WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 23rd, 2013
  • Website: byothe.fr
  • Find me on:
  • Posted a reply to Support just vanished…, on the site WordPress.org Forums:
    ok... that's weird... I'll reopen the ticket... and follow there... Thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Support just vanished…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was communicating with support via email sinc…

    2 months ago

  • Posted a reply to reCAPTCHA logo showing on all pages, on the site WordPress.org Forums:
    ok thanks for the tip !

    4 months ago

  • Posted a reply to reCAPTCHA logo showing on all pages, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Erik... But I am not sure where I can add it... I tried…

    4 months ago

  • Created a topic, reCAPTCHA logo showing on all pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have installed Contact Form 7 and activated r…

    4 months ago

  • Posted a reply to Article going to AMP version on desktop, on the site WordPress.org Forums:
    hi Ahmed Thanks it seems to work !

    5 months ago

  • Posted a reply to Article going to AMP version on desktop, on the site WordPress.org Forums:
    The weird thing is that it's not going to the AMP version of the article…

    5 months ago

  • Created a topic, Article going to AMP version on desktop, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, There is a weird thing happening, this article…

    5 months ago

  • Posted a reply to Where is the support ?, on the site WordPress.org Forums:
    Arrived ! Finaly !

    5 months ago

  • Created a topic, Where is the support ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have a support request pending since 5 days (o…

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    oh yes ! THanks a lot for your time

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I found the plugin responsible for the problem... it's Ezoic. Is it good now…

    5 months ago

  • Posted a reply to Backup saved randomly in my wordpress installation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I think the problem was that some backup couldn't finish...

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    ok so the issue is not from LSCache... So I have to check all my…

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Are you sure it's the right video ? Because I don't know what to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Here you go https://pastebin.ubuntu.com/p/D3BVj65nDd/

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Report number is : LJOKUKZQ thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    it looks like there is still no minification/combination...

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Oh... allright... it was not clear...

    5 months ago

  • Posted a reply to Problem with google search, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Arnaud... You confirm that the code for Google is good ?

    5 months ago

  • Posted a reply to Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @qtwrk I tried to repair the DB as mentioned but I am not sure…

    5 months ago

  • Created a topic, Problem with google search, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, For some time now, I have noticed a problem dis…

    5 months ago

  • Created a topic, Page optimization : How to know if LScache does something ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have changed host recently and this host has L…

    5 months ago

  • Posted a reply to all-in-one-seo-pack.log is very big, on the site WordPress.org Forums:
    ok good to know ! Thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to “Not available” after connecting to admin, on the site WordPress.org Forums:
    yeah I know that... I can go to the connection page. But on I enter…

    5 months ago

  • Posted a reply to “Not available” after connecting to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello It's the WP-login form but on a renamed connection page

    5 months ago

  • Created a topic, all-in-one-seo-pack.log is very big, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I came across a very big file in my blog files…

    5 months ago

  • Posted a reply to Http to Https redirection works fine, excepted on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Ok ROgier, After a lot of investigation, it appears that it was coming from my…

    5 months ago

  • Posted a reply to Http to Https redirection works fine, excepted on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Here you go :) # BEGIN LSCACHE ## LITESPEED WP CACHE PLUGIN - Do not…

    5 months ago

  • Created a topic, Not available after connecting to admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have had some problems with the plugin for a …

    5 months ago

  • Posted a reply to Http to Https redirection works fine, excepted on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Rogier, I have activated the 301 .htacces redirect... ANd the weird thing is redirection…

    5 months ago

  • Created a topic, Http to Https redirection work excepted on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I use Realy Simple SSL and it's a very nice plu…

    5 months ago

  • Posted a reply to Fatal error after blog migation, on the site WordPress.org Forums:
    i tried with 500 and it didn't change anything

    5 months ago

  • Posted a reply to Fatal error after blog migation, on the site WordPress.org Forums:
    right now, the max execution time of my server is 240... what should I put…

    5 months ago

  • Created a topic, new-post.php is broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have just migrated my blog to a news host... …

    5 months ago

  • Posted a reply to Fatal error after blog migation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @arnaudbroes Thanks for this.. I tried eveything there but none worked

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal error after blog migation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have just migrated my blog to a new hosting an…

    5 months ago

  • Posted a reply to Backup saved randomly in my wordpress installation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Bryle I only have logs for Backups that are made via FTP Other backups…

    6 months ago

  • Created a topic, Backup saved randomly in my wordpress installation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I love updraft Plus... But today I just realised…

    6 months ago

  • Posted a reply to Files changed in 1.6.1 ?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks !

    6 months ago

  • Posted a reply to Files changed in 1.6.1 ?, on the site WordPress.org Forums:
    I want to update from 1.5 o 1.6.1 And I want to be sure that…

    6 months ago

  • Created a topic, Files changed in 1.6.1 ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Do you have a list of files that have been chang…

    6 months ago

  • Posted a reply to Tables are not removed when I try to remove them, on the site WordPress.org Forums:
    it works ! Thanks a lot !

    6 months ago

  • Posted a reply to Tables are not removed when I try to remove them, on the site WordPress.org Forums:
    oh ok... no of course, plugin is inactive and uninstalled

    6 months ago

  • Posted a reply to Tables are not removed when I try to remove them, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @bornforphp I don't know how to remove the table without the plugin...

    6 months ago

  • Created a topic, Tables are not removed when I try to remove them, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have a few tables still there from old plugin…

    6 months ago

  • Created a topic, Working perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    Really nice plugin ! Does its job perfectly ! love it !

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP shows blank page when article use classic wordpress editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ahmed ! This is what i call efficiency ! The fix works just fine…

    1 year ago

  • Created a topic, AMP shows blank page when article use classic wordpress editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I think it comes from one of the last updates bu…

    1 year ago

  • Posted a reply to Date picker plugin for post date, on the site WordPress.org Forums:
    Hi James, I am not using the new block editor... it's too painful !

    1 year ago