WordPress.org

Profiles

bvo

  • Member Since: October 16th, 2007
  • @bvo on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    Media library issue resolved. Once again I made a fresh install. I imported the posts…

    3 months ago

  • Posted a reply to link to images, on the site WordPress.org Forums:
    I started all over (once more). Fresh install, imported the posts etc (after exporting with…

    3 months ago

  • Posted a reply to import folder to gallery fails, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cais, Thanks for your reply. I got it solved, somehow. I copied my the…

    3 months ago

  • Created a topic, import folder to gallery fails, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, I had to rebuild my site; also the galleries.…

    3 months ago

  • Posted a reply to link to images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, I checked (again) wordpress settings, htaccess, index.php etc. Thank you Kris! However, the…

    3 months ago

  • Posted a reply to link to images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kris, Thanks again. I looked at the codex page. I followed all steps. Both…

    3 months ago

  • Posted a reply to Customizer nog working, on the site WordPress.org Forums:
    You're welcom!

    3 months ago

  • Posted a reply to link to images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kris, Thanks for your reply. Links tot posts do work (also plugins, themes do…

    3 months ago

  • Posted a reply to media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    I found out that linking to images in posts give a 404. When I tried…

    3 months ago

  • Created a topic, link to images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, I have some problems with my media library. S…

    3 months ago

  • Posted a reply to Customizer nog working, on the site WordPress.org Forums:
    Vale, I have no idea whether "my solution" will help you... I used phpmyadmin. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Images not displaying on site, nor in media library, but DO exist, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem a well. Also since updating to WP4.7. I can upload…

    3 months ago

  • Posted a reply to media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    Everything is working now, except I still see the grey squares where thumbnails should be.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Customizer nog working, on the site WordPress.org Forums:
    So, I check the database and turned auto_increment on table wp_post on. No idea if…

    3 months ago

  • Posted a reply to Customizer nog working, on the site WordPress.org Forums:
    I did check this; as I mentioned above. Everything worked fine untill I updated to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Customizer nog working, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to add a new post, to test if that is working or not.…

    3 months ago

  • Created a topic, Customizer nog working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, The customizer isn't working since I updated …

    3 months ago

  • Posted a reply to twenty seventeen customizer not working, on the site WordPress.org Forums:
    It seems that the customizer isn't working in other teams either. So, it is nog…

    3 months ago

  • Posted a reply to twenty seventeen customizer not working, on the site WordPress.org Forums:
    No ideas at all? I completly uninstalled wordpress and deleted the database. Made a fresh…

    3 months ago

  • Posted a reply to media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    I made a database back-up, uninstalled wordpress and deleted the database. Then started form zero.…

    3 months ago

  • Posted a reply to media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    Onewpir, thanks for your reply, I have the same issue when I use the default…

    4 months ago

  • Created a topic, media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, My media library isn't working the way it sho…

    4 months ago

  • Posted a reply to Newly uploaded images not displaying properly, on the site WordPress.org Forums:
    I can upload (ftp) images to the server. But importing them with wordpress fails. I…

    4 months ago

  • Created a topic, twenty seventeen customizer not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I updated to WP 4.7 with twentyseventeen. When I u…

    4 months ago

  • Posted a reply to Newly uploaded images not displaying properly, on the site WordPress.org Forums:
    I have (more or less) the same issue. I do see my images on my…

    4 months ago

  • Created a topic, full width with sidebar, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to center text in footer, on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, That's it. Thank you! Topic closes.

    12 months ago

  • Posted a reply to center text in footer, on the site WordPress Support Forums:
    Yes of course: www.basenmandy.nl

    12 months ago

  • Posted a reply to center text in footer, on the site WordPress Support Forums:
    I did! sorry, forgot to mention (because it is so obvious to me)

    12 months ago

  • Created a topic, header image with site title, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, center text in footer, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, entry-footer 3 more questions, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to .entry-footer placement in one line, on the site WordPress Support Forums:
    This is what I was looking for as well, however I have 3 more questions:…

    1 year ago

  • Posted a reply to width featured image, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Calvin, Thank you! It worked. I uploaded images 1300 pix wide. In the media…

    2 years ago

  • Posted a reply to width featured image, on the site WordPress Support Forums:
    Calvin, I set my twenty fifteen site live: here Layout might change next days, however,…

    2 years ago

  • Posted a reply to width featured image, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Calvin, Thanks again. Hope you're well too :) I run a site with twenty…

    2 years ago

  • Posted a reply to width featured image, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Calcin, Thanks for your reply! I deactivated all plugins, and, to test, used twenty…

    2 years ago

  • Created a topic, width featured image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to valign share this buttons on grid view, on the site WordPress Support Forums:
    ok, thank you. case closed.

    2 years ago

  • Posted a reply to valign share this buttons on grid view, on the site WordPress Support Forums:
    thanks again for your reply! As you can see in de second screenshot you provided,…

    2 years ago

  • Posted a reply to valign share this buttons on grid view, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I put some spaces in the URL the actual link is link. It should…

    2 years ago

  • Posted a reply to valign share this buttons on grid view, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for your reply. The URL is www . basenmandy . nl Hope you…

    2 years ago

  • Created a topic, valign share this buttons on grid view, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to question on grid en menu, on the site WordPress Support Forums:
    I found out how to solve the first question: .grid .featured-content .entry-header { height: 100px;…

    3 years ago

  • Posted a reply to Enabling featured content leads to google rich snippet error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same problem. I found this article but didn't check it yet.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Twenty Fourteen "Nothing found" Homepage, but no sticky posts?, on the site WordPress Support Forums:
    So to avoid "nothing found" under the grid, you have to select a static home…

    3 years ago

  • Posted a reply to question on grid en menu, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Esmi, I didnt mention, but of course (?) I made a child theme! Regards,…

    3 years ago

  • Created a topic, question on grid en menu, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to prev / next with single image, on the site WordPress Support Forums:
    It worked for me too! Thank you photocrati and pkoehler! Regards, Bas

    3 years ago

  • Created a topic, prev / next with single image, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago