WordPress.org

Profiles

Cenay

Profile picture of Cenay
  • Member Since: August 1st, 2007
  • @cenay on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Pretty sweet marketing tool, on the site WordPress.org Forums:
    So, I think I've found my new favorite tool. Add a vid…

    3 weeks ago

  • Created a topic, This plugin rocks!, on the site WordPress.org Forums:
    Readers have short attention or split focus? No proble…

    3 months ago

  • Created a topic, Plans to Support Thrive Content Builder In The Future?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to invalidChannelID no matter which ID I use, on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, I had tried that without effect. In fact, have tried all these with no…

    7 months ago

  • Posted a reply to Custom Post Types no longer visible in Thrive Content Builder Post Grid, on the site WordPress Support Forums:
    Actually no. I was unable to resolve after hours of effort. Wound up removing the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Conflict with gravity forms, on the site WordPress Support Forums:
    I recently updated to the latest WordPress version (4.5.2) and when I did, every page…

    7 months ago

  • Posted a reply to Custom Post Types no longer visible in Thrive Content Builder Post Grid, on the site WordPress Support Forums:
    Let me go explore that and get right back to you.

    8 months ago

  • Posted a reply to Custom Post Types no longer visible in Thrive Content Builder Post Grid, on the site WordPress Support Forums:
    I was on version 1.2.24 I believe. I found a prior version and placed it…

    8 months ago

  • Created a topic, Custom Post Types no longer visible in Thrive Content Builder Post Grid, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Lockup/Timeout when using shortcode in Thrive Content Builder, on the site WordPress Support Forums:
    They have not yet. I hold out hope since they tend to be very responsive.…

    8 months ago

  • Created a topic, Lockup/Timeout when using shortcode in Thrive Content Builder, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Conflict with Paid Memberships Pro a known issue?, on the site WordPress Support Forums:
    Edited the files at line 16. Removed the includes/ from in front of the include_once…

    1 year ago

  • Created a topic, Conflict with Paid Memberships Pro a known issue?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Shipping address "State" field not working, on the site WordPress Support Forums:
    WP e-Commerce tanked their support forum, so here is the only place to get info.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Rt 17 Theme and SEO plug in conflicts Under WordPress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    Woof! Just updated a client site and broke the stupid SEO because she has the…

    4 years ago

  • Posted a reply to .htaccess method to allow WordPress to accept querystring from AWeber, on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand, this type of post normally gets at least one response. I guess…

    4 years ago

  • Posted a reply to Help!Error 242, on the site WordPress Support Forums:
    You can NOT have any spaces in the blog URL or the WordPress URL, but…

    4 years ago

  • Posted a reply to Table won't align, want centered, on the site WordPress Support Forums:
    Quick fix, edit the HTML to look like this: <table cellspacing="2" cellpadding="2" border="1" style="border-color: #C50143;…

    4 years ago

  • Posted a reply to Using CSS in PHP or PHP in CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I looked at the source for the contact page, your full width template is…

    4 years ago

  • Posted a reply to .htaccess method to allow WordPress to accept querystring from AWeber, on the site WordPress Support Forums:
    Come on all you code heads, surely this isn't defeating you too?

    4 years ago

  • Created a topic, .htaccess method to allow WordPress to accept querystring from AWeber, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Adding opengraph meta data makes header W3C Invalid, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, back to the issue at hand... the code still doesn't validate. <meta property='og:locale' content='en_US'/>…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] CF7 says email sent, never arrives, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    More info: My installation. WP 3.4.2 CF7 3.3 Message SAYS it's sent, but it never…

    4 years ago

  • Posted a reply to Twitter Sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    Twitter Feed Setting at Top Unrelated the the background, but related to the Twitter settings…

    7 years ago

  • Posted a reply to Twitter Sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    The little bird in this theme is a background image on the .block-twitter a.followMe classes.…

    7 years ago

  • Posted a reply to Blank screen ufter upgrading to 2.9, on the site WordPress Support Forums:
    Chased the bug round and round for several hours. After I found the solution, I…

    7 years ago

  • Posted a reply to Can't get permalinks working!, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I use IX Web Hosting, which does use Windows as the OS. I believe…

    9 years ago

  • Posted a reply to Can't get permalinks working!, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, gonna go back to the way it was/has to be. I will check back…

    9 years ago

  • Posted a reply to Can't get permalinks working!, on the site WordPress Support Forums:
    Updated to the custom option (/index.php/%year%/%monthnum%/%postname%/) and clicked Update Permalink Structure. No error message. Says…

    9 years ago

  • Posted a reply to Can't get permalinks working!, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks... DID read that and I am no closer to a solution. I can't find…

    9 years ago

  • Created a topic, Can't get permalinks working!, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago