WordPress.org

Profiles

behzadg

Profile picture of behzadg
  • Member Since: September 11th, 2013
  • @behzadg on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    Great

    2 months ago

  • Posted a reply to Do not use general styles, on the site WordPress Support Forums:
    dubble post.

    4 months ago

  • Created a topic, Do not use general styles, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Pagination doesn't working after upgrading 4.4.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey man How you solved this issue ?

    11 months ago

  • Posted a reply to Static front page after 4.4.1 update not loading err_too_many_redirects error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @Marius, I did what you said, but not working for me, i'm on localhost,…

    11 months ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to currupted zip file, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Its working fine on localhost

    1 year ago

  • Created a topic, Amazing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not bad, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Conflict with optiontree, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Append posts + Two load button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Multiple count by same user, on the site WordPress Support Forums:
    I have same problem. Debug bar display Error 502 Bad Gateway after click on like…

    2 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Showing "0 Views" on all themes, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your great support. I found another solution with like button plugin for count…

    3 years ago

  • Posted a reply to Showing "0 Views" on all themes, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, Working fine :) Thanks One question: can this plugin run after play jplayer…

    3 years ago

  • Created a topic, TinyMCE textarea not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Number of plays, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Showing "0 Views" on all themes, on the site WordPress Support Forums:
    Thnaks for your response. fixed on my live server, but on localhost i've checked there…

    3 years ago

  • Created a topic, Showing "0 Views" on all themes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to WP 3.9 Shortcode button missing, on the site WordPress Support Forums:
    i've just found this tutorial: https://www.gavick.com/magazine/adding-your-own-buttons-in-tinymce-4-editor.html

    3 years ago

  • Posted a reply to shortcodes icon gone on all WP 3.9 installs, on the site WordPress Support Forums:
    Same here, shortcode button missing

    3 years ago

  • Created a topic, WP 3.9 Shortcode button missing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How can i add parent to taxonomy?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago