WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 16th, 2007
  • @casbboy on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Not Showing in Post Preview, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for delay. Didn't get an email alert on response. I actually just figured it…

    1 month ago

  • Created a topic, I’ll Pay for This If Can Import Sitemap or Hubspot Posts, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to move my Hubspot blog over and unsuccessf…

    1 month ago

  • Created a topic, Can’t Re-Enter Key, Top Menu Doesn’t Work, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure what update broke this, but it keeps saying I…

    1 month ago

  • Created a topic, Not Showing in Post Preview, on the site WordPress.org Forums:
    The ad inserter no longer inserts ads during preview m…

    1 month ago

  • Posted a reply to Add Category Title to the Product_Title H1 on Product Page?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the feedback! I'm close but am having one major issue. First, here is…

    4 months ago

  • Created a topic, Add Category Title to the Product_Title H1 on Product Page?, on the site WordPress.org Forums:
    So I've used the variable %%ct_product_cat%% to add th…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin Broke Reviews Tab, on the site WordPress.org Forums:
    Didn't fix it. Reviews tab is still gone: http://wooflinen.com/shop/100-french-linen/ I have database access. Any rows…

    4 months ago

  • Created a topic, Broke Other TAbs, on the site WordPress.org Forums:
    I'll update if can fix, but Plugin first failed to sav…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin Broke Reviews Tab, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure what happened. But was testing this plugin wi…

    4 months ago

  • Posted a reply to Update Broke Home Page Thumbnails (How to Fix?), on the site WordPress.org Forums:
    If I "deactivate" the plugin everything starts working again. It's so odd.

    5 months ago

  • Created a topic, Update Broke Home Page Thumbnails (How to Fix?), on the site WordPress.org Forums:
    Here is the page: https://www.traileraddict.com/artic…

    5 months ago

  • Posted a reply to Incompatible Javascript Loaded, on the site WordPress.org Forums:
    Yep, noting that out fixed it.

    7 months ago

  • Posted a reply to Incompatible Javascript Loaded, on the site WordPress.org Forums:
    I have this function in my site functions file for SEO. Could this be doing…

    7 months ago

  • Created a topic, Incompatible Javascript Loaded, on the site WordPress.org Forums:
    I've updated the Ad Inserter to 2.1.8 and am now havin…

    7 months ago

  • Created a topic, 503 Gateway Error On Update, Now Deactivated Due to Error, on the site WordPress.org Forums:
    I had not problem installing the Yoast Regular, but th…

    9 months ago

  • Posted a reply to Missing: entry-title, on the site WordPress.org Forums:
    So, my question is, what does it take to get the bot to see the…

    9 months ago

  • Created a topic, Missing: entry-title, on the site WordPress.org Forums:
    I can't figure this out. On my page I have: <h1 i…

    9 months ago

  • Created a topic, Possible to get Video to do Parallax?, on the site WordPress.org Forums:
    Possible to get the background video to have the Paral…

    10 months ago

  • Created a topic, Parallax?, on the site WordPress.org Forums:
    Possible to get the video to act like a Parallax image…

    10 months ago

  • Posted a reply to Comments not being synced, on the site WordPress.org Forums:
    That is so strange. It is working for me as long as people comment, but…

    10 months ago

  • Posted a reply to is_amp()?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Jimmy, I actually found a solution: if ( function_exists( 'is_amp_endpoint' ) && is_amp_endpoint() )…

    11 months ago

  • Created a topic, Get Custom Shortcode to Output on Amp, on the site WordPress.org Forums:
    In my custom functions file I have a custom [youtube] …

    12 months ago

  • Created a topic, Move all Template Files to Include/Amp folder so can edit?, on the site WordPress.org Forums:
    So we have this to give url for new style.php: add_fi…

    12 months ago

  • Created a topic, is_amp()?, on the site WordPress.org Forums:
    With this plugin, is there a call you can now make lik…

    12 months ago

  • Created a topic, Edit the CSS (Font-Family, Color), on the site WordPress.org Forums:
    The plugin really likes the color blue and a particula…

    12 months ago

  • Created a topic, Last Modified in Sitemap Index Not Being Updated, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the scenario. When you Publish a new post, th…

    1 year ago

  • Posted a reply to Comments not being synced, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, Sorry for delay. I just realized something. You have to manually add your…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the delay. I'm actually switching over to Cloudflare Rocket Loader (and possibly Mirage),…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Hey nosilver, For some reason it says you were most recent reply, but I don't…

    1 year ago

  • Posted a reply to [EWWW Image Optimizer] Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I’ve updated to 3.0.2 and everything still looks working. Here is the output in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, All those errors should be coming from within iframe (ads). As I thought it…

    1 year ago

  • Posted a reply to [EWWW Image Optimizer] Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I’ll try these out tomorrow. Unfortunately no, no staging site. I do inspect element.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Also, what is the best way to install that version? Full uninstall of the current…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    I responded, but had code, so looks like is being reviewed or something. but the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    AFter rolling back I'm getting this error now, not sure how to fix: EWWW Image…

    1 year ago

  • Posted a reply to Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the 2.9.6 , which works fine. Yes, it doesn't do webp, but…

    1 year ago

  • Created a topic, [EWWW Image Optimizer] Avoid Update, Images Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Damn, I have to uninstall and go back to older versio…

    1 year ago

  • Created a topic, Don’t Update if You Have BJ-Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    Lazy loaded images no longer worked (jpg or webp) afte…

    1 year ago

  • Posted a reply to Comments not being synced, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I haven't had time to look again. That script is just if you want…

    1 year ago

  • Posted a reply to Comments not being synced, on the site WordPress.org Forums:
    @elize82 I checked to make sure no updates on Facebook side and the code is…

    1 year ago

  • Created a topic, Make Apple News Feed?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm already a Publisher with Apple News, but I'm suppl…

    1 year ago

  • Posted a reply to Sigh: Disabling Plugin Disabled Entire Site, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, do not disable it! But, you have to disable it to upload an older…

    1 year ago

  • Posted a reply to 0.9.5 HTTP Error Uploading Images, on the site WordPress.org Forums:
    I can't check as I'm using that GitHub version of 0.9.4 (well, 0.9.4.5) now. Swapping…

    1 year ago

  • Created a topic, 0.9.5 HTTP Error Uploading Images, on the site WordPress.org Forums:
    Another bug worth pointing out. I had to use the requ…

    1 year ago

  • Posted a reply to Do Not Install! This Update is Terrible. Please Fix, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Charles, I Activated GitHub version. But now another issue. It is asking the usual…

    1 year ago

  • Posted a reply to Do Not Install! This Update is Terrible. Please Fix, on the site WordPress.org Forums:
    @charlesf

    1 year ago

  • Posted a reply to Do Not Install! This Update is Terrible. Please Fix, on the site WordPress.org Forums:
    Whoa! So it wasn't fixed. The admin panel came back, but I could not longer…

    1 year ago

  • Posted a reply to Sigh: Disabling Plugin Disabled Entire Site, on the site WordPress.org Forums:
    I renamed the entire plugin folder and site is now back online.

    1 year ago

  • Created a topic, Sigh: Disabling Plugin Disabled Entire Site, on the site WordPress.org Forums:
    So, I got the Admin area back up after using the requi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Do Not Install! This Update is Terrible. Please Fix, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Charles, I've been eyeing that GitHub version for quite a while. I will see…

    1 year ago

Plugins