WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 13th, 2013
  • Location: Denmark
  • Website: cuefox.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to Strange Output on WooCommerce Checkout Page, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like uninstalling and reinstalling worked! Thanks again for the help! :-D

    5 months ago

  • Created a topic, Strange Output on WooCommerce Checkout Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I think maybe since the latest plugin update, the…

    5 months ago

  • Created a topic, Solves a Specific Problem and Does it Well, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin does exactly as advertised; install it and…

    6 months ago

  • Posted a reply to How to Set PreferredCountries?, on the site WordPress.org Forums:
    That's fantastic! Added and tweaked the code, it works perfectly! I'll be sure to rate…

    6 months ago

  • Posted a reply to How to Set PreferredCountries?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the elaborate response, much appreciated! I’m unfortunately not experienced enough with JavaScript…

    6 months ago

  • Created a topic, How to Set PreferredCountries?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I was excited to see a new update for this plugin.…

    6 months ago

  • Created a topic, Excellent Backup Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    WPvivid is a straightforward yet flexible backup plugi…

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent Pagebuilder, on the site WordPress.org Forums:
    This is a fantastic page builder plugin. While it does…

    3 years ago

  • Posted a reply to Quiz Answers Randomly Not Recorded in Backend, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Thomas, I've submitted a support ticket on LifterLMS.com to provide you the details privately.…

    4 years ago

  • Created a topic, Quiz Answers Randomly Not Recorded in Backend, on the site WordPress.org Forums:
    Hello LifterLMS team, I have spotted what seems to be…

    4 years ago

  • Created a topic, Add Entry > “Social Media IDs” Toggle Doesn’t Work, on the site WordPress.org Forums:
    On a clean WordPress 4.7.4 install, I'm unable to get …

    4 years ago

  • Posted a reply to Enroll Button Disappeared After Update to v3.4.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @thomasplevy I updated to 3.4.5 and can confirm issue has been resolved. Thanks for…

    4 years ago

  • Created a topic, [LifterLMS] Enroll Button Disappeared After Update to v3.4.4, on the site WordPress.org Forums:
    Today I noticed the enroll button (.llms-button-action…

    4 years ago