WordPress.org

Profiles

bluedrag

  • Member Since: April 26th, 2011
  • @bluedrag on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to on page links not working, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed the issue! Frirstly I noticed the $lang concatenation is redundant, so I removed…

    2 weeks ago

  • Created a topic, on page links not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to link to a location lower on the same pag…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Migrating site, can’t upload files to wp-content/uploads, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yes I am able to upload these images through the media manager. The problem…

    4 months ago

  • Created a topic, uploading files to /uploads via FTP. Permission denied, on the site WordPress.org Forums:
    I've migrated my site to another server and I've run i…

    4 months ago

  • Created a topic, Migrating site, can’t upload files to wp-content/uploads, on the site WordPress.org Forums:
    I've just moved my site over to another server and I'm…

    4 months ago

  • Posted a reply to Custom Fields not displaying., on the site WordPress.org Forums:
    Oh my god. That's so frustrating... haha.

    5 months ago

  • Posted a reply to Custom Fields not displaying., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Xenos, I've done what you suggseted in your comment, nothing seems to have changed.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Custom Fields not displaying., on the site WordPress.org Forums:
    Hey Konstantinos, Thanks for the detailed responses! Both seem to be working for me. The…

    5 months ago

  • Posted a reply to Custom Fields not displaying., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Xenos, I did not have this before my query! I have added it to…

    5 months ago

  • Created a topic, Custom Fields not displaying., on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to set up a custom field on my category pa…

    5 months ago

  • Posted a reply to Empty French TItles say (English), on the site WordPress.org Forums:
    I found the answer to this. You can in the admin section go to settings…

    6 months ago

  • Created a topic, Empty French TItles say (English), on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the qTranslate X plugin to switch between En…

    6 months ago

  • Created a topic, Deleted Categories, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted two categories in the maps and I just notice…

    8 months ago

  • Posted a reply to Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I'll try this out.

    11 months ago

  • Posted a reply to Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    So how to you export a database then? through PHPMyAdmin?

    11 months ago

  • Posted a reply to Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry I'm not entirely sure what is different with the steps you listed and…

    11 months ago

  • Posted a reply to Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    - put a fresh install of wordpress on the new server - copy/pasted the wp-content…

    11 months ago

  • Created a topic, Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    After migrating my site from one server to another my …

    11 months ago

  • Posted a reply to Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Yeah, I should have paid more attention to that.. That's what I'm doing.

    1 year ago

  • Posted a reply to Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried this plugin.. I'm getting a strange error. It says "you need to be…

    1 year ago

  • Created a topic, Media Library appears empty, on the site WordPress.org Forums:
    After migrating my site from one server to another, my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Featured Images not showing after site migration, on the site WordPress.org Forums:
    What do you mean by that? The images are on the server, images linked through…

    1 year ago

  • Created a topic, Featured Images not showing after site migration, on the site WordPress.org Forums:
    I've just migrated my website over to another server, …

    1 year ago