WordPress.org

Profiles

Brian Brown, Ph.D.

  • Member Since: March 29th, 2011
  • @brianbrown on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to CDN hostname URL re-writing error/bug, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I know that I omitted the closing php tag at the end of the…

    2 weeks ago

  • Created a topic, CDN hostname URL re-writing error/bug, on the site WordPress.org Forums:
    I am having an issue with CND URL re-writing. This co…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Spelling error, on the site WordPress.org Forums:
    Also you have a typo at the bottom of the settings page: " Enable ClodFlare…

    1 month ago

  • Created a topic, Spelling error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Grez! This is a great plugin! Thanks for your time…

    2 months ago

  • Created a topic, Causing cross-site scripting errors, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is causing cross-site scripting errors. -B…

    2 months ago

  • Created a topic, Spelling error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jeff! Great plugin! You have a spelling error: "Rem…

    2 months ago

  • Created a topic, [Democracy Poll] ‘Stats’ sending url back to http://wp-kama.ru/stat/?sk= causing ‘Mixed content”, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin sends statistical information back to http…

    2 months ago

  • Posted a reply to Generating 404 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Great Plugin!

    3 months ago

  • Posted a reply to Generating 404 errors, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.theamericanawakening.org/ See 'Avoid bad requests' at https://gtmetrix.com/reports/www.theamericanawakening.org/Vo3NRoNT The console in the DOM inspector also shows…

    3 months ago

  • Posted a reply to Generating 404 errors, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.theamericanawakening.org/ Thanks! -Brian

    3 months ago

  • Created a topic, Generating 404 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin is generating 404 (not found errors) for: …

    3 months ago

  • Created a topic, No longer Working/Supported!, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin no longer working/supported!

    3 months ago

  • Created a topic, Broken, on the site WordPress.org Forums:
    No longer working or supported.

    3 months ago

  • Created a topic, Class name conflict, on the site WordPress.org Forums:
    It is considered good coding practice to try and give …

    3 months ago

  • Created a topic, Class name conflict, on the site WordPress.org Forums:
    It is always a good idea to assign your classes a uniq…

    3 months ago

  • Posted a reply to 3.0.5 blank setting page, on the site WordPress.org Forums:
    Just for the record, it has NOT been fixed! Brian Brown, Ph.D.

    3 months ago

  • Posted a reply to Php Error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all your hard work, Nikitian. -Brian

    1 year ago

  • Created a topic, Problems with HTML entities, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Php Error, on the site WordPress Support Forums:
    Me too!

    2 years ago

  • Created a topic, Does NOT work with SSL & developer won't fix, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Php 5 errors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, php coding error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Spelling/typo error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to anonym.to now blacklisted by Google, on the site WordPress Support Forums:
    Apparently the blacklist for anonym.to has been removed; the above post (anontmiz) is obviously spam.

    2 years ago

  • Created a topic, anonym.to now blacklisted by Google, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, OAuth broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, OAuth return URL broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to can't connect with twitter, on the site WordPress Support Forums:
    Not resolved. OAuth is returning to the wrong URL/ Marking as "broken."

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin Blocks CLI, on the site WordPress Support Forums:
    Yet another update: Okay. I realized that I had to change to php 5.3 because…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin Blocks CLI, on the site WordPress Support Forums:
    Update: It may also have something to do with server clustering. I know that in…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin Blocks CLI, on the site WordPress Support Forums:
    Apparently that (above) was not the problem, since it is still doing it (in ver.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin Blocks CLI, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I call wp-cron.php from a cronjob (disabled in wp-config) and also an RSS autoposter…

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin Blocks CLI, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto Tags YQL edition, on the site WordPress Support Forums:
    The reason Ninja doesn't work is because it tries to tag at the wrong place…

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto Tags YQL edition, on the site WordPress Support Forums:
    I never use the WP repository, or anything else on wp.org or .com. Use github;…

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto Tags YQL edition, on the site WordPress Support Forums:
    @daverage Does this have the @beer hook?

    3 years ago

  • Posted a reply to strip_tags not working in title?, on the site WordPress Support Forums:
    I guess WordPress altered the HTML. The HTML as rendered on Twitter is: Redskins Coach…

    3 years ago

  • Created a topic, strip_tags not working in title?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto tags missing part of the domain name, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the ##Q## fixed in the newest release. I think Rob Strictly left the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Auto tags missing part of the domain name, on the site WordPress Support Forums:
    And now its putting ##Q##m where the quotes should be! Sigh. -B

    4 years ago

  • Posted a reply to Auto tags missing part of the domain name, on the site WordPress Support Forums:
    In line 636 of strictlyautotags.class.php: Isn't get_option('siteurl') deprecated? Shouldn't it be: get_option('wpurl')? -B

    4 years ago

  • Posted a reply to Auto tags missing part of the domain name, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Rob! I love your plugins! He means it is rendering the following code: <a…

    4 years ago

  • Created a topic, Works Great - My wishlist, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Fix for WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Broken with WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Piwik Server Migration Bug, on the site WordPress Support Forums:
    If you don't feel comfortable with phpMyAdmin or don't have access to it for some…

    5 years ago

  • Created a topic, Strip slashes out of feed, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Auto Describe Taxonomies] Won't install, on the site WordPress Support Forums:
    Patch Works! Mark as resolved. -Brian

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Auto Describe Taxonomies] Won't install, on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Its caused by the short_open_tag setting in the php.ini set to off. You are…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Auto Describe Taxonomies] Won't install, on the site WordPress Support Forums:
    Tried on GoDaddy, BlueHost/Hostmonster, Host Gator, 1+1, NameCheap, and DreamHost. Looks like an unescaped string…

    5 years ago