WordPress.org

Profiles

checco.lnx

Profile picture of checco.lnx
  • Member Since: September 28th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Site tile and tagline not saved", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much. The beta version of qTranslate-x solved the problem. Kind regards, Checco

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Site tile and tagline not saved", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm using v. 3.2.9

    4 weeks ago

  • Created a topic, Site tile and tagline not saved, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Problem editing comment dates (timestamp), on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Captcha (v.1.1.3) not showing in CF7", on the site WordPress Support Forums:
    Not solved but... CF7 and BWPRecaptcha work (even if I do not see the preview)…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Captcha (v.1.1.3) not showing in CF7", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Khang, I've tested the form with three browsers before posting here. Obviously during the…

    7 months ago

  • Created a topic, Captcha (v.1.1.3) not showing in CF7, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ndre, "Lightbox Plus ColorBox" has many options. I can use different Style Types of…

    1 year ago

  • Created a topic, Lightbox, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Category problem after update to 1.40 (plugin does not work anymore)", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, after some additional test I registered this: - Product listing shows at most: Does…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Category problem after update to 1.40 (plugin does not work anymore)", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for previous post: ignore it! I'm doing some new test... Checco

    1 year ago

  • Posted a reply to "Search function problem", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, but even if I enable "Product Listing Page" there are problems: search function works…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Category problem after update to 1.40 (plugin does not work anymore)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ndre, Updating the plugin only solved the problem temporarily. After I have set "Product…

    1 year ago

  • Created a topic, Category problem after update to 1.40 (plugin does not work anymore), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Search function problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ndre, unfortunately the search function (via the new "product search widget") still shows only…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Search function problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for all the great work you are doing. Is there any news about…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Product Thumbnail Linking to Large Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect. Thank you so much ;)

    1 year ago

  • Created a topic, Search function problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Product Thumbnail Linking to Large Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    It worked for me. In: ecommerce-product-catalog/templates/content-al_product.php I've changed this: <div class="entry-thumbnail product-image"> <?php if (has_post_thumbnail())…

    1 year ago

  • Created a topic, Product Thumbnail Linking to Large Image Size, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad links in admin panel when WP is installed in a subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect ;)

    1 year ago

  • Created a topic, Bad links in admin panel when WP is installed in a subdirectory, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Translation", on the site WordPress Support Forums:
    You can send these language files to support@themehorse.com Ok, I'll do it. Checco

    2 years ago

  • Posted a reply to "Translation", on the site WordPress Support Forums:
    Bad file names. From http://codex.wordpress.org The .mo files must use language-only filenames, like languages/de_DE.mo in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Translation", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm trying to translate the theme into italian. I've generated the 2 files (.po…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Configurable Tag Cloud (CTC)] Display random list of four tags?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've the same problem. On my site there are 26 tags. I want to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Image-Media Uploader: Problem when processing (it:elborazione) images", on the site WordPress Support Forums:
    It was a database problem. Probably importing post from tumblr and/or other manual operations.

    3 years ago

  • Created a topic, Image-Media Uploader: Problem when processing (it:elborazione) images, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago