WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 7th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to CSS SVG File Color, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not an expert on svg yet, so I won't be of much help to…

    7 hours ago

  • Posted a reply to Storefront header vanishes when elementor footer template is applied, on the site WordPress.org Forums:
    Some themes code the header and footers in such a way, that the two must…

    9 hours ago

  • Posted a reply to elementor interferring with Events Manager Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I feel like we are not hearing one another. Something is wrong with the entire…

    9 hours ago

  • Posted a reply to CSS Form Field Font Size, on the site WordPress.org Forums:
    .elementor-568 .elementor-element.elementor-element-4ee4f243 .elementor-field-subgroup label { font-size: 30px; } If necessary, add !important, i.e. font-size: 30px…

    10 hours ago

  • Posted a reply to CSS Form Field Font Size, on the site WordPress.org Forums:
    That was just a guess because I didn't have your actual page URL to inspect.…

    11 hours ago

  • Posted a reply to CSS Form Field Font Size, on the site WordPress.org Forums:
    Try adding label after .elementor-field-subgroup selector .elementor-field-subgroup label

    12 hours ago

  • Posted a reply to Elementor problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, please review https://docs.elementor.com/article/184-cant-edit-with-elementor for possible solutions. However, if Ocean Extra was identified as the…

    13 hours ago

  • Posted a reply to elementor interferring with Events Manager Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Not source exactly, but Inspect. (Right-click the part of the page you want to see…

    14 hours ago

  • Posted a reply to elementor interferring with Events Manager Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I think your header has an issue. If you Inspect the code for the list…

    15 hours ago

  • Posted a reply to Search form text, on the site WordPress.org Forums:
    That would be outside of the existing features, so you would need to develop that…

    15 hours ago

  • Posted a reply to 500 Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    Please see the suggestions at https://docs.elementor.com/article/185-the-update-button-does-not-work and at https://docs.elementor.com/article/300-500-error-while-using-elementor

    15 hours ago

  • Posted a reply to Tab form, on the site WordPress.org Forums:
    How are you dragging and dropping anything into the tab text? Have you tried just…

    15 hours ago

  • Posted a reply to About backing up my website articles…, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, correct.

    1 day ago

  • Posted a reply to About backing up my website articles…, on the site WordPress.org Forums:
    You should use the same plugin you used to backup your site, in this case,…

    1 day ago

  • Posted a reply to Nothing appears after publisching the same way as in the preview, on the site WordPress.org Forums:
    Please try the suggestions at https://docs.elementor.com/article/204-my-changes-do-not-appear-online and let us know if any of those solutions…

    1 day ago

  • Posted a reply to Series of basic tech bugs… hard to describe finding answers, on the site WordPress.org Forums:
    1. You shouldn't ever need to scroll down to see the update button. It should…

    2 days ago

  • Posted a reply to Problem with Entrance Animation, on the site WordPress.org Forums:
    You are using Elementor's Slides widget? If so, since you are using Pro, you'll need…

    2 days ago

  • Posted a reply to Problem Loading Elementor Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Please follow the guide at https://docs.elementor.com/article/576-elementor-widget-panel-not-loading. Don't ignore solution #5 as it is often the…

    2 days ago

  • Posted a reply to Eliminator is loading widgets, on the site WordPress.org Forums:
    When you deactivate them, if the panel loads, then you need to activate each one…

    2 days ago

  • Posted a reply to Posts widget – When “Image ratio” is set, post images are flashing when loading, on the site WordPress.org Forums:
    We wouldn't have that info here in this forum. Please add a comment to the…

    2 days ago

  • Posted a reply to How to insert in a page?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, if you are trying to copy an Elementor widget's output in that way, no…

    2 days ago

  • Posted a reply to How to insert in a page?, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have a corresponding script running that will know what to do with those…

    2 days ago

  • Posted a reply to Column Spacing on Image Gallery not Mobile Responsive?, on the site WordPress.org Forums:
    The Image Gallery just doesn't have the ability to adjust for different devices built-in. You…

    2 days ago

  • Posted a reply to the_content() is getting null in Preview Debug, on the site WordPress.org Forums:
    Glad you found the problem!

    3 days ago

  • Posted a reply to something wrong after site migration, on the site WordPress.org Forums:
    Happy to hear you found the problem.

    3 days ago

  • Posted a reply to How to merge product elementor_data and page elementor_data, on the site WordPress.org Forums:
    That video is very small and without sound, it was difficult to follow. In any…

    3 days ago

  • Posted a reply to Above basic layouts is very buggy, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. We would need some more details to help, with each issue detailed separately. Tell…

    3 days ago

  • Posted a reply to the_content() is getting null in Preview Debug, on the site WordPress.org Forums:
    Please take a look at the explanation and suggestions at https://docs.elementor.com/article/56-content-area-not-found .

    3 days ago

  • Posted a reply to 502 Bad Gateway – HttpException, on the site WordPress.org Forums:
    That old PHP version may very well be the issue. Also, you say you followed…

    3 days ago

  • Posted a reply to the elements remain frozen loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, please see the suggestions located at https://docs.elementor.com/article/576-elementor-widget-panel-not-loading. Suggestion #5 is often the problem, so…

    3 days ago

  • Posted a reply to 3 Menus displayed on Mobile Devices, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, could you explain what you mean about the menu going crazy on mobile? It…

    3 days ago

  • Posted a reply to The theme does not apply in mobile view, on the site WordPress.org Forums:
    People often misunderstand what the Device Preview icons at the bottom of the widget panel…

    3 days ago

  • Posted a reply to 300% slowdown when elementor is turned on, ideas?, on the site WordPress.org Forums:
    Very interesting. Thanks for letting us know.

    3 days ago

  • Posted a reply to Server Error (404 Not Found), on the site WordPress.org Forums:
    It's impossible to say how those button scripts may affect the editor. Maybe just increasing…

    4 days ago

  • Posted a reply to I can not use the Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    You can not edit using MS browsers. Use Chrome or Firefox to edit.

    4 days ago

  • Posted a reply to All image files showing as broken on website, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have any particular recommendations, sorry. Why not just keep it as is, without…

    4 days ago

  • Posted a reply to All image files showing as broken on website, on the site WordPress.org Forums:
    @melaniel86 all those images are using URLs like this: https://i2.wp.com/www.brandspiritblog.com/wp-content/uploads/2019/04/BC5806E78824D78220CDE29833F4F0DE-1-1.jpg which is some kind of…

    4 days ago

  • Posted a reply to All image files showing as broken on website, on the site WordPress.org Forums:
    @melaniel86 please share the url so we can try to help

    4 days ago

  • Posted a reply to Server Error (404 Not Found), on the site WordPress.org Forums:
    It would be great if everyone would create their own support posts, since even though…

    5 days ago

  • Posted a reply to plugin não está mais instalando corretamente, on the site WordPress.org Forums:
    Are you able to go to your File Manager through Godaddy's cPanel? If so, you…

    5 days ago

  • Posted a reply to BUG – page with /en/ slug cannot be viewed or edited with Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    From https://docs.elementor.com/article/245-preview-could-not-be-loaded: If you are receiving 403 errors, check the following: 1. You may have…

    5 days ago

  • Posted a reply to Shortcode didn’t work in nav menu element, on the site WordPress.org Forums:
    Can you give us more details? You added a shortcode to a WP menu (Appearance…

    6 days ago

  • Posted a reply to Motion Effects not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Chartheepan, I've replied to the thread you opened later.

    6 days ago

  • Posted a reply to Eliminator is loading widgets, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I'm not completely sure I understand what you mean for each of the issues…

    6 days ago

  • Posted a reply to something wrong after site migration, on the site WordPress.org Forums:
    Did you follow the instructions in the guide I linked to above?

    6 days ago

  • Posted a reply to I can´t change the lightbox background color, on the site WordPress.org Forums:
    Go to OceanWP Theme Panel > Scripts & Styles and disable the Lightbox file so…

    7 days ago

  • Posted a reply to something wrong after site migration, on the site WordPress.org Forums:
    Please follow the guide starting with the After Migrating section at https://docs.elementor.com/article/467-site-migration

    7 days ago

  • Posted a reply to Color heading, on the site WordPress.org Forums:
    Some ISPs also hold onto cache for 24 hours. Yours might. Sometimes, rebooting your router/modem…

    7 days ago

  • Posted a reply to Widget sidebar not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Thanks for letting us know.

    7 days ago

  • Posted a reply to Template title shows in Permalink, on the site WordPress.org Forums:
    Glad you figured it out. :)

    1 week ago

Plugins

Themes