WordPress.org

Profiles

chewbears

Profile picture of chewbears
  • Member Since: August 23rd, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Where is my url()", on the site WordPress Support Forums:
    Its in the header.php was ../../../

    2 days ago

  • Created a topic, Edit Related Post Display, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Hide/edit entry tags and entry share on blog, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "HOw to create a unquie Header on every post", on the site WordPress Support Forums:
    Figured I would get this type of response due to a poor title name maybe.…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Where is my url()", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the www was a typo. So you confirm that my 'url('')' should have worked?…

    2 days ago

  • Posted a reply to "a:hover Style", on the site WordPress Support Forums:
    mr cottontail. I was in the wrong place. I am still a little annoyed you…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Where is my url()", on the site WordPress Support Forums:
    kmessinger, thanks for the response but I am unable to post as it is not…

    2 days ago

  • Created a topic, Where is my url(), on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, HOw to create a unquie Header on every post, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "a:hover Style", on the site WordPress Support Forums:
    Site is not online yet so do not have a link to provide. In Settings…

    2 days ago

  • Created a topic, a:hover Style, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, no Timeline without Pay, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "Flickering Issue between slides", on the site WordPress Support Forums:
    I am on a development site so I can't publish due to clients request. I…

    4 days ago

  • Created a topic, Flickering Issue between slides, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Created a topic, #1 Slider for WordPress, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Pro Sizing Questions (Height)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I have 2 final questions 1. Can you set multiple font sizes within a…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Pro Sizing Questions (Height)", on the site WordPress Support Forums:
    I apologize, your latest response applies to only the Pro Version correct? For the free…

    6 days ago

  • Created a topic, Pro Sizing Questions (Height), on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Block > inline block Question : Images, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Template / CSS Question", on the site WordPress Support Forums:
    Ignore me used inline-block and it worked wonders. Sorry, had a brain lapse.

    1 week ago

  • Created a topic, Template / CSS Question, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Dynamic CSS/HTML Pages, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Usage of include WordPress on external page", on the site WordPress Support Forums:
    Seriff, I am looking to display the first image that's in the post content. Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Usage of include WordPress on external page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Adding WordPress Post with Images to PHP webpage, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Looking for a way to takes pictures from posts and make a gallery", on the site WordPress Support Forums:
    It is a private blog that has controls so size isn't important, it will be…

    5 years ago

  • Created a topic, Looking for a way to takes pictures from posts and make a gallery, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Cool Video Gallery] Feature requests, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "cool video gallery", on the site WordPress Support Forums:
    gid = the id assigned under "manage gallery" not the name. I made that mistake.…

    5 years ago

  • Created a topic, iPlanet Install "The page isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Changing fonts in the post area", on the site WordPress Support Forums:
    In firebug to do what you want, click the HTML tab. Right click the text…

    5 years ago

  • Posted a reply to "No RSS-feed", on the site WordPress Support Forums:
    I know this may be a shot in the dark but like Rev said get…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Changing fonts in the post area", on the site WordPress Support Forums:
    also you can dl firebug for fire fox and look at how the style is…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Different post colors", on the site WordPress Support Forums:
    THis post has been resolved, even though I doubt the OP will tag iT :…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    Done. Guess you can close this out as resolved : P

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    wow so now you mentioned that stuff and I just tested your site under that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    WOW did we do that!!!?!?!! LOL, highly unlikely I bet it is how you have…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head profile="http://gmpg.org/xfn/11"> <meta…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    its not working = O You have it in your wp main directory? If that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    we got the feed back though! Alright now check to see if you have xmlrpc.php…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Different post colors", on the site WordPress Support Forums:
    oh gosh I forgot to post the last piece! <?php $x++; endwhile; ?> you have…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    FIGURED IT OUT!!! You will be so proud! your head is <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    Copy and paste your head : P From your theme header.php Now it looks like…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Different post colors", on the site WordPress Support Forums:
    t-p FIXED!!! I dl'd the theme and got it all working. If you need I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    Try again with another theme and see if the feed still does not appear. I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    http://sharonadesign.com/blog/feed/rss/ Still says its broken : ( "problem loading page"

    5 years ago

  • Posted a reply to "Different post colors", on the site WordPress Support Forums:
    Least I solved the comment alternating color question I see on these boards LOL. I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    I still can not see your feed page send the link Enter this in the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    the feed is completely broken now on your end too correct? Have you tried this…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Feedburner not working", on the site WordPress Support Forums:
    Can not connect to your feed php = ( Are you using permalink setting custom?…

    5 years ago