WordPress.org

Profiles

CallMeAndy

Profile picture of CallMeAndy
  • Member Since: February 4th, 2009
  • @callmeandy on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Youtube embed not working anymore after 4.5.1 update, on the site WordPress Support Forums:
    I dont think it has anything to do with this JQMIGRATE thing for me, as…

    5 months ago

  • Posted a reply to Youtube embed not working anymore after 4.5.1 update, on the site WordPress Support Forums:
    Yes same, several sites, several themes - stripped out all plugins, reactivated default themes! Not…

    5 months ago

  • Posted a reply to Capturing Registration route, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry not the options table of course I meant usermeta! Silly me!

    6 months ago

  • Posted a reply to Capturing Registration route, on the site WordPress Support Forums:
    Ok - thanks well in case it is of any use to you or your…

    6 months ago

  • Posted a reply to Capturing Registration route, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for coming back so promptly, but how does that square with: hover over the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Capturing Registration route, on the site WordPress Support Forums:
    In fact perhaps the table data is elsewhere - Google and Twitter are OK but…

    6 months ago

  • Posted a reply to Capturing Registration route, on the site WordPress Support Forums:
    Ah - I possibly have it. The data is stored in users table: user_url :)…

    6 months ago

  • Created a topic, Capturing Registration route, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, remove_meta_box issue!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to plugin dissappeared from plugin list, on the site WordPress Support Forums:
    Actually in retrospect I should say I am able to delete the directory!

    7 months ago

  • Posted a reply to plugin dissappeared from plugin list, on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever resolve this - I have the same thing vanished from plugin list…

    7 months ago

  • Posted a reply to Missing or not expected HTTP response headers, on the site WordPress Support Forums:
    Interesting - well I only loaded 3.2.4 for the first time on a clients site…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mysql password issues, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks James - I knew it wasn't making sense that's why I posted the question.…

    8 months ago

  • Created a topic, Mysql password issues, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Setting role capability for POD use, on the site WordPress Support Forums:
    Yes thanks for coming back - I realise about Roles and Components and have Members…

    1 year ago

  • Created a topic, Setting role capability for POD use, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Error in theme functions.php, on the site WordPress Support Forums:
    Apologies I shouted thinking I had the latest Cach kathmandu theme but after realizing that…

    1 year ago

  • Created a topic, The Contact Us - side-menu now always openeing!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Error in theme functions.php, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to whitesceen on subsites, on the site WordPress Support Forums:
    Resolved: twenty fifteen was missing from main site and new sites were all defaulting to…

    2 years ago

  • Created a topic, whitesceen on subsites, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys yes thanks - finally resolving. not sure what jigory/pokery was worked by the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jan, so this was never about my not having done what I was supposed…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure why you are saying wildCard DNS is not setup? I 'bumped' as…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    Appogies Mika It wasn't intended as a bump, I thought the silence meant I hadn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps I am not explaining this very well. I am still getting "Server Not Found"…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    After the dust settled, presumably some affect of DNS propagation, both abods.virtualenergy.co.uk and test.virtualenergy.co.uk are…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika thanks for taking a look at this, Well in fact i have left…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums:
    The difference I assume BTW between the two test subdomains is that I created a…

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite subdomains not resolving, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Suggested an idea, Save state of active plugins,

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't connect to the WangGuard server., on the site WordPress Support Forums:
    Still a server issue - and no response!

    2 years ago

  • Created a topic, Can't connect to the WangGuard server., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Taxonomy and Terms display issues, on the site WordPress Support Forums:
    Ok I will answer my own question! The database changes actually worked perfectly. It was…

    2 years ago

  • Created a topic, Taxonomy and Terms display issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Front page "your latest posts"- has comments area included., on the site WordPress Support Forums:
    Well by heck! Thank-you so much. I take it you have only just updated the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Vertical Sharing icons disabled but ...!, on the site WordPress Support Forums:
    Champ further to this thread and in confirmation this problem does seem to have been…

    2 years ago

  • Posted a reply to Front page "your latest posts"- has comments area included., on the site WordPress Support Forums:
    hi Champ, OK I have disabled ALL plugins with the exception of this one. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to bit.ly integration, on the site WordPress Support Forums:
    Yes that's resolved. Dont know why I just didnt try it in retrospect, always a…

    2 years ago

  • Created a topic, Front page "your latest posts"- has comments area included., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Vertical Sharing icons disabled but ...!, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Champ - the cache was cleared prior to my reporting the issue. And yes…

    2 years ago

  • Posted a reply to bit.ly integration, on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate it champ.

    2 years ago

  • Posted a reply to Vertical Sharing icons disabled but ...!, on the site WordPress Support Forums:
    Well actually not particularly conveniently as I have found a work around of deselecting all…

    2 years ago

  • Created a topic, bit.ly integration, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Vertical Sharing icons disabled but ...!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Login Problem, on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Well complex question. Do I like what you have done with it - yes…

    2 years ago

  • Created a topic, Multi-user setup friendly?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Login Problem, on the site WordPress Support Forums:
    No you misunderstand - and sorry I have not intended to disrupt the thread here,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Login Problem, on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if this is any help but just trying to set this up…

    2 years ago

  • Posted a reply to Conditional links to archive or page with same name as term, on the site WordPress Support Forums:
    Well this is what I have gone with for the time being: but still wondering…

    2 years ago