WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 30th, 2018
  • Find me on:
  • Created a topic, Can’t Open Staging Site, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed that when I go in the staging site for …

    1 month ago

  • Posted a reply to Malicious Files Found on Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    There was some modification made to the code but that was mainly to make the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Malicious Files Found on Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I backed up her website and changed her website password to a strong…

    2 months ago

  • Created a topic, Malicious Files Found on Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    My client's hosting company did a scan and found a mal…

    2 months ago

  • Posted a reply to Malicious File Found on Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I installed the child theme per Ocean's instructions. This was done last year with…

    8 months ago

  • Created a topic, Malicious File Found on Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    My client's website has a malicious file present ("/yo…

    8 months ago

  • Posted a reply to Question About Events Calendar/Pro, on the site WordPress.org Forums:
    They are also want guests/members to RSVP before the events too

    11 months ago

  • Created a topic, Question About Events Calendar/Pro, on the site WordPress.org Forums:
    I'm doing a website for a chapter who needs to have th…

    11 months ago

  • Posted a reply to Elementor Disappeared, Can’t Reinstall, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you ladies so much! I’ll keep you posted!

    11 months ago

  • Posted a reply to Elementor Disappeared, Can’t Reinstall, on the site WordPress.org Forums:
    Correct! I see Elementor in the FTP, but not on the site itself. The staging…

    11 months ago

  • Posted a reply to Elementor Disappeared, Can’t Reinstall, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, only I have access to the site. My client only sees the staging site.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Elementor Disappeared, Can’t Reinstall, on the site WordPress.org Forums:
    It tells me destination folder exists so reinstallments fail.

    11 months ago

  • Posted a reply to Problems with the latest version, on the site WordPress.org Forums:
    I can't even see the plugin to update it? It's gone! I only see my…

    11 months ago

  • Posted a reply to New update breaks pages, on the site WordPress.org Forums:
    What if the plugin disappeared? What do you do then?

    11 months ago

  • Posted a reply to Problems with the latest version, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a resolution for this? I just saw that my client's website is jacked…

    11 months ago

  • Created a topic, Elementor Disappeared, Can’t Reinstall, on the site WordPress.org Forums:
    I'm 90% done with a client website and I logged in tod…

    11 months ago

  • Created a topic, Fatal Error When Activating Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted and re downloaded this plugin since I could …

    11 months ago

  • Posted a reply to Avada Theme Broken, on the site WordPress.org Forums:
    The Appearance > Themes does not list the Avada theme. This message is on thge…

    1 year ago

  • Created a topic, Avada Theme Broken, on the site WordPress.org Forums:
    I updated the most recent version of Avada and saw an …

    1 year ago

  • Posted a reply to Emails from website form sent to Junk folder, on the site WordPress.org Forums:
    Jess, Thank you for this! I just installed the plugin and everything seems to be…

    1 year ago

  • Created a topic, Emails from website form sent to Junk folder, on the site WordPress.org Forums:
    My client's website has the WP contact form. She repor…

    1 year ago

  • Posted a reply to Lost content styling on Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I checked and Elementor styling isn’t disabled. I also checked Customize > CSS and…

    1 year ago

  • Created a topic, Lost content styling on Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    The text and icons on my home page lost the styling I …

    1 year ago

  • Posted a reply to Avada Theme Site Loading Speed, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I’m using the Avada Classic theme. This is a website redesign project. I did…

    1 year ago

  • Posted a reply to Header Not Responsive on Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. They want to see all 13 and be able to zoom…

    1 year ago

  • Posted a reply to Avada Theme Site Loading Speed, on the site WordPress.org Forums:
    Also changes I made to the sticky header do not appear on the live site.

    1 year ago

  • Created a topic, Avada Theme Site Loading Speed, on the site WordPress.org Forums:
    My client's website has this spinning circle when it l…

    1 year ago

  • Posted a reply to Link Color Change on Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    This is what's happening, https://youtu.be/7v2-wLX8g2o. I only have one color selection for links and I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Need To Change Link Color For Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    The issue isn't the browser size, its the fact that I only have one choice…

    1 year ago

  • Posted a reply to Link Color Change on Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    I did and they gave me a song and dance about not being able to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Need To Change Link Color For Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way I can provide access to the site so you can see…

    1 year ago

  • Posted a reply to Need To Change Link Color For Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, here’s how it looks on my phone. The phone numbers changed to black from…

    1 year ago

  • Created a topic, Header Not Responsive on Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    I have a header for my client’s website. The bottom …

    1 year ago

  • Created a topic, Link Color Change on Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    In the Customize section, we only have one choice of l…

    1 year ago

  • Posted a reply to Header Not Responsive on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    No, because I thought it was a theme issue since I selected the link color…

    1 year ago

  • Posted a reply to Header Not Responsive on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Did you see the video I posted on how the headshots cut off on the…

    1 year ago

  • Created a topic, Need To Change Link Color For Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    In the Customize section, we only have one choice of l…

    1 year ago

  • Posted a reply to Header Not Responsive on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I understand that. You would need to log in to see the page since it’s…

    1 year ago

  • Posted a reply to Header Not Responsive on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    It’s the staging site so this link may not work. I don’t want to post…

    1 year ago

  • Created a topic, Header Not Responsive on Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I have a header for my client's website. The bottom po…

    1 year ago

  • Created a topic, IS ANYONE SUPPORTING THIS PLUGIN?, on the site WordPress.org Forums:
    I put in a ticket for my client whose experiencing iss…

    1 year ago

  • Posted a reply to Lessons Out of Order, on the site WordPress.org Forums:
    I hope this can be resolved soon. My client can't release her course until it…

    1 year ago

  • Created a topic, Lessons Out of Order, on the site WordPress.org Forums:
    My client changed the order of the lessons on the Edit…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error after Yoast Update to 9.2, on the site WordPress.org Forums:
    Just got the same problem as I was working on my client's website. how do…

    2 years ago

  • Created a topic, Back To Course Button, on the site WordPress.org Forums:
    My client asked if the content on the button that appe…

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Calendar Sync with WP site, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem with my client's website. The API is entered, she entered…

    2 years ago

  • Posted a reply to Mobile View Error, on the site WordPress.org Forums:
    I still need assistance with this. This is a client website. Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, Mobile View Error, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed that the mobile view of the course cuts off …

    2 years ago

  • Posted a reply to Do students need to be registered users before enrolling?, on the site WordPress.org Forums:
    The same thing is happening to my site. This has to be fixed

    2 years ago

  • Created a topic, Visitors Getting Booted Out of Site After Hitting Enroll Button, on the site WordPress.org Forums:
    The course is free and should be available to everyone…

    2 years ago