WordPress.org

Profiles

Craig

Profile picture of Craig
  • Member Since: April 18th, 2008
  • Twin Cities, MN
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Not working with the latest Woocommerce", on the site WordPress Support Forums:
    Yep - same problem here. 2.3.6 or 2.3.7 - can't remember which. Lost all my…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "lost thumbnails in store and featured products widget after WooCommerce upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Lorro - was a plugin conflict - "WooCommerce Product Archive Customiser" - https://wordpress.org/plugins/woocommerce-product-archive-customiser/ UPDATE…

    4 weeks ago

  • Created a topic, lost thumbnails in store and featured products widget after WooCommerce upgrade, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "This plugin has been adopted and is being actively supported", on the site WordPress Support Forums:
    David, This is terrific news. I've taken on a couple non-profit clients that need recurring…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Newest version (1.8.5) - remove admin bar for subscribers?", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Ah, I found it under Global Options. Awesome!

    1 month ago

  • Created a topic, Newest version (1.8.5) - remove admin bar for subscribers?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Use case for both blacklist/whitelist, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Remove Toolbar only for bbPress participants?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Function to hide 'top of post' buttons based on date?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Facebook Preview Image doesn't show at first, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Confused about JetPack integration. Do I remove old BP plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    OK - found the answer. https://bruteprotect.com/ending-support-for-my-bruteprotect/ Site management features (sans brute force protection) has been…

    3 months ago

  • Created a topic, Confused about JetPack integration. Do I remove old BP plugin?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Layout broken in IE9 and IE10", on the site WordPress Support Forums:
    Tobias, You're da man. That worked perfectly. Thank you! Craig

    7 months ago

  • Posted a reply to "Layout broken in IE9 and IE10", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: This is the best I can get it on IE9: https://www.dropbox.com/s/lbjuxcihz8jd6io/win7_ie_9.0-version2.png?dl=0 Removing the fixed-width…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Layout broken in IE9 and IE10", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tobias, Just disabled them, but no change. I've pulled out all of the custom…

    7 months ago

  • Created a topic, Layout broken in IE9 and IE10, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Literally saved me 40 minutes of work, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Images losing alignment", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE #3: From what I can tell, CSS may not be able to solve this…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Images losing alignment", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE #2: Getting closer, I think the issue is mostly CSS related at this point.…

    11 months ago

  • Created a topic, Working - some hiccups with captions, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Images losing alignment", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Looks like everything works fine except when an image caption exists. Any suggestions? Thanks!

    11 months ago

  • Created a topic, Images losing alignment, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multisite Problem - No 404 on Primary Site", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Bill, Yep, was able to get this working. Multisite added the following line to…

    12 months ago

  • Created a topic, Multisite Problem - No 404 on Primary Site, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, 1.5.2.7 conflicts with AddThis Plugin, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "affecting add/edit link pop up", on the site WordPress Support Forums:
    Let's try again to insert a hyperlink screenshot here: https://www.dropbox.com/s/ow12ub2k7ddwxhr/Screenshot%202014-04-03%2014.59.40.png

    1 year ago

  • Created a topic, affecting add/edit link pop up, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 0.5.2 scan - Fatal error: Uncaught exception 'UnexpectedValueException', on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Duplicate lines in my htaccess file?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Content Scheduler] Missing after upgrade to WP 3.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Issue with multisite, mod_rewrite & htaccess", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect! Thanks for the tip and the great plugin!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Issue with multisite, mod_rewrite & htaccess", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the Bump...any suggestions? Thx!

    4 years ago

  • Created a topic, Issue with multisite, mod_rewrite & htaccess, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "PodPress Player doesn't look right", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks NTM Next time I'll export my file as MP3 format.

    4 years ago

  • Created a topic, PodPress Player doesn't look right, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] only adding 1 sitemap to robots.txt, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache Great - Newbie Question", on the site WordPress Support Forums:
    One more thing... After some googling, it sounds like APC doesn't work with mod_suphp, which…

    5 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache Great - Newbie Question", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frederick, Thanks for the suggestions. The host said when they installed APC they ran…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP125] WP 125 won't display 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I was having this problem as well. Turns out my sidebar div had a…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Help with image overlapping to next post", on the site WordPress Support Forums:
    TrishaM, Thank you! Worked awesome! -Craig

    7 years ago

  • Created a topic, Help with image overlapping to next post, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago