WordPress.org

Profiles

cageehv

  • Member Since: October 8th, 2011
  • Eindhoven, the Netherlands
  • cagewebdev.com
  • owner at CAGE web design
  • @cageehv on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Artist / web developer

  • Posted a reply to Deleted post, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Maurice, (From: https://en.support.wordpress.com/deleted-posts-and-pages/) peace, Rolf

    3 weeks ago

  • Posted a reply to “Could not insert term into the database”, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Pace, No, you only should change the FIRST field of all three tables. Leave…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, cool!

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    So, it works now?

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    Not necessarily... My setting is 411 and it works fine. You can try anyways!

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    Pffffhhhh... I have no idea... :-( This never caused problems before. At least, no one…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    411 also should be enough: owner: read + write group: read other: read

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    Errr... 770 or so (just as a test)

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Fiona, Okay, thanks for checking. In that case creating the directory apparently is the…

    1 month ago

  • Posted a reply to “Could not insert term into the database”, on the site WordPress.org Forums:
    Hey pace, You can fix it by changing the IDs in the wp_terms, wp_termmeta and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Fionavar, Does the log directory (/wp-content/plugins/rvg-optimize-database/logs/) exist on the server? If yes, what are…

    1 month ago

  • Posted a reply to Allegedly 17mb saved / But Duplicator archive has same size, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Christian, Are you using InnoDB type of tables? BTW: I don't know Duplicator. peace,…

    1 month ago

  • Posted a reply to Settings won’t save (1000+ tables), on the site WordPress.org Forums:
    Hey vaktmester, I had a look at it, and cannot reproduce it... (I, of course,…

    1 month ago

  • Posted a reply to Settings on sub sites in multisite setup, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, From the description of the plugin: So it is expected behaviour. I hope this…

    1 month ago

  • Posted a reply to Fatal Error: Maximum execution time…wp-db.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Tom, Thanks for the kudos! I'm glad I could help you. peace, Rolf

    2 months ago

  • Posted a reply to ö, ä … are shown as Tags, on the site WordPress.org Forums:
    Hey tm, I had a look at it and for me it works fine. Probably…

    2 months ago

  • Committed [1584202] to Plugins Trac:
    CHANGE: Several minor changes and improvements

    2 months ago

  • Posted a reply to ö, ä … are shown as Tags, on the site WordPress.org Forums:
    Hey tm, Thanks for the kudos! I will have a look at it soon. peace,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Did Not Get New Version Notice from WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Stratosphere, Version 4.2.1 is still the latest version. (I only updated the readme.txt file…

    2 months ago

  • Posted a reply to display the 500 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hey li9ssb, 500 means an ‘Internal Server Error’. It can have several causes, most common…

    2 months ago

  • Posted a reply to Delete revisions older than … + max number to keep, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Kenny, The way it actually works: 1) delete ALL revisions OLDER THAN [xxx] days…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with AMP by Automattic, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Davi, I installed the AMP v0.4.2 plugin and the optimizer works fine... So, I…

    2 months ago

  • Posted a reply to External library, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Thomas, Thanks for the kudos! At the moment I'm working on a new plugin,…

    2 months ago

  • Committed [1574646] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7.1

    2 months ago

  • Committed [1574644] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7.1

    2 months ago

  • Committed [1574642] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7.1

    2 months ago

  • Committed [1574641] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7.1

    2 months ago

  • Committed [1574639] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7.1

    2 months ago

  • Committed [1574638] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7.1

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugins and Themes, on the site WordPress.org Forums:
    Hey venturavan2, No, it doesn't clean left overs from plugins and themes... It's hard to…

    3 months ago

  • Posted a reply to “headers already sent by” error, on the site WordPress.org Forums:
    Hey gezginrocker, Did you try to reinstall it? peace, Rolf

    4 months ago

  • Committed [1548126] to Plugins Trac:
    Tested up to: 4.7

    4 months ago

  • Posted a reply to Out of Memory Errir, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Dave, In that case you have to contact your provider and ask them to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Out of Memory Errir, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Dave, You need to increase your PHP memory. See: https://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP peace, Rolf

    4 months ago

  • Posted a reply to It deleted WooCommerce payment module, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Lee, That's weird... I run it on several sites, using WooCommerce, and no problems…

    4 months ago

  • Posted a reply to Should have better tools for selectively deleting revisions, on the site WordPress.org Forums:
    Hey frame25, Please, read the docs before adding these kinds of comments! If you would…

    6 months ago

  • Posted a reply to Bugs in code – Undefined variable, on the site WordPress.org Forums:
    Hey yard, FYI: Notices are not errors, but warnings... But, I fixed them and just…

    6 months ago

  • Committed [1501138] to Plugins Trac:
    CHANGE: fixed some (innocent) warnings

    6 months ago

  • Committed [1498245] to Plugins Trac:
    Added a 'monthly' schedule to the scheduler

    6 months ago

  • Posted a reply to HTTPS MIGRATION, on the site WordPress.org Forums:
    Ciao Fabrizio, It should work without any problems. peace, Rolf

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup Database failed, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Mark, Seems like your provider increased the security of your site (safe mode?). Apparently…

    6 months ago

  • Posted a reply to what was the bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hey abdorefky, You are right, I should have added what the bug was. The bug…

    6 months ago

  • Posted a reply to No Changelog entry for 4.2.0?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Jeff, I noticed... not sure why it is not showing up. == Changelog ==…

    6 months ago

  • Posted a reply to Scheduler Option Monthly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi 81, Just released version 4.2.0 of the plugin and added a monthly schedule. Thanks…

    6 months ago

  • Posted a reply to Date is Wrong, on the site WordPress.org Forums:
    Hey dwheeler, The date is based on the server date... So if your server is…

    7 months ago

  • Posted a reply to Revisions to keep: 1, shows none, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Malae, Found it. Here is explained why: https://core.trac.wordpress.org/ticket/26577 peace, Rolf

    7 months ago

  • Posted a reply to Revisions to keep: 1, shows none, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Malae, In the WordPress core is hard coded that there at least have to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Revisions to keep: 1, shows none, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Malae, That's some strange 'feature' of WordPress... For some reason, on the edit a…

    7 months ago

  • Posted a reply to No settings page on MultiSite using WP 4.6, on the site WordPress Support Forums:
    Hey fishnaldo, Oops, I forgot... It's not a bug :-) You can find the settings…

    7 months ago

  • Posted a reply to No settings page on MultiSite using WP 4.6, on the site WordPress Support Forums:
    Hey fishnaldo, I see the problem. As a (temporary) work around, you can use the…

    7 months ago

Plugins