WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: July 13th, 2008
  • Find me on:

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] Uses Wrong Category For Post, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightbox Gallery] Display scripts only when gallery is used", on the site WordPress Support Forums:
    I tried editing your plugin to see if I could do it myself, but I…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Lightbox Gallery] Display scripts only when gallery is used, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Check if post has gallery, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] WP Loop and related_posts(), on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: flickrRSS] Doesn't work with WP-Cache/Supercache?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Set Category Base to NULL", on the site WordPress Support Forums:
    I asked on another forum and they pointed me to: http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-permalinks/ Does the job perfectly

    7 years ago

  • Created a topic, Set Category Base to NULL, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Remove YARPP from End of Post", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that, but it disables the sidebar widget as well

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Remove YARPP from End of Post, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Upgraded to 2,0 - now not working", on the site WordPress Support Forums:
    The dev version worked for me perfectly. Thanks :) EDIT: Actually, I noticed that it…

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Upgraded to 2,0 - now not working", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded to 2.0.3 and I still get no results

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Upgraded to 2,0 - now not working", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded to 2.0.1 and I also get the T_DNUMBER error as well.

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Upgraded to 2,0 - now not working", on the site WordPress Support Forums:
    I installed the 2.0 version first and it doesn't display any. When I installed the…

    7 years ago