WordPress.org

Profiles

Bloke

Profile picture of Bloke
  • Member Since: April 16th, 2011
  • @bloke on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Headers already sent warnings, on the site WordPress.org Forums:
    There are three files that throw a headers already sen…

    5 days ago

  • Posted a reply to Trouble getting site URL, on the site WordPress Support Forums:
    What issue are you having?

    1 month ago

  • Posted a reply to Trouble getting site URL, on the site WordPress Support Forums:
    Got it figured out. I was using an extra forward slash when I was echoing…

    2 months ago

  • Posted a reply to Shipping and Billing Not Sent to Authorize.net CIM, on the site WordPress Support Forums:
    I checked with Auth.net support. They said the shipping info may not be sent correctly.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Shipping and Billing Not Sent to Authorize.net CIM, on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help? The reason the authcode is blanks is because we are manually accepting…

    3 months ago

  • Posted a reply to Trouble getting site URL, on the site WordPress Support Forums:
    Yes thanks. I can use that when I use it in theme pages and templates.…

    3 months ago

  • Created a topic, Trouble getting site URL, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Shipping and Billing Not Sent to Authorize.net CIM, on the site WordPress Support Forums:
    If this helps, his transactions do not getting recorded by Google Analytics. I looked in…

    4 months ago

  • Created a topic, Shipping and Billing Not Sent to Authorize.net CIM, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Shipping and Billing details not sent to Authorize.net, on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be working now.

    6 months ago

  • Created a topic, Shipping and Billing details not sent to Authorize.net, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to repair database, on the site WordPress Support Forums:
    Have you made any changes to the wp-config file or any changes to table names…

    7 months ago

  • Created a topic, Feature request for for columns in mega menu panel, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to CSS selector for mega menu, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. There was a declaration of display none. #mega-menu-wrap-NAME-Menu #mega-menu-NAME-Menu a:before{ display:…

    7 months ago

  • Created a topic, CSS selector for mega menu, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Adding search to navigation bar, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. if ($args->container_class == 'mega-menu-wrap')

    8 months ago

  • Posted a reply to Add search box only on top level, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. if ($args->container_class == 'mega-menu-wrap')

    8 months ago

  • Created a topic, Add search box only on top level, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Adding search to navigation bar, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Mobile button not working, on the site WordPress Support Forums:
    How did you fix it?

    8 months ago

  • Created a topic, Collapse Menu list on Mobile, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to I have a problem - Mobile menu button doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    How did you get the button to work? Most links to sites I have seen…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not resiszing on Android Firefox, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to solve it. Was a conflict with my theme.

    8 months ago

  • Posted a reply to Tried to change attachment page image size and now can't login, on the site WordPress Support Forums:
    What are you trying to do? Why do you need to modify WordPress default pages?

    8 months ago

  • Posted a reply to Moving Search Bar, on the site WordPress Support Forums:
    You may want to post it in their help forum. wordpress.org/support/theme/newgamer

    8 months ago

  • Posted a reply to Change my whole website & put my theme back to how it is supossed to be, on the site WordPress Support Forums:
    Log into your site and go to appearance->Themes. Do you have a child theme there?

    8 months ago

  • Posted a reply to My site do not open or behave properly on few devices, on the site WordPress Support Forums:
    You need to use media queries in your css. Open your site in chrome and…

    8 months ago

  • Posted a reply to Image alignment, on the site WordPress Support Forums:
    How do you want to align them? The last picture is 354px tall while the…

    8 months ago

  • Created a topic, Not resiszing on Android Firefox, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to .htm links, on the site WordPress Support Forums:
    Can you post a link to your site? You should probably rethink your approach since…

    8 months ago

  • Posted a reply to Unwanted # is being added to urls, on the site WordPress Support Forums:
    Try changing your permalinks and change them back.

    8 months ago

  • Posted a reply to How to comment a shortcode?, on the site WordPress Support Forums:
    In the post switch to text view. Write it like this <!--[codehere]-->

    8 months ago

  • Posted a reply to Visitors can't comment or click on posts, on the site WordPress Support Forums:
    There are a lot of JavaScript erors on your site. I would recommend disabling any…

    8 months ago

  • Posted a reply to Image in post which is not in Media Library, on the site WordPress Support Forums:
    There is a difference between a page and a post. Is that link you included…

    8 months ago

  • Posted a reply to Changing thumbnail sizes in existing posts, on the site WordPress Support Forums:
    You will need a plugin to regenerate thumbnails.regenerate-thumbnails/

    8 months ago

  • Posted a reply to Mobile menu not opening, on the site WordPress Support Forums:
    I solved it. I had a similar version of my site and put the menu…

    8 months ago

  • Posted a reply to Mobile menu not opening, on the site WordPress Support Forums:
    No errors. Really strange because WordPress is loading the jquery and its up to date.…

    8 months ago

  • Created a topic, Mobile menu not opening, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to trying to centre images to look well on all devices, on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any media queries in your css of your them? such as @media…

    11 months ago

  • Posted a reply to I want to the slideshow feature image to not look like a link, on the site WordPress Support Forums:
    Usually there is a setting if its a plugin. Or in your theme or child…

    12 months ago

  • Posted a reply to When I go to my website it redirects me to the WordPress admin login, on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be working ok now?

    12 months ago

  • Posted a reply to Show posts from specific categories, on the site WordPress Support Forums:
    Look for the loop. And change it <?php query_posts( 'cat=33' ); ?> This will show…

    12 months ago

  • Posted a reply to trying to centre images to look well on all devices, on the site WordPress Support Forums:
    Are you saying they scale well on some devices? This is an easy fix. Set…

    12 months ago

  • Posted a reply to Remove "Better Passwords" function in WP, on the site WordPress Support Forums:
    All they have to do is click "confirm use of weak password"

    12 months ago

  • Posted a reply to Media Library not displaying thumbnails - image is resized to 1px, on the site WordPress Support Forums:
    Look at the code on the page that displays the gallery. So if there are…

    12 months ago

  • Posted a reply to secure search with SSL, on the site WordPress Support Forums:
    Its best to have everything on SSL. Also if an images or anything is linked…

    12 months ago

  • Posted a reply to Extremly slow and 502 Bad Gateway, on the site WordPress Support Forums:
    Is it on a dedicated server? How it hosted?

    12 months ago

  • Posted a reply to Icons and more displaying as Squares, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe it would be best to send a link to the exact section. I don't…

    12 months ago

  • Posted a reply to how to add different menu's on different pages., on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure there no other menu location to choose from on your theme? If…

    12 months ago

  • Posted a reply to Changing of links, on the site WordPress Support Forums:
    Might be better to ask on the theme's support page.

    12 months ago