WordPress.org

Profiles

brough

Profile picture of brough
  • Member Since: September 28th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, Essential Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Edit Flow Alternative, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Widgets admin page super slow with Edit Flow on", on the site WordPress Support Forums:
    I too would like to hear of an alternative.

    1 month ago

  • Created a topic, Plugin breaks site, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Invalid argument", on the site WordPress Support Forums:
    I should add that the plugin works brilliantly otherwise. I'd say it's just about essential…

    4 months ago

  • Created a topic, Invalid argument, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor not working after 4.2 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Jackalini99, wp-config is in the root directory of your WordPress installation. Copy one of the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with "Tooltip settings"", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like a bit of work ahead.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with "Tooltip settings"", on the site WordPress Support Forums:
    duplicate. First post did not show, thought it failed.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with "Tooltip settings"", on the site WordPress Support Forums:
    I too get blank screen when opening settings. There are a gadzillion plugins active on…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor not working after 4.2 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    lord-Toad, what did you delete and reinstall?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor not working after 4.2 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I too have the problem. Late PHP, can't recall version but no more than 3…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Upload to "avatars" subdirectory?", on the site WordPress Support Forums:
    I have opened a similar topic here: https://wordpress.org/support/topic/alternative-image-location?replies=1 If you find a solution, do say.

    4 months ago

  • Created a topic, Alternative Image Location, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Gobsmacked, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Job “Job with ID 2” has started, but not responded for 10 seconds error", on the site WordPress Support Forums:
    I too have the problem. wp-cron is blank. Tip for other readers: damoin.tld/wp-cron.php means yourdomain.com/wp-cron.php

    5 months ago

  • Posted a reply to "Beware the Pro version", on the site WordPress Support Forums:
    I think it was actually $149 I paid, not $249. I have wasted many many…

    5 months ago

  • Created a topic, Beware the Pro version, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Beware hidden upgrade costs on pro version", on the site WordPress Support Forums:
    Same has happened to me. I paid $249 in May 2014 for a full licence,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Overwriting Woocommerce template within Avada Child Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Avada theme files had not been updated. I updated them, and system status reports all…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Overwriting Woocommerce template within Avada Child Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    I too have a very similar issue. Have just updated Woocommerce and WP core, and…

    6 months ago

  • Created a topic, Great plugin, great service., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Cannot download pro version", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved. I spoke with Steve who diagnosed a blocked IP (no, don't know why).…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Cannot download pro version", on the site WordPress Support Forums:
    Hello ... If your request is a support request we will check if you have…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Cannot download pro version", on the site WordPress Support Forums:
    From Paypal You sent a payment of $49.00 USD to Agmates (steve@agmates.com) It may take…

    6 months ago

  • Created a topic, Cannot download pro version, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, BREAKS WOOCOMMERCE, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Scanning sites folder on multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Scanning sites folder on multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Where in the file is it to be added, please, and does it require more…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Class 'WPSEO_Options'", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for a really great plugin. Essential, I would call it. I renamed it…

    6 months ago

  • Posted a reply to "only customers imported", on the site WordPress Support Forums:
    This post led to a solution for me. http://www.anterik.com/migrate-oscommerce-to-woocommerce/ I'm on my third conversion at…

    7 months ago

  • Posted a reply to "No further import after refresh", on the site WordPress Support Forums:
    A tip on zeroing tables if doing it online: WooCommerce - Store Toolkit By Visser…

    7 months ago

  • Posted a reply to "You must add _wc_session_ to the "Ignored Query Strings" option in W3TC settings", on the site WordPress Support Forums:
    Entry will look like this, most likely, when correct: _wp_session_ _wc_session_ However, another thread says…

    7 months ago

  • Created a topic, Excellent tool!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Invaluable for Oscommerce Conversion, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Problem creating installer file, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Works fine with 4.0.1, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Remove URL from sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    I too would like to know how to remove URLs from the Yoast-generated sitemap.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Column and row background color", on the site WordPress Support Forums:
    In easy-table/themes/default/ change the line of CSS to, for instance: .easy-table tbody tr:hover td,.easy-table tbody…

    11 months ago

  • Created a topic, Title says it all, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Title says it all, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Center Text (Simple Solution Please)", on the site WordPress Support Forums:
    Use the colalign tag [table caption="" width="100%" colwidth="150|450" colalign="left|center"]

    11 months ago

  • Posted a reply to "Column and row background color", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to know how to change the row highlight colour when default table…

    11 months ago

  • Posted a reply to "'Unable to parse URL' errors", on the site WordPress Support Forums:
    It appears an extra slash is creeping into the address at parse_url(/https://plus.google.com/+xxxarah)

    11 months ago

  • Posted a reply to "'Unable to parse URL' errors", on the site WordPress Support Forums:
    I am having a very similar problem, I think on two sites (possibly more, have…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Subscription Delivery Frequency", on the site WordPress Support Forums:
    I too would very much like a solution to this. I'm cooperating on a blog…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Upload stopps after first image", on the site WordPress Support Forums:
    I enabled Nextgen in Plugin Organizer global settings. Looks like that may have solved the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload stopps after first image", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it's Plugin Organizer causing the problem.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload stopps after first image", on the site WordPress Support Forums:
    Plug conflict. Disabled everything and now uploads complete.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload stopps after first image", on the site WordPress Support Forums:
    I have a very similar issue. I can upload to a new gallery with FTP…

    1 year ago