WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 25th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    That works, thanks, Michael

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately I didn't double check the settings last night, and When I looked again this…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Again great help and support, on the site WordPress.org Forums:
    I had a challenge updating my video thumbnail. I recei…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I had to repeat the action several times (is there a time delay?), but…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I've a related question: I've changed my thumbnail on YouTube, I've turned off and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Done

    1 month ago

  • Created a topic, Another really useful plugin from SiteGround, on the site WordPress.org Forums:
    Michael

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks works, (Although will recheck at the end of the day as well) Michael

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    So if the file isn't: nlp-training.org public_html .htaccess Would you give me the full file…

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I've found it To confirm I add your code after ALL the following code: #…

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Elena, Appreciated, Would you remind me how I access the wp-content directory .htaccess is…

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    (Although I'm curious that your SG optimiser doesn't seem to handle this)

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Elana, My website is https://nlp-training.org/ The https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ speed of the site was a healthy…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, and have a great evening yourself, Michael

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    I've added a post on their forum: https://wordpress.org/support/topic/conflict-with-wp-youtube-lyte-plugin/ (After speaking to their help people) Michael

    1 month ago

  • Created a topic, Conflict with WP-youtube-lyte Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The Siteground security plugin block the working of th…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting and thankyou, Switching off the Siteground security plugin seemed to do the trick, (Not…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately this a bit beyond my technical capability, do you offer a service to do…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting, 'No' shows the image, but significantly slows the site 'Yes' the image disappears, and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    The question I should have asked, how do I upload a screen image? Is it…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    So I'm unable to show the video at the moment,

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately I updated the YouTube image, and I'm now getting the message: The "wylwidget" block…

    1 month ago

  • Posted a reply to Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, that's really helpful, I'm back to 96%, A question, I haven't got an image…

    1 month ago

  • Created a topic, Another speed issue, on the site WordPress.org Forums:
    The page speed used to be 95% (Page speed insights mob…

    1 month ago

  • Created a topic, Great support, on the site WordPress.org Forums:
    I'm impressed, I'm only starting but I've found their …

    3 months ago

  • Created a topic, Great Support, on the site WordPress.org Forums:
    I had a serious issue with Rank Math's redirection fun…

    2 years ago