WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 15th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Nothing happens when I upload a file!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @saparreira this was my problem too.

    7 months ago

  • Posted a reply to Unable to create the wordfence-waf.php, on the site WordPress.org Forums:
    OMG just wasted about 2 hours until I read @cnbsorg - completely forgot about SELinux!…

    9 months ago

  • Created a topic, Two shortcodes ignores redirect parameter for second short code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The plugin is working fine but there is a slight …

    12 months ago

  • Posted a reply to Alipay account question, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @dougaitken, Thanks very much - all clear now!

    1 year ago

  • Posted a reply to UnionPay Support?, on the site WordPress.org Forums:
    For anyone else who was wondering - UnionPay is only supported by stripe with a…

    1 year ago

  • Created a topic, Alipay account question, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just a bit confused about the Alipay setup. I've …

    1 year ago

  • Posted a reply to UnionPay Support?, on the site WordPress.org Forums:
    ok thanks - I will do

    1 year ago

  • Posted a reply to UnionPay Support?, on the site WordPress.org Forums:
    By the way - when I add the UnionPay test card number in the cc…

    1 year ago

  • Created a topic, UnionPay Support?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The plugin is working well for normal card apart …

    1 year ago

  • Created a topic, $.cookie is not a function error in console, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm getting the following error in the console an…

    1 year ago

  • Posted a reply to calling add_to_cart doesn’t add addon fields, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry wrong plugin

    1 year ago

  • Created a topic, calling add_to_cart doesn’t add addon fields, on the site WordPress.org Forums:
    We bought Product addons and it works fine. If I click…

    1 year ago

  • Created a topic, LWA stopped working (no modal overlay) after upgrade to 4.7.5, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The overlay stopped working as soon as I updated …

    2 years ago