WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 9th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Best SEO options for multi, on the site WordPress.org Forums:
    What do you recoment for multilingual site for better …

    1 day ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    * “logged in users” are just members accounts no editors no admins * the error…

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    i closed aggregate inline JS and error was gone i openned it again aggregate inline…

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    Inline and Defer CSS closed, error remains for loggged users

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    i closed Async JavaScript this error remains for loggged users

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    Fatal error: Uncaught JSMin_UnterminatedStringException: JSMin: Unterminated String at byte 409: '<p>Δεν έχεις τα απαραίτητα δικαιώματα…

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    Already smart slider broke for logged users

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    I did everythingi and all look fine, now i have to wait for caching the…

    5 days ago

  • Posted a reply to Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    I will when i will return, i must go out and is something that needs…

    6 days ago

  • Created a topic, Optimize for logged in users not working, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW I use autoprimize and i try to make my site fas…

    6 days ago

  • Posted a reply to Unknown Error (code: getting user ID failed). Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    not today but i can the next days , i will let you know.

    7 days ago

  • Posted a reply to Unknown Error (code: getting user ID failed). Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you frank but i disable it and there was no results

    1 week ago

  • Posted a reply to Unknown Error (code: getting user ID failed). Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    same error

    1 week ago

  • Posted a reply to Unknown Error (code: getting user ID failed). Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    I already did , same problem not in one but in 3 sites

    1 week ago

  • Created a topic, After the multiple updates sucks, on the site WordPress.org Forums:
    The last month they come out at least 10 updates , som…

    1 week ago

  • Created a topic, No working, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is not working to 2 sites and it works only…

    1 week ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress.org Forums:
    I installed webp in 2 sites in the same server the one…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Unknown Error (code: getting user ID failed). Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    Is not working even with Mod Sec closed

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Unknown Error (code: getting user ID failed). Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    I asked support to close it , in a few minutes i will let you…

    3 weeks ago

  • Created a topic, installs but is not working, on the site WordPress.org Forums:
    installs but is not working error after giving permiss…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Not saving settings, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW Every time i try to use it, it redirects me to st…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Loopback request error and REST API escounter error, on the site WordPress.org Forums:
    The server is mine, i tried everything define('ALTERNATE_WP_CRON', true); to wp-config.php, associate with 127.0.0.1 in…

    1 month ago

  • Created a topic, Loopback request error and REST API escounter error, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW i get these errors for months now and i can not …

    1 month ago

  • Created a topic, Is it working with the last WP?, on the site WordPress.org Forums:
    Anybody used it with the last wp ? I want to use this …

    1 month ago

  • Posted a reply to Supports webp ?, on the site WordPress.org Forums:
    if supports webps images format

    1 month ago

  • Created a topic, Supports webp ?, on the site WordPress.org Forums:
    Supports webp files?

    1 month ago

  • Posted a reply to Works BUT (Ex-title = Not working), on the site WordPress.org Forums:
    @scheeeli done

    1 month ago

  • Posted a reply to Works BUT (Ex-title = Not working), on the site WordPress.org Forums:
    @scheeeli if you can fix this problem i will make the 4 stars 5.

    1 month ago

  • Posted a reply to Works BUT (Ex-title = Not working), on the site WordPress.org Forums:
    I change my review because it really helped me but is hard to use it…

    1 month ago

  • Created a topic, Google Breaks Breadcrumbs: Either “name” or “item.name” should be specified, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW I get error Google Breaks Breadcrumbs: Either “…

    1 month ago

  • Created a topic, Images problem when enabling the lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW i had this problem in the past and it was fixed w…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes you are right ,i am sorry i am under big stress and i am…

    1 month ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress.org Forums:
    to me is not working at all

    2 months ago

  • Created a topic, Is it fixing Japanese characters problem?, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW i have a problem, in google search results instea…

    2 months ago

  • Created a topic, 2 sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW First of all thank you, you helped me google to i…

    2 months ago

  • Created a topic, Nothing changed, on the site WordPress.org Forums:
    I was hoping for a better scores in pagespeeds but not…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error failed to send buffer of zlib output compression (1), on the site WordPress.org Forums:
    Thank you

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugins Active beactive button, on the site WordPress.org Forums:
    @sterndata thank you

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugins Active beactive button, on the site WordPress.org Forums:
    Nothung at all, no changes

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugins Active beactive button, on the site WordPress.org Forums:
    Thats my problem i didnt put it there. My ex programmer did and i dont…

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugins Active beactive button, on the site WordPress.org Forums:
    Yes and debug is on

    2 months ago

  • Created a topic, Error failed to send buffer of zlib output compression (1), on the site WordPress.org Forums:
    NSFW I get this error Notice: ob_end_flush(): failed t…

    2 months ago

  • Created a topic, Plugins Active beactive button, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW site In my admin bar i have a Plugins Active deac…

    2 months ago

  • Created a topic, Error Not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    The link is nsfw i install it and after a while it sta…

    2 months ago

  • Created a topic, Too many problems, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin has really a lot of problems, is better not…

    2 months ago

  • Posted a reply to Pinging list?, on the site WordPress.org Forums:
    No dont worry

    3 months ago

  • Created a topic, Problems with selection, on the site WordPress.org Forums:
    NSFW link I have many issues with images not found, bu…

    3 months ago

  • Posted a reply to Mods missing, on the site WordPress.org Forums:
    I can select only for shared server options NOT for dedicated.

    3 months ago

  • Posted a reply to Mods missing, on the site WordPress.org Forums:
    Ok i understood that, the problem is that i cant choose these options from the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Mods missing, on the site WordPress.org Forums:
    This is the report (only what is missing) Server Modules & Resources: Plugin Version: 0.10.0…

    3 months ago