WordPress.org

Profiles

chrisdoth

Profile picture of chrisdoth
  • Member Since: January 8th, 2008
  • @chrisdoth on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Page images stretching to 100%", on the site WordPress Support Forums:
    article .entry-content img { width:auto ;} Sorry for posting again but I believe the above…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Page images stretching to 100%", on the site WordPress Support Forums:
    .has-post-thumbnail .entry-thumbnail img, .widget_featured_posts_block .entry-thumbnail img { width:auto ;} Fixes things for page images although…

    4 months ago

  • Created a topic, Page images stretching to 100%, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Shortcode in the header section", on the site WordPress Support Forums:
    After a fair bit of trial and error I found adding: select.goog-te-combo {float:right;} Did get…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Typography, markup and formatting code", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved.

    4 months ago

  • Created a topic, Typography, markup and formatting code, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Support documents on website", on the site WordPress Support Forums:
    Not a problem and great that its fixed.

    5 months ago

  • Created a topic, Support documents on website, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Nonce Error issue", on the site WordPress Support Forums:
    Just glad for both of us it was such a simple solution :) Thanks to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Add to cart buttons Failing", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't help with changing 120 buttons I know but I had that same code…

    5 months ago

  • Created a topic, Works well, simple to set up., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Add to cart buttons Failing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I found updated the button code fixed this error on my site, I guess…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Nonce Error issue", on the site WordPress Support Forums:
    Similar story here, long time user, not sure when the cart stopped working but found…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Update to 0.7 made the customization impossible", on the site WordPress Support Forums:
    I've just installed it (0.7) and the homepage options are not there - I had…

    7 months ago

  • Created a topic, Full version may look good, this is a 'lite' theme though., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "No worky with feed from phpBB?", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the same error when trying to use this to display a phpBB 'new' rss…

    1 year ago

  • Posted a reply to "phpbb version 3.1.2 recent topics", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have just updated phpbb and found myself with the same issue. It seems…

    1 year ago

  • Created a topic, No longer works., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Ok but another 'theme' designed at trying to sell you a 'full' theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Simple, good looking and works., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Limited and required editing to work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to get rid or change colors of the (white) circles", on the site WordPress Support Forums:
    You could just make the circle images transparent in the css/images folder as a dirty…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Replace Circles With Numbers", on the site WordPress Support Forums:
    I found if you just delete the references to circles in the CSS the plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Captions not working", on the site WordPress Support Forums:
    The caption does/should work with the free version normally yes, although it also appears over…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to reduce webpage size [hueman theme]?", on the site WordPress Support Forums:
    In the side menus; Appearance - Theme Settings - Styling There is a 'Website Max-Width'…

    2 years ago

  • Posted a reply to "1.4.3 update removed my background image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you for that which fixed the 'issue'. Yes I was unaware of this.…

    2 years ago

  • Created a topic, 1.4.3 update removed my background image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Slider?", on the site WordPress Support Forums:
    My mistake! I didn't realise from the instructions that the slider is only usable on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Slider?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm stuck on this too, I've followed the instructions, created the category with the slug…

    2 years ago

  • Posted a reply to "phpBB Recent Topics Conflict with Genesis Slider", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for the reply. No all plugins and settings were the same once transferred.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "phpBB Recent Topics Conflict with Genesis Slider", on the site WordPress Support Forums:
    This is my thread, get your own ;) Are you subscribed to all threads for…

    3 years ago

  • Created a topic, phpBB Recent Topics Conflict with Genesis Slider, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Lightbox not working after update to WP3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Upgrading to the latest version of lighbox has fixed my issues. http://wordpress.org/plugins/wp-jquery-lightbox/

    3 years ago

  • Posted a reply to "Lightbox not working after update to WP3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Me Too :(

    3 years ago

  • Posted a reply to "Nextgen lightbox doesnt work with WP 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using slimbox and its broken that too it seems.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Compatibility with IE 8 and older?", on the site WordPress Support Forums:
    I was surprised this theme didn't work with IE, didn't realise untill I was half…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Pinboard search bar on mobile devices", on the site WordPress Support Forums:
    I tried adding the following as custom css in the admin area which seems to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Down on all sites", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any update with this, its been a few days? We wanted to keep…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot see Login or pages in Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the quick reply. I have 'Pages + Icons' but next to that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot see Login or pages in Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Struggling with the same issue. Have done as above but am not seeing "the "Log…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How do you use it?", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to work fine, install and then edit settings on the right hand admin menu…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: vSlider Multi Image Slider for WordPress] Smooth fade in/out", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be a known issue that is due to be fixed; http://www.vibethemes.com/forum/topic/no-picture-in-widget-or-theme

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: vSlider Multi Image Slider for WordPress] Smooth fade in/out", on the site WordPress Support Forums:
    Fade not working for me either. all the others do but they're a little 'bold.'

    5 years ago

  • Posted a reply to "What is the PHP code for displaying the newsletter?", on the site WordPress Support Forums:
    I found if you just add [newsletter] in to the page then the subscribe form…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload sets file perms to 640 instead of 644", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem today with me?

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleMap] Search shows map results but doesn't link to them?", on the site WordPress Support Forums:
    Thats great Glen. I'll update the file now.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page Error and Unable to Edit Widget Sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, upgraded to 3.1.1 and all working well again.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page Error and Unable to Edit Widget Sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, again with IE8 - switched to Firefox after dissabling a bunch of…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Problem(s) getting Clear Line Theme to work", on the site WordPress Support Forums:
    Post deleted. Problem solved.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleMap] Search shows map results but doesn't link to them?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you for the reply. No, I haven't moded the plugin. I notice the…

    5 years ago