WordPress.org

Profiles

Studio Pence

Profile picture of Studio Pence
  • Member Since: December 6th, 2012
  • @bpence on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to undefined function get_current_screen()", on the site WordPress Support Forums:
    I too was getting this error then dug into the get_current_screen(); function. See the Usage…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't Activate on 2.3.13", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the confirmation. You might want to update your FAQ tab then!

    5 months ago

  • Created a topic, Can't Activate on 2.3.13, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, You all are Rockstars, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Disrupting Store Layout when Enhanced Ecommerce Plugin Activated", on the site WordPress Support Forums:
    Tatvic - thanks. Your CSS updates obviously fixed the issue so thanks for that fix.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Disrupting Store Layout when Enhanced Ecommerce Plugin Activated", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tatvic - thank you for your response. I filled out your form. Brandon

    2 years ago

  • Created a topic, Disrupting Store Layout when Enhanced Ecommerce Plugin Activated, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Turn Off Media File Renaming When Media File Edited (rotated, cropped, etc.), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, No Problems!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Term Link - 'No Link' Option Doesn't Seem to Work", on the site WordPress Support Forums:
    Yep that did it! Thank you!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Conflict between events-calendar and .htaccess file in wp-admin directory", on the site WordPress Support Forums:
    arcynet, I was actually having this EXACT issue with a secured wp-admin directory. Turns out…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Term Link - 'No Link' Option Doesn't Seem to Work", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks for letting me know. I just removed the href link attribute from line…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Term Link - 'No Link' Option Doesn't Seem to Work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi TCBarrett, Unfortunately with the Term Link set to 'No Link' I'm still getting the…

    3 years ago

  • Created a topic, Term Link - 'No Link' Option Doesn't Seem to Work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Extract Alt Text from Image Upload, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago