WordPress.org

Profiles

catasoft

Profile picture of catasoft
  • Member Since: May 28th, 2013
  • @catasoft on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Is the free version gone?, on the site WordPress.org Forums:
    It sure seems like it. But old sites where is was installed indicate there's a…

    1 week ago

  • Created a topic, catasoft, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Teacher synchronization, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, User login in both systems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Moodle Version?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Roles or Groups precedence?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to ****ERROR: Unknown error updating role-specific URL for role editor****, on the site WordPress Support Forums:
    Same error, enabled WP_DEBUG but no error related to the plugin is displayed, only "Notice:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 installed and recaptcha installed but not working, on the site WordPress Support Forums:
    Same here? Any solution to this issue? The messages cover almost half of the admin…

    2 years ago

  • Posted a reply to DELETED, on the site WordPress Support Forums:
    Wrong plugin forum.

    2 years ago

  • Created a topic, DELETED, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to BP Multisites - issues, on the site WordPress Support Forums:
    Have these issues been addressed? I would need this functionality, but since I'm planning a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite Error, on the site WordPress Support Forums:
    Me too, same problem, same multisite environment. Hope anyone can help! Forms and reCaptcha working…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enrollment in multiple levels, on the site WordPress Support Forums:
    Here (http://www.paidmembershipspro.com/2014/05/pmpro-v2-0/) , they were saying: We are focused on delivery v2.0 in May (this…

    2 years ago

  • Posted a reply to Page Not Found, on the site WordPress Support Forums:
    I can only suggest you go into the settings page of The Events Calendar plugin,…

    2 years ago

  • Posted a reply to No recommended videos for youtube after play, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    2 years ago

  • Posted a reply to Page Not Found, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Leah for your detailed help, I was actually thinking about writing down my conclusion:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Page Not Found, on the site WordPress Support Forums:
    Same here: "page not found". Could this be because I have the site installed in…

    2 years ago

  • Posted a reply to Enrollment in multiple levels, on the site WordPress Support Forums:
    Has this issue been Solved? "strangerstudios" mentioned it might have been ready for February. Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, No recommended videos for youtube after play, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin Conflict with NextGen Gallery, on the site WordPress Support Forums:
    I must say I have the same problem, with the Leaflet Maps Marker plugin. When…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image Gallery Window Missing on Edit Page View, on the site WordPress Support Forums:
    Great, I also confirm that it is working. Moreover, the <!-- MORE -->'s are also…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image Gallery Window Missing on Edit Page View, on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand the solution, could anyone please help me? hugomrbatista says: "with a clean…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images not appearing in gallery, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, it appears a lot of people are having this same issue, but…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Lightbox Gallery] Lightbox loads the entire page in the box, why?, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. WP 3.6, gallery code is generated ok, but missing the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Multilingual Press and subdomains, SEO plugins, on the site WordPress Support Forums:
    I am also interested in this issue: I'd also like to use SEO by Yoast,…

    3 years ago