WordPress.org

Profiles

bemdesign

Profile picture of bemdesign
  • Member Since: July 4th, 2013
  • @bemdesign on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to New Categories Assigned term_taxonomy_id of 0, on the site WordPress.org Forums:
    Good to know - perhaps your WordPress setup is missing an important file. Let's see…

    3 days ago

  • Posted a reply to New Categories Assigned term_taxonomy_id of 0, on the site WordPress.org Forums:
    Huh. That is pretty strange behavior and not normal. Does the issue still happen when…

    3 days ago

  • Posted a reply to Strange Google Analytics URL, on the site WordPress.org Forums:
    Most likely you're seeing someone that's trying to see if your site has a vulnerability…

    3 days ago

  • Posted a reply to New Categories Assigned term_taxonomy_id of 0, on the site WordPress.org Forums:
    Default WordPress assigns default posts a "default" category of "Uncategorized" automatically unless you categorize it…

    3 days ago

  • Posted a reply to Error Establishing a Database Connection on Local Server, on the site WordPress.org Forums:
    @loeppkydesigns - you need to rename the wp-config-sample.php file with all your database connection details…

    3 days ago

  • Posted a reply to PHP7, on the site WordPress.org Forums:
    Based on my usage, yes, it does work with PHP7.

    2 months ago

  • Posted a reply to Tailor: A modern take on page-building, on the site WordPress.org Forums:
    @andrewworsfold - Until there is a completely foolproof way in WordPress core to transfer content…

    2 months ago

  • Created a topic, Tailor: A modern take on page-building, on the site WordPress.org Forums:
    This is a well thought out plugin that really highligh…

    2 months ago

  • Posted a reply to JS error with canvas.min.js, on the site WordPress.org Forums:
    @CantoThemes - I'm going to mark this thread resolved. If your issue still continues, open…

    2 months ago

  • Posted a reply to JS error with canvas.min.js, on the site WordPress.org Forums:
    1.7.1 looks to have fixed the issue in both environments I've tested in. Thanks again…

    2 months ago

  • Posted a reply to JS error with canvas.min.js, on the site WordPress.org Forums:
    Scratch that. Looks like reverting back to 1.6.7 of Tailor does fix the issue in…

    2 months ago

  • Posted a reply to JS error with canvas.min.js, on the site WordPress.org Forums:
    So further testing on a completely new draft page inside the UAT environment also brings…

    2 months ago

  • Created a topic, JS error with canvas.min.js, on the site WordPress.org Forums:
    Running into what appears to be a JS issue with the ca…

    2 months ago

  • Posted a reply to woulld like to link wordpress website with another php web project management ap, on the site WordPress Support Forums:
    So display forms from the CRM application on the WordPress site? Very doable. One technique…

    7 months ago

  • Posted a reply to Client login form with upload?, on the site WordPress Support Forums:
    This is doable but there are some things to consider: What happens if a user…

    7 months ago

  • Posted a reply to woulld like to link wordpress website with another php web project management ap, on the site WordPress Support Forums:
    Contact the developer of that application - they may have experience with integrating their application…

    7 months ago

  • Posted a reply to how to hide contact form on mobile., on the site WordPress Support Forums:
    I need to ask why are you hiding content from users? Ideally you would make…

    7 months ago

  • Posted a reply to Adding Search box for extra fields, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe take a look at this: https://codex.wordpress.org/Custom_Queries Also there are many plugins that provide more…

    7 months ago

  • Posted a reply to Import Problems with Servage., on the site WordPress Support Forums:
    Any chance you can use WP-CLI? WordPress imports are one of the reasons it was…

    7 months ago

  • Posted a reply to Emojis replaced by question marks, on the site WordPress Support Forums:
    Can you backup your site and install it on a local testing server for further…

    7 months ago

  • Posted a reply to problem on website - can't update plugins, on the site WordPress Support Forums:
    The error message suggests something is breaking the https:// connection to WordPress.org when you try…

    7 months ago

  • Posted a reply to Switched a setting and now my domain is locked by HugeDomains, on the site WordPress Support Forums:
    Contact your host to get SFTP or control panel access to your server. Then follow…

    7 months ago

  • Posted a reply to HTML Help, on the site WordPress Support Forums:
    Are you pasting it in the visual-mode or text-mode of the Editor? In visual mode,…

    7 months ago

  • Posted a reply to Emojis replaced by question marks, on the site WordPress Support Forums:
    Potentially - there could be differences if both sites used different database instances that were…

    7 months ago

  • Posted a reply to Emojis replaced by question marks, on the site WordPress Support Forums:
    Okay so we've definitely ruled out the theme and plugin variables. So next questions -…

    7 months ago

  • Posted a reply to A lot of phone friendliness problems, on the site WordPress Support Forums:
    This won't directly answer your questions as this is a pretty deep topic and there…

    7 months ago

  • Posted a reply to wordpress site showing 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Another option would be to configure your server to redirect requests from the root folder…

    7 months ago

  • Posted a reply to Emojis replaced by question marks, on the site WordPress Support Forums:
    What theme are you using? Some themes have plugin-like functionality and this could be causing…

    7 months ago

  • Posted a reply to add class img-responsive, on the site WordPress Support Forums:
    So based on the codex (https://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_avatar) you can pass in an $args array which can…

    7 months ago

  • Posted a reply to Option to go live is gone, on the site WordPress Support Forums:
    Is there an index.html page in the root of site folder? You may need to…

    7 months ago

  • Posted a reply to 500 error, on the site WordPress Support Forums:
    The site is showing up so that suggests that things are working - can you…

    7 months ago

  • Posted a reply to help matching font, on the site WordPress Support Forums:
    Because the <body> uses font-family: "PT Serif", serif; and that's being used for those links.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Help First time White Screen of Death, on the site WordPress Support Forums:
    Do you have FTP or control panel access to your server? If so, download your…

    7 months ago

  • Posted a reply to email no longer exists to reset password, on the site WordPress Support Forums:
    Do you have access to the server control panel or SFTP access to the server?…

    7 months ago

  • Posted a reply to Managing Multiple websites for clients ?, on the site WordPress Support Forums:
    1) Yes. There are a variety of plugins and services that can do this. Even…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin Updates Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using a caching system for your site? Or is your web site behind…

    8 months ago

  • Posted a reply to Emojis replaced by question marks, on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried basic troubleshooting steps like disabling all plugins and using a default WordPress…

    8 months ago

  • Posted a reply to After updating to 4.5, on the site WordPress Support Forums:
    @partitura - please start your own support thread and we can help you there. Also…

    8 months ago

  • Posted a reply to Upgraded to WP 4.5 and now my site is broken, on the site WordPress Support Forums:
    @altina14 - your issue is different than the original poster's. Please start your own support…

    8 months ago

  • Posted a reply to Upgraded to WP 4.5 and now my site is broken, on the site WordPress Support Forums:
    @lakecreative - your issue is different. Please post your own support topic. Also please see…

    8 months ago

  • Posted a reply to WP 4.5 and Twentyeleven Theme Problem, on the site WordPress Support Forums:
    This might be related to a known issue - see https://wordpress.org/support/topic/read-this-first-wordpress-45-master-list?replies=7 - fourth reply down…

    8 months ago

  • Posted a reply to HTTP errors on media uploads after 4.5 update, on the site WordPress Support Forums:
    Have you followed basic WordPress troubleshooting procedure? Disable all plugins and use a default WordPress…

    8 months ago

  • Posted a reply to Apache does not open WordPress, on the site WordPress Support Forums:
    It might be under etc/httpd/conf or something like that.

    8 months ago

  • Posted a reply to Upgraded to WP 4.5 and now my site is broken, on the site WordPress Support Forums:
    Please note that those of you having issues are only a few (and a rare…

    8 months ago

  • Posted a reply to can't login to my website, on the site WordPress Support Forums:
    You can usually get SFTP or control panel access to your server through your hosting…

    8 months ago

  • Posted a reply to can't login to my website, on the site WordPress Support Forums:
    You said you were adjusting your security options? Can you temporarily delete said security plugin/widget…

    8 months ago

  • Posted a reply to Have one WordPress, do I need another?, on the site WordPress Support Forums:
    Another thought - using one install and one database but just import your content from…

    8 months ago

  • Posted a reply to Have one WordPress, do I need another?, on the site WordPress Support Forums:
    You can also consider a WordPress multisite install (http://codex.wordpress.org/Create_A_Network) but that *can* be complicated and…

    8 months ago

  • Posted a reply to Upgraded to WP 4.5 and now my site is broken, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry you guys are having issues - please see https://wordpress.org/support/topic/read-this-first-wordpress-45-master-list?replies=7. @josh001 - unfortunately at this…

    8 months ago

  • Posted a reply to Apache does not open WordPress, on the site WordPress Support Forums:
    Did you configure Apache's httpd.conf to use index.php for default files in a directory? i.e.…

    8 months ago

Plugins