WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 24th, 2013
  • Location: Switzerland
  • Website: justpublishingadvice.com
  • Job Title: General Factotum
  • Employer: Just Publishing Advice
  • Find me on:

Bio

I own and run https://justpublishingadvice.com/ and https://whizbuzzbooks.com/ which both keep me very busy. I love blogging and from time to time, enjoying how technology goes wrong and then learning how to fix it.

Interests

Things that go wrong and how to fix them.

WordPress Origin Story

It’s so long ago, I can’t recall when.

  • Posted a reply to Why?, on the site WordPress.org Forums:
    Try this @tstone: https://wordpress.org/plugins/ga-in/ I have tested it, and it works fine.

    2 months ago

  • Created a topic, Updated. Great!, on the site WordPress.org Forums:
    So happy to see this new update to the current Wordpre…

    2 months ago

  • Created a topic, Thank you!, on the site WordPress.org Forums:
    Phew! So glad I found your plugin. Now I have all my A…

    2 months ago

  • Created a topic, What a waste!, on the site WordPress.org Forums:
    I have used this plugin for years. It was great. But t…

    2 months ago

  • Posted a reply to Author Incorrect On Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thanks.

    2 months ago

  • Posted a reply to Author Incorrect On Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. Here's a link to my FAQ page. https://justpublishingadvice.com/faqs/ In the source code, I can't…

    2 months ago

  • Created a topic, Author Incorrect On Pages, on the site WordPress.org Forums:
    I have just noticed that on pages and unattached image…

    2 months ago

  • Posted a reply to Scan warning displayed but no file, on the site WordPress.org Forums:
    I have run scans on 4 sites and all are showing a malware warning with…

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Yep, I understand. But I think using DIV list markup tags instead of li/ul is…

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I tried wait for jquery and then even disabled Autoptimize. But neither worked. However, I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I have enabled remote debugging. https://justpublishingadvice.com/what-are-the-best-grammarly-alternatives-for-a-new-writer/

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I can't edit the post because it has been modified by the moderator. Can…

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, can you please hide my last message with my debugging code because it shows…

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    This is what I see in the debugging log. Ad Inserter 2.6.1 INSTALLED: 2017-08-30 15:01:22…

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    In fact, there might be an issue here. I have just tried 4 different table…

    3 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I've used Ad Inserter for years. It works like a charm.

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Will do.

    3 months ago

  • Posted a reply to Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your prompt reply. But I just found the problem. It is another plugin,…

    3 months ago

  • Created a topic, Insertions not woring correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Since updating to 2.6.0 and 2.6.1, my auto insertions …

    3 months ago

  • Created a topic, Formatting bug in latest upate, on the site WordPress.org Forums:
    With version 2.0, it stops line breaks using &nbsp…

    3 months ago

  • Posted a reply to Placement with pagination, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Easy solution.

    3 months ago

  • Created a topic, Placement with pagination, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin is fantastic, so I am reticent to ask for …

    3 months ago

  • Created a topic, Superb Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Starbox solved everything for me. It's easy to set up …

    3 months ago

  • Posted a reply to Rating Results, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. It worked like a charm.

    4 months ago

  • Created a topic, Rating Results, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin! Very happy to see it was recently update…

    4 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    My pleasure @hummelmose. And yes, I have disabled the plugin until there is a fix.

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    As a follow up, I found this when I went to contact plugin support for…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    I have had success in removing the error and accessing the media library. I thought…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Good luck with it!

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it seems like a buggy release @hummelmose. Luckily I have only updated my staging…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    I just checked @hummelmose. Yes, I see the same issue. Can't access images in the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Good move, ispreview.

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    I would wait @marcusraitner. Unless someone on this thread has a good idea, I would…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, marcusraitner. It looks like the same issue to me, related to navigation menus. It's…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks ispreview. Yes, I'll wait for a fix from WP.

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Good to know @ispreview. I'm running 7.3. But I'm reluctant to update the PHP on…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes @youknowriad, it seems to be related to sub menus in particular. I have only…

    5 months ago

  • Created a topic, Error After 5.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this error after updating. I have tried di…

    5 months ago

  • Posted a reply to Debug mode warning after update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that fixed it! It's my sandbox site I use for testing, so it must…

    7 months ago

  • Posted a reply to Debug mode warning after update, on the site WordPress.org Forums:
    No, I don't have them enabled. I only have Page Cache and Browser Cache Enabled.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Debug mode warning after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marko, Yes, the Database Cache, Object Cache and CDN options are ticked, but greyed…

    7 months ago

  • Created a topic, Debug mode warning after update, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update is causing this warning message. Yo…

    7 months ago

  • Posted a reply to GSC Sitemaps Missing Posts, on the site WordPress.org Forums:
    My pleasure, Michael. You have always been a great help over the years. But just…

    10 months ago

  • Posted a reply to GSC Sitemaps Missing Posts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Michael, I have checked and all is good now. https://pasteboard.co/IiJkh00.png Thanks for all your…

    10 months ago

  • Posted a reply to GSC Sitemaps Missing Posts, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. Here are my settings, in two parts. https://pasteboard.co/IiDjZu1.png https://pasteboard.co/IiDkgWQ.png Yes, I have checked, and…

    10 months ago

  • Created a topic, GSC Sitemaps Missing Posts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm not sure if this issue is with AIOSEO or GSC.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Blocking Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I always make sure my Wordfence plugin is updated. So perhaps it's a theme…

    10 months ago

  • Posted a reply to Blocking Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Your screenshot is different to what I have with my plugin. https://pasteboard.co/Iiv4qkt.png I don't…

    10 months ago

  • Posted a reply to Blocking Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I have just seen another one similar. Again, with a Cloudflare IP. Chicago, United…

    10 months ago

  • Posted a reply to Blocking Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again. I must be missing something. I can't find an option to Create a…

    10 months ago