Profiles

  • Member Since: February 26th, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, This feed is all you need., on the site WordPress.org Forums:
    Great feed this has managed to do everything I need. T…

  • Posted a reply to Attributes “Add existing” adds all values. Can “select none” be default?, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks @bisratlearn. Have saved us a lot of time!!

  • Posted a reply to Attributes “Add existing” adds all values. Can “select none” be default?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @sharp1331 I downloaded the v8.1.1. from here:https://developer.woocommerce.com/releases/ I uploaded it to a temp folder…

  • Posted a reply to Attributes “Add existing” adds all values. Can “select none” be default?, on the site WordPress.org Forums:
    I restored to the previous version of Woocommerce and it fixed it.

  • Created a topic, Attributes “Add existing” adds all values. Can “select none” be default?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Woocommerce Community, Previously when adding th…

  • Posted a reply to PHP not rendering? Content no cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse I am using this plugin for PHP:https://en-gb.wordpress.org/plugins/insert-php-code-snippet/ I have added the code for…

  • Posted a reply to RedisException: read error on connection & Failed to read FastCGI header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tillkruess Thanks for the tip. I wasn't aware of New Relic.. At a quick…

  • Posted a reply to RedisException: read error on connection & Failed to read FastCGI header, on the site WordPress.org Forums:
    How can I tell if Redis is helping or hindering this website? It's a Woocommerce…

  • Posted a reply to RedisException: read error on connection & Failed to read FastCGI header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tillkruess Thanks for the reply. I have tried what you recommended and the site…

  • Created a topic, RedisException: read error on connection & Failed to read FastCGI header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am new to Redis and have been using it for about …

  • Posted a reply to PHP not rendering? Content no cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jose, How do you get PHP to work in the editor? Am I missing…

  • Created a topic, PHP not rendering? Content no cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I added this PHP to the plugins non-cachable conten…

  • Posted a reply to Uncaught InvalidClientTokenError: The client token is invalid., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @boozebrorsan I updated to version 3.0.6. and it now does the same error but…

  • Created a topic, Uncaught InvalidClientTokenError: The client token is invalid., on the site WordPress.org Forums:
    Hi this plugin gives an error at the checkout since up…