WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 13th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Backup Returning no Database, on the site WordPress.org Forums:
    Hi sorry, no response. I did a manual import instead to get it working.

    2 years ago

  • Posted a reply to Can’t upload Database file – just pumps out more files, on the site WordPress.org Forums:
    Why has this been marked as resolved? I appreciate the fact that author details were…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can’t upload Database file – just pumps out more files, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE, I have downloaded the database through the dashboard to IP2LOCATION-LITE-DB1.IPV6.BIN The IP Query is…

    2 years ago

  • Created a topic, Can’t upload Database file – just pumps out more files, on the site WordPress.org Forums:
    I need to redirect users from specific locations to a …

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin Not working testing with Tunnel Bear, on the site WordPress.org Forums:
    I have a WordPress site that needs to redirect users t…

    2 years ago

  • Created a topic, Must be missing something as plugin isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    I have a WordPress site that needs to redirect users t…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site URL issue, on the site WordPress.org Forums:
    It was an issue that I found when cloning and just found it as an…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site URL issue, on the site WordPress.org Forums:
    can you drop into the wp-options table in the db and edit the value?

    2 years ago

  • Posted a reply to Login Page Missing Default CSS, on the site WordPress.org Forums:
    So, found a work around where in the wp-login.php file, I have just called the:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Login Page Missing Default CSS, on the site WordPress.org Forums:
    just a follow up on line 22 of the response: <link rel='stylesheet' href='https://www.example.com/wp-admin/load-styles.php?c=1&dir=ltr&load%5B%5D=dashicons,buttons,forms,l10n,login&ver=4.9.3' type='text/css' media='all'…

    2 years ago

  • Created a topic, Login Page Missing Default CSS, on the site WordPress.org Forums:
    I have recently completed a clone of a site at root le…

    2 years ago

  • Created a topic, Backup Returning no Database, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have a slight issue with a backup I am running, a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not copying files, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, did you find out what the issue was? I am facing the same problem.

    2 years ago