WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 24th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, locked out of staging site, on the site WordPress.org Forums:
    I get this error message.... "A potentially unsafe o…

    21 hours ago

  • Created a topic, delete free version, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've purchased the premium version. Is it safe to …

    1 day ago

  • Posted a reply to how do i hide a caption on a particular Kadence block on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Ben and @vermit, problem solved... I decided to rather reduce the font size, using…

    3 days ago

  • Created a topic, how do i hide a caption on a particular Kadence block on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    how do i hide a caption on a particular Kadence block …

    4 days ago

  • Posted a reply to GTIN field is missing., on the site WordPress.org Forums:
    ever find out how / where this happened. I'm also puzzled, GTIN has vanished.. cheers,…

    6 days ago

  • Posted a reply to storefront. Font’s enlarging and then decreasing, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks for that. Presumably though, if i changed my default storefront font to Source…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to storefront. Font’s enlarging and then decreasing, on the site WordPress.org Forums:
    Shew... Not sure I'm up for all of that, especially as the behaviour will probably…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, you've been a big help assisting me cheers

    3 weeks ago

  • Created a topic, storefront. Font’s enlarging and then decreasing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm using storefront, and I'm also using Litespeed…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    The issue I'm having, only occurs when site kit is activated.. I'm using Litespeed. Under…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm back unfortunately... Turning of JS combine give me other (worse) problems, so I'd…

    4 weeks ago

  • Created a topic, images don’t resize nicely on Info box, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I like using info boxes, but I'm struggling on the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    A google got me onto this issue, which sounded remarkably similar. (especially when my ../litespeed/...…

    1 month ago

  • Posted a reply to Product images do not load on Google Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Joy My issue was Page Optimisation--> 2 JS settings--> JS Combine... Switched Off, all…

    1 month ago

  • Posted a reply to Product images do not load on Google Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having same issue.. Only chrome when signed in as administrator The file that aborts…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    ok, more troubleshooting.. 1. The offending file is not GTM reference (This also occurs all…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Got error message on developer tools.. Have a look at the google drive link…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    I'm going to activate site kit on live... look at a page like https://www.watersportswarehouse.co.za/product/slingshot-2020-ktv-boots/ I…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    screenshots are here https://drive.google.com/drive/folders/1q6-DnaW0Yfd4klLKH9_9gVb5SMlWEf_d?usp=sharing My problem is that I cannot replicate on a test environment...…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    ok... Still unable to set up my staging site on site kit, even after disabling…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, some more to add. I do have custom code effecting product display in functions.php…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    Site kit is currently not activated, as it's my live site.. Hence everything looks ok…

    1 month ago

  • Posted a reply to site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    deactivating plug in.. Not sure. I deactivated another plugin. that worked. went back and deactivated…

    1 month ago

  • Created a topic, site messed up!!!!, on the site WordPress.org Forums:
    Help help This plug in has destroyed my live site... …

    1 month ago

  • Posted a reply to mobile only and desktop only not working, on the site WordPress.org Forums:
    The ESI code does not work at all... Caching mobile seems to work though. Please…

    2 months ago

  • Posted a reply to mobile only and desktop only not working, on the site WordPress.org Forums:
    If there is only 1 cache, then probably my main "desktop" page is cached, and…

    2 months ago

  • Posted a reply to mobile only and desktop only not working, on the site WordPress.org Forums:
    no I haven't, because I've got a responsive site, and they say not to for…

    2 months ago

  • Created a topic, mobile only and desktop only not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I use the function "wp_is_mobile()", in my functio…

    2 months ago

  • Created a topic, stops working after site and plug in upgrades, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've noticed that your plug in seems to "stop work…

    2 months ago

  • Posted a reply to Basket and checkout not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the Console on developer tools (I really don't understand developer tools,....) (index):46 Uncaught…

    2 months ago

  • Created a topic, Basket and checkout not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I can't use this plug in yet, as you are not suppo…

    2 months ago

  • Posted a reply to images streching when scrolling, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Thanks, I found that, hence it looked ok. I'm really having trouble positioning the…

    2 months ago

  • Created a topic, images streching when scrolling, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm using the Ultimate Blocks Section block. I set…

    2 months ago

  • Posted a reply to Info box. Borders not being respected, on the site WordPress.org Forums:
    That does help a bit... Why is their no "top padding" on the images in…

    3 months ago

  • Posted a reply to Info box. Borders not being respected, on the site WordPress.org Forums:
    cool thanks I'm using a free Astra theme https://ibb.co/x5yFXDW https://ibb.co/RTmCbzF cheers, Bruce

    3 months ago

  • Created a topic, Info box. Borders not being respected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am trialing Kadence blocks, but having issues I …

    3 months ago

  • Posted a reply to Not able to choose variations of bundled items anymore, on the site WordPress.org Forums:
    That sucks for me big time as well.... AND, I see I can't rollback to…

    4 months ago

  • Posted a reply to sidebars missing on product pages, on the site WordPress.org Forums:
    ok found it... My shop page was defined as full width in customiser-->designer regards, Bruce

    4 months ago

  • Created a topic, sidebars missing on product pages, on the site WordPress.org Forums:
    Had sidebars.. Then I created a home page. Messed arou…

    4 months ago

  • Posted a reply to ShopIsle Premium, on the site WordPress.org Forums:
    yep... Was thinking of buying pro, but I guess it's not worth paying for an…

    4 months ago

  • Posted a reply to no full width category banner since ver 2.0.1, on the site WordPress.org Forums:
    Plus, my product images have gone, as in are not being displayed. Something is dreabfully…

    6 months ago

  • Posted a reply to no full width category banner since ver 2.0.1, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. Something else I've noticed.. That's very important. It seems something is wrong in certain…

    6 months ago

  • Posted a reply to no full width category banner since ver 2.0.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi My current live site is www.watersportswarehouse.co.za It runs ver 1.1.8 of your plug in.…

    6 months ago

  • Posted a reply to plugin still broken, on the site WordPress.org Forums:
    I still have my live site on ver 1.1.8, and it works 100% with banners…

    6 months ago

  • Posted a reply to plugin still broken, on the site WordPress.org Forums:
    I'm 100% up to date. I'm using Storefront theme Everything broke when you upgraded to…

    6 months ago

  • Posted a reply to plugin still broken, on the site WordPress.org Forums:
    plug in is broken, and no advice or resolution..??

    6 months ago

  • Posted a reply to displaying Visa and Mastercard logo, on the site WordPress.org Forums:
    sorry. problem sorted

    6 months ago

  • Posted a reply to displaying Visa and Mastercard logo, on the site WordPress.org Forums:
    please could you send me the code I should add. I can't get this right...…

    6 months ago

  • Posted a reply to displaying Visa and Mastercard logo, on the site WordPress.org Forums:
    sorry, now something gets displayed... "" was what I added to the description field

    6 months ago

  • Posted a reply to displaying Visa and Mastercard logo, on the site WordPress.org Forums:
    I'm a bit "HTML technically challenged" I added this in the description fielled nothing was…

    6 months ago