WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 4th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, [Google Analytics Dashboard Plugin for WordPress by MonsterInsights] Health status, critical issue, PHP session, on the site WordPress.org Forums:
    Health status, critical issue: PHP sessions created by…

    3 days ago

  • Posted a reply to [Autoptimize] HIgh CLS. Ensure text remains visible during webfont load. Tried everything., on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved.

    4 days ago

  • Posted a reply to [Storefront] Ensure text remains visible during webfont load. CLS very high. What can I do?, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved.

    4 days ago

  • Posted a reply to [OMGF | Host Google Fonts Locally] Question regarding Sans Pro and Roboto and Roboto Slan, on the site WordPress.org Forums:
    Thank @daanvandenbergh I tried to edit my rating to a 5-star, but it says “Error:…

    4 days ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    @wooassist and @optimizingmatters Thanks for helping out. I think the problem is solved. When I…

    5 days ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] High Cumulative Layout Shift., on the site WordPress.org Forums:
    @rafinkhan Thank’s for returning. The problem is solved. The problem was related to a Top…

    6 days ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wooassist I tried the code again, no success. I don’t know if this has…

    1 week ago

  • Created a topic, [Asset CleanUp: Page Speed Booster] Can your plugin handle these problems?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Gabe @gabelivan Just started using your plugin, fas…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    @wooassist Still no suceess in getting it to work. Meanwhile I just typed a couple…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @megamenu I tried that yesterday , but it didn’t work. Might have forgotten to…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    @wooassist Struggling to get it to work. I’ve tried (as you last recommended) <span class=””space””>…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wooassist. I tried exactly what you recommended, including adding the second bit in the…

    1 week ago

  • Created a topic, [OMGF | Host Google Fonts Locally] Question regarding Sans Pro and Roboto and Roboto Slan, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Daan @daanvandenbergh. Congratulations to the newbo…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Storefront] Trying to get rid of high Cumulative Layout Shift. No success so far., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @riaanknoetze Since I posted my question I discovered that one cause of the problem…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom @megamenu OK I installed OMGF | Host Google Fonts Locally and preloaded the…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom @megamenu It’s a bit confusing. Using your plugin I got a very high…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    @megamenu I know you wrote the menu doesn’t shift when using https://url.se/?ao_noptimize=1, but when I…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    @megamenu I tried removing the large image below “HÄNGMATTOR & HÄNGSTOLAR FRÅN BRASILIEN”. The CLS…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom @megamenu. I tried disabling Autoptimize. The CLS score, on desktop, remained the same.…

    1 week ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    @wooassist I tried with: <span class=”space”>✔ HÄNGMATTOR och HÄNGSTOLAR</span> <span class=”space”>✔ SNABBA LEVERANSER</span> <span class=”space”>✔…

    1 week ago

  • Created a topic, [Max Mega Menu] Your plugin is causing a high CLS and lower Pagespeed scores. What’s wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom @megamenu First I want to thank you for a great…

    1 week ago

  • Posted a reply to The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again @wooassist I think I have an idea what’s causing the high CLS, 0,513,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wooassist I’ve been checking several times the behaviour on Pagespeed Insights. When your plugin…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] High Cumulative Layout Shift., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @rafinkhan That’s not correct. I’m using Essential Addons for Elementor on my homepage. I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    @wooassist The CLS on desktop is 0,513 (on mobile it’s 0). I’m really stuck on…

    2 weeks ago

  • Created a topic, [Storefront Top Bar] The plugin causes high Cumulative Layout Shift. Is there a solution?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wooassist. First I want say I really like your plu…

    2 weeks ago

  • Created a topic, [Essential Addons for Elementor] High Cumulative Layout Shift., on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem that might related your plugin. Pages…

    2 weeks ago

  • Created a topic, [Storefront] Trying to get rid of high Cumulative Layout Shift. No success so far., on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem that maybe is theme-related? Pagespee…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Asset CleanUp: Page Speed Booster] Preloading local font files doesn’t work. Why?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Gabe @gabelivan Thanks a lot. Here is the site: https://ibb.co/XkGdbDb

    2 weeks ago

  • Created a topic, [OMGF | Host Google Fonts Locally] No support, on the site WordPress.org Forums:
    Asked for support but never received any.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Google Analytics Dashboard Plugin for WordPress by MonsterInsights] Add both domain and URL to your plugin, possible?, on the site WordPress.org Forums:
    2 months and 1 week and still waiting for support.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to [Asset CleanUp: Page Speed Booster] Preloading local font files doesn’t work. Why?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @gabelivan If I understand you right, adding those fonts to preload in Loval fonts…

    2 weeks ago

  • Created a topic, [Elementor Page Builder] Why is elementors awesomefont causing red flags on Pagespeed insights?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a red flag on Pagespeed Insights related to Ele…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] Elementor awesomefonts gives red flag on Pagespeed insights. Why?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @abidhasan112 OK, I understand. Thanks. I’ll try there, even though I know it’s very…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Generate critical CSS makes the homepage looks weird., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    3 weeks ago

  • Created a topic, [Asset CleanUp: Page Speed Booster] Preloading local font files doesn’t work. Why?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @gabelivan I’ve just started to use your plug…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Generate critical CSS makes the homepage looks weird., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk The render-blocking resources are: /wp-content/cache/autoptimize/css/autoptimize_6be361a072452268278eacc8144a9c75.css /wp-content/uploads/essential-addons-elementor/cb70d11b8.min.css /wp-content/cache/autoptimize/css/autoptimize_single_b49802d53369cdb7d40d7790c2085e30.css /wp-includes/css/dashicons.min.css /wp-content/cache/autoptimize/css/autoptimize_single_26a10d5586cbe28bb8513bbf122dbcfc.css /wp-content/cache/autoptimize/css/autoptimize_single_69c9fd701a6e63a6cf9baa2604ade2b6.css /wp-includes/js/jquery/jquery.js I’ve tried…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [Autoptimize] It would be lovely with support regarding CLS and Critical CSS., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @optimizingmatters Thanks for answering. Regarding Eliminating render-blocking resources. I tried again using Sitelocity to…

    3 weeks ago

  • Created a topic, [Essential Addons for Elementor] Elementor awesomefonts gives red flag on Pagespeed insights. Why?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a red flag on Pagespeed Insights realted to Ele…

    3 weeks ago

  • Created a topic, My Pagespeed insights results got worse after installing your plugin., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Daan @daanvandenbergh. I downloaded your plugin tod…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [Storefront] Ensure text remains visible during webfont load. CLS very high. What can I do?, on the site WordPress.org Forums:
    Hoping for support from the plugin staff. Search Console shows CLS problems on desktop. Pagespeed…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Generate critical CSS makes the homepage looks weird., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk It seems like the issue with the weird design is gone. Pagespeed insights…

    3 weeks ago

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] Generate critical CSS makes the homepage looks weird., on the site WordPress.org Forums:
    When choosing to generate critical CSS the homepage go…

    3 weeks ago

  • Created a topic, [Autoptimize] It would be lovely with support regarding CLS and Critical CSS., on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters / Frank. I’m having 2 problem…

    3 weeks ago

  • Created a topic, [Autoptimize] Autoptimize render blocking resources not solved by adding Critical CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @optimizingmatters Pagespeed insights tell me to El…

    4 weeks ago

  • Created a topic, [Autoptimize] None of the Google Fonts setting reduce high Cumulative Layout Shift, on the site WordPress.org Forums:
    Search Console shows CLS problems on desktop. Pagespee…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to [Autoptimize] HIgh CLS. Ensure text remains visible during webfont load. Tried everything., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @optimizingmatters Pagespeed insight shows CLS 0,521 (on stationary). It says Ensure text remains visible…

    1 month ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] Is it possible to have the header text bold even after adding a link?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot, @abidhasan112. It works perfect. Great support!

    1 month ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] Is it possible to have the header text bold even after adding a link?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @abidhasan112 I don’t have the Pro version so it’s not possible to add selector…

    1 month ago

  • Posted a reply to [Essential Addons for Elementor] Is it possible to have the header text bold even after adding a link?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @abidhasan112 I meant the heading widget. It looks like this without adding a link…

    1 month ago