WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 28th, 2019
  • Location: Novi Sad, Serbia
  • Website: https://bike.bikegremlin.com
  • Find me on:
  • Created a topic, Google Webmaster reporting breadcrumb problems, on the site WordPress.org Forums:
    The only thing changed before the problem was reported…

    13 hours ago

  • Posted a reply to Google: Breadcrumbs markup issues, on the site WordPress.org Forums:
    Same - last update.

    21 hours ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Will give it a try in the following days. Trying to keep plugin count at…

    5 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    OK, didn't get the time to work on this fast enough, but today was the…

    5 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Seems to be working (for) now. :) Was banging my head with LiteSpeed and had…

    5 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I'll let you know if I get to the bottom of this, since I'm…

    5 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Double checked Litespeed instructions for confirming if cache is working. Based on what I could…

    5 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that makes sense. What confuses me: Placing pages in the exclude caching list does…

    5 months ago

  • Posted a reply to LiteSpeed problem, on the site WordPress.org Forums:
    I have disabled the caching of the bookmark pages. It does help load the pages…

    5 months ago

  • Created a topic, LiteSpeed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, First I'd like to say: great job on the plugin…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP validation error, on the site WordPress.org Forums:
    Found the source: Options - General options - Include styles/scripts on gallery pages only Was…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP validation error, on the site WordPress.org Forums:
    Seems to work on a website made from scratch, using exactly the same plugins. Probably…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP validation error, on the site WordPress.org Forums:
    Using the latest version: 1.5.22 Setup screenshots: https://i.ibb.co/p1bHCdG/Clipboard01.jpg https://i.ibb.co/4FXJy5p/Clipboard02.jpg https://i.ibb.co/MPZ86Jh/Clipboard03.jpg https://i.ibb.co/4Px0NQ7/Clipboard04.jpg

    5 months ago

  • Posted a reply to Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    The problem was not enough extra space for BackWPup to do the backup and compressing.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Multilingual website spam filtering?, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thanks for explaining and sorry for bothering you - didn't see it in plugin's…

    5 months ago

  • Posted a reply to Multilingual website spam filtering?, on the site WordPress.org Forums:
    Contact form by BestWebSoft: https://wordpress.org/plugins/contact-form-plugin/

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP validation error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm using that plugin as well. AMP validation of pages works - they get…

    5 months ago

  • Created a topic, AMP validation error, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin makes nice looking galleries, I prefer it to al…

    5 months ago

  • Created a topic, Multilingual website spam filtering?, on the site WordPress.org Forums:
    I've set up a multilingual website and keep getting sp…

    5 months ago

  • Posted a reply to Fixed, centered background image in the free version, on the site WordPress.org Forums:
    Have you tried css code I posted above? Either entered in "Additional CSS" within the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Featured image on pages (not posts) causing strange look, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much. It works, perfectly. :)

    6 months ago

  • Posted a reply to Featured image on pages (not posts) causing strange look, on the site WordPress.org Forums:
    Jarret, thank you very much. It works. Tom - that option would be even better,…

    6 months ago

  • Created a topic, Featured image on pages (not posts) causing strange look, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Featured images for pages (not posts) cause ba…

    6 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Added the code to child theme style.css and the site works, but the menu is…

    6 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    The code doesn't work. I added it to functions.php of the child theme. Am I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Again, thanks a lot for the help. For what it's worth - I've recommended GeneratePress…

    6 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    I wrote down most things I did on the site. For my future reference/reminder and…

    6 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    To prevent any confusion: tested, it shows the "USING AMP" in the header. Now reverted…

    6 months ago

  • Posted a reply to Main drop-down menu won’t work with AMP, on the site WordPress.org Forums:
    I also often don't get reply notifications from wordpress.org. Will give this a test ASAP…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    Question: Which PHP (7.3) extensions does this plugin use? I realised that "defauld" PHP setup…

    6 months ago

  • Posted a reply to png images problem – WP 5.1 and PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    My error - sorry. PHP setup wasn't set to include "imagick" extension (that is used…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    Didn't work either. Doesn't save the files, just DB export, plugin list etc. Tried with…

    7 months ago

  • Posted a reply to png images problem – WP 5.1 and PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Too early to cheer - some png images still get blank when uploaded. Precisely: png…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    Cheered to early. :/ The plugin runs without showing any errors, but doesn't save several…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    Provider's tech support said that on their server, it works only with PHP 5.6 and…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress version: 5.1 BackWPup version: 3.6.8 PHP version: 7.2.15 (64bit) MySQL version: 10.2.21-MariaDB-cll-lve cURL version:…

    7 months ago

  • Created a topic, Not running on new hosting server, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, great job on making it. :) However, af…

    7 months ago

  • Created a topic, Polylang website support?, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin doesn't seem to work with a website using two l…

    7 months ago

  • Created a topic, Best image watermark plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Really. Hands down the best plugin I could find for wa…

    7 months ago

  • Posted a reply to png images problem – WP 5.1 and PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Works after the update. Thank You very much. :)

    7 months ago

  • Created a topic, png images problem – WP 5.1 and PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin was a perfect watermark plugin for a while…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much. Will give it a try. Plugin works fast and good as…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    In my opinion (correct me if I'm wrong) - there really is no sense in…

    7 months ago

  • Posted a reply to .png image issue, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. Many .png images are blank after watermark is applied. PHP 7.2. server -…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    First I'd like to thank you for taking the time to look into this -…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, exactly. It does break AMP validation. All the other "problematic" ones do. Test method:…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    Listing ?amp, or /?amp in URI Excludes didn't help with Lazy Load Images optimization, for…

    7 months ago

  • Posted a reply to AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    List of problematic optimizations which, when disabled, allow AMP page versions to pass verification and…

    7 months ago

  • Created a topic, AMP pages optimization disabling, on the site WordPress.org Forums:
    Litespeed plugin makes website load and work much fast…

    7 months ago