WordPress.org

Profiles

chazy

Profile picture of chazy
  • Member Since: February 14th, 2013
  • @chazy on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to usually works, but then it deleted everything, on the site WordPress Support Forums:
    My advice to anyone, even if I've never had problems with this extension, is to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Adding youtube videos --> dissapear, on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE 2: Disabled other plugins and now it works. Question: In the default video template…

    8 months ago

  • Posted a reply to Adding youtube videos --> dissapear, on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: I realized that I had a "browser" key, not a server key. So I…

    8 months ago

  • Created a topic, Adding youtube videos --> dissapear, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Cannot get Huge-it Video Player or Gallery to work, on the site WordPress Support Forums:
    After a long process of selection, I selected this plugin for a project. The problem…

    8 months ago

  • Created a topic, Not compatible with WPML, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Open Modal Automatically, on the site WordPress Support Forums:
    Hi emminnn, To be more precise, you have to create a new .js file which…

    3 years ago

  • Posted a reply to Styling "Title" attribute, on the site WordPress Support Forums:
    Answering myself: It's entirely possible to use html tags into the "Title" tag. However, if…

    3 years ago

  • Posted a reply to Styling "Title" attribute, on the site WordPress Support Forums:
    The following example from documentation suggests we can use html tags in "Title": [expand title="<img…

    3 years ago

  • Created a topic, Styling "Title" attribute, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Open Modal Automatically, on the site WordPress Support Forums:
    Found a quick and dirty way to do this. I load just a small part…

    3 years ago

  • Posted a reply to MU site already built with content + add MU domain mapping = Homepage a differen, on the site WordPress Support Forums:
    Strangely, it was caused by this .htaccess command: RedirectMatch ^/$ /en/ Strange, really, but that's…

    4 years ago

  • Created a topic, MU site already built with content + add MU domain mapping = Homepage a differen, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago