin called 'Allow Multiple Accounts':…

    5 months ago

  • Created a topic, ‘user_email’ cannot be null ERROR, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing this error whenever a device attempts to re…

    5 months ago

  • Created a topic, Fast and effective support, on the site WordPress.org Forums:
    There was a problem with the latest update, but Emre r…

    7 months ago

  • Posted a reply to Call to undefined function add_settings_error(), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Emre. That did the trick.

    7 months ago

  • Posted a reply to Call to undefined function add_settings_error(), on the site WordPress.org Forums:
    Yes. That's the one.

    7 months ago

  • Created a topic, Call to undefined function add_settings_error(), on the site WordPress.org Forums:
    I’m getting this error when creating posts by email …

    7 months ago

  • Posted a reply to Latest version breaks CF7, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I realise this is unrelated to the thread, so will post separately. Sorry for…

    7 months ago

  • Posted a reply to Latest version breaks CF7, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also getting this error: [17-Nov-2018 10:43:24 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function…

    7 months ago

  • Created a topic, selected-time class error, on the site WordPress.org Forums:
    When I select a time, all the time slots after the sel…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. It's Apache, but I've taken your advice and used Media Cleaner instead. Thanks for…

    8 months ago

  • Created a topic, Plugin isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    I've deactivated the site cache, installed this plugin…

    8 months ago

  • Posted a reply to Admin menu missing items, on the site WordPress.org Forums:
    Bingo! I really should have thought of that myself. Sorry for wasting your time and…

    9 months ago

  • Created a topic, Admin menu missing items, on the site WordPress.org Forums:
    I've just logged into a site to update a gallery and t…

    9 months ago

  • Created a topic, Hide Gallery functionality, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to easily hide all gallery functionalit…

    12 months ago

  • Posted a reply to Shortcode does not work, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, but I have have the Privacy Tools page created and assigned. The plugin has…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    After a lot of frustration trying to get this plugin to work, I discovered that…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Don't waste your time. This plugin is broken and does …

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I have the Storefront theme and Jetpack installed with…

    1 year ago

  • Created a topic, Not working on Multisite anymore, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin used to be awesome, but doesn't seem to wo…

    1 year ago

  • Posted a reply to Auto-Add Galleries to Albums? Or Similar Album > Gallery Control, on the site WordPress.org Forums:
    I just want to say that I think that the idea from @blakemiller for an…

    1 year ago

  • Created a topic, Suggestion: change ‘add’ to ’embed’, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to suggest that you change the edit post/…

    1 year ago

  • Created a topic, An Upgrade in Every Respect, on the site WordPress.org Forums:
    Have recently upgraded several sites to the new versio…

    1 year ago

  • Posted a reply to Migration tool not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jack, Yes, I tried disabling plugins, incognito mode and a different browser. Really not…

    1 year ago

  • Posted a reply to Fabulous, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    1 year ago

  • Created a topic, Fabulous, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed this plugin on 30 sites (using mainwp) …

    1 year ago

  • Created a topic, Migration tool not working, on the site WordPress.org Forums:
    Oh dear, oh dear. I'm sorry that your rollout of MailP…

    1 year ago

  • Created a topic, Printing, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to ensure that a page can be printed wi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Connections not loading after update, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved. When I disabled all plugins on Chrome and did a hard refresh of…

    1 year ago

  • Posted a reply to Connections not loading after update, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the error from the console: VM475:8 Uncaught TypeError: _.findWhereSafe is not a function at…

    1 year ago

  • Posted a reply to paid customization, on the site WordPress.org Forums:
    Good point, thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to paid customization, on the site WordPress.org Forums:
    I'm in a similar position: with so many websites and users, I can't always remember…

    1 year ago

  • Created a topic, Very very helpful plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Finally, no need to logout and log back into another a…

    1 year ago

  • Created a topic, Connections not loading after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nikola, I've updated the plugin doay on a couple o…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Managed to resolve my problem by deactivating and reactivating my theme. This problem was caused…

    1 year ago

  • Posted a reply to Polylang Language Switcher stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @lachender_engel I had exactly this problem, so I activated the WordPress TwentyFifteen theme and…

    1 year ago

  • Created a topic, Stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin worked fine but stopped working at some po…

    1 year ago

  • Posted a reply to Single site disconnected; throwing error on reconnect attempts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bogdan, Turns out that the child site's domain DNS zone had been changed which…

    1 year ago

  • Created a topic, Single site disconnected; throwing error on reconnect attempts, on the site WordPress.org Forums:
    Just one of my sites (schoolsays.co.uk) has disconnect…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with switching language in polylang, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the update. Unfortunately, that code doesn't appear in my htaccess.

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with switching language in polylang, on the site WordPress.org Forums:
    I should add: this problem only affects the homepage. On other pages, the language switcher…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with switching language in polylang, on the site WordPress.org Forums:
    Similar issue here. My site has English served over a .net domain and Chinese served…

    1 year ago

Plugins