Profiles

  • Member Since: June 15th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, Not working on mobile; is working on desktop?, on the site WordPress.org Forums:
    For some reason, I'm getting an error trying to check …

  • Posted a reply to BBPress Style Pack Causing “White Screen of Death”, on the site WordPress.org Forums:
    They reverted it back a version!

  • Posted a reply to BBPress Style Pack Causing “White Screen of Death”, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also getting a WSOD, and an error in logs of: [08-Nov-2022 19:24:51 UTC] PHP…

  • Posted a reply to Was this plugin sold?, on the site WordPress.org Forums:
    Ah ha, just bringing it in brand. Got it! Thanks @sallijane

  • Created a topic, Was this plugin sold?, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence flagged some changes, and I see a new author…

  • Posted a reply to Recaptcha won’t validate on mobile (most of the time), on the site WordPress.org Forums:
    When I checked this button: Disable Submit Button Disable Form Submit Button until no-captcha is…

  • Created a topic, Recaptcha won’t validate on mobile (most of the time), on the site WordPress.org Forums:
    It kind seems like it's trying to run the v3 invisible…

  • Posted a reply to reCAPTCHA v2 (Invisible) ?, on the site WordPress.org Forums:
    Not the plugin author... but v2 is not invisible. That's v3

  • Created a topic, Has_Location not working in FSE Theme (2022 or child), on the site WordPress.org Forums:
    I've tested this with WP Safe Mode locally, with WP 6.…

  • Posted a reply to Jetpack Lazy Loading Images in Feeds – breaking feeds??, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @bruceallen , I submitted the contact form.

  • Created a topic, Jetpack Lazy Loading Images in Feeds – breaking feeds??, on the site WordPress.org Forums:
    Jetpack is Lazy Loading images in the WordPress feeds.…

  • Posted a reply to Single Categories WSOD using block child theme, on the site WordPress.org Forums:
    I've checked it with Twentytwentytwo (up to date), Wp Safe Mode (fresh install), and everything…

  • Created a topic, Single Categories WSOD using block child theme, on the site WordPress.org Forums:
    It's working on the main event page, single event page…

  • Posted a reply to Warning – This is not the solution if you’re ONLY using a GA4 Property, on the site WordPress.org Forums:
    And again, it doesn't HAVE a connected UA property. When I created a NEW UA…

  • Posted a reply to Warning – This is not the solution if you’re ONLY using a GA4 Property, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know what to tell you. I followed your directions, tried all the options,…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Will do! Thanks @jamesosborne . Hopefully it'll be updated to fully support GA4 properties in…

  • Created a topic, Warning – This is not the solution if you’re ONLY using a GA4 Property, on the site WordPress.org Forums:
    The support team for the plugin is great. This isn't t…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I just uninstalled Site Kit and went back to using the GA4 property gtag.…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I agree, Google Analytics says its receiving data... but it doesn't show it on…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I've done that, and I'm still having the issue that if this is selected:…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, fine. So, how do I setup a NEW UA property to use with it?…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    I do see that I can now tell it not to insert the incorrect UA…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jamesosborne , Okay, but the associated UA property still isn't the right property, and…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @jamesosborne, It looked like it was working til yesterday's update! Now, I can't see…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Does that mean that inside the Site Kit, it's actually displaying the data for the…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, maybe this should be reflected in that documentation I linked earlier, cause it's really…

  • Posted a reply to Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I am seeing the Google Analytics Properties in the drop-down. The GA4 property does…

  • Created a topic, Google Site Kit Analytics Error on Setup, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne directed me to open a new ticket from ht…

  • Posted a reply to “You need to connect the Universal Analytics property”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm having this save problem! And, I looked at the source code, and the…

  • Created a topic, Forum Topic Search Result Featured Images?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, it's a great plugin! I've got option 17 under …

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn If you don't have a child theme, I don't even know why it worked…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn The Events Manager Plugin's template loaded doesn't load the block templates. Did you see…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn Yeah, it manifested the same way, but it sounds like you have a different…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn You might want to create a separate support question, that's definitely a different issue…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn I'm not sure, something must still be conflicting.

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    It seems like you are trying the 2 different archive pages (different slugs for each?),…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn When you select the page to use for the events page, then go to…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    @palijn, Thanks, I've currently got it patched, but not on a production site. I think…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    Improved version that will actually use the **selected** block editor templates: (This is almost the…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    Update: WORKING*** On line 40 of em-location-post.php and line 63 of em-event-post.php, change $post_templates =…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    I'm still trying to troubleshoot this, because I have one installation that it seems to…

  • Posted a reply to Events Manager pages ‘CONTENTS’ hook not working with Twenty Twenty-two theme, on the site WordPress.org Forums:
    I also have this issue. All plugins deactivated, and the only thing that worked was…

  • Created a topic, Fantastic plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I came to rate it specifically because when I used Yoa…

  • Created a topic, Conditional {has_location}content{/has_location} Not working?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to use the conditional {has_location}conten…

  • Created a topic, [Events Manager] trying to get property of non-object error in php, on the site WordPress.org Forums:
    I’m getting this error: [18-Apr-2022 13:01:27 UT…

  • Created a topic, [Yoast SEO] Critical error in woocommerce logs for Yoast, on the site WordPress.org Forums:
    I’m getting this error in the WC status logs: 20…

  • Created a topic, [MailPoet - emails and newsletters in WordPress] Critical error in woocommerce logs for MailPoet, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve gotten this error in the Woocommerce status…

  • Posted a reply to [WooCommerce] Php Error – Trying to locate, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @ihereira, Here is the system report: ### WordPress Environment ### WordPress address (URL): https://www.domainname.com…

  • Created a topic, [WooCommerce] Php Error – Trying to locate, on the site WordPress.org Forums:
    I’m getting this PHP error: [15-Apr-2022 19:20:5…

  • Created a topic, Thank you!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you agian!