WordPress.org

Profiles

barq

Profile picture of barq
  • Member Since: July 26th, 2011
  • @barq on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Customer tagging, on the site WordPress.org Forums:
    +10 Yeah, that is exactly what's missing to integrate Mautic with WooCommerce for more effective…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Nothing is sent to Mautic. How to fix?, on the site WordPress.org Forums:
    I discovered that some of the fields that were set as required in the Mautic…

    2 months ago

  • Created a topic, Nothing is sent to Mautic. How to fix?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This plugin looks great. Trying to use it with my…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to Activate the Plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here on WordPress 4.4.2? Has this plugin been abandonded or are there some…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site URL missing http and user_tables missing from db, on the site WordPress Support Forums:
    Exact same problem here. Any ideas?

    1 year ago

  • Posted a reply to Cannot apply set of fields, on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever manage to figure this out? I have the same problems with the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove option for Associated Group, on the site WordPress Support Forums:
    Same question here. Isn't this possible?

    2 years ago

  • Posted a reply to Groups only?, on the site WordPress Support Forums:
    Same question here - thought the plug-in did this but it doesn't. Any ideas?

    2 years ago

  • Posted a reply to It's not working with WPML, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, same problem here. Doesn't work with WPML. The webshop is broken for all foreign…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't activate plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! That fixed it!

    2 years ago

  • Posted a reply to Does it work with the latest version of Woocommerce?, on the site WordPress Support Forums:
    It does not work with WooCommerce 2.2.10 unfortunately. It gives the error: "WooCommerce Direct Checkout…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't activate plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here as Luke. It used to work fine on WordPress Multisite site but…

    2 years ago

  • Created a topic, Adding it to a specific page only, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Adding affiliate ID, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Absolutely amazing! Thank you jazzigor!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, "Enable Business hCard output on" doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to It doesn't work with 2.0.13?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Max, Thanks for the quick response! Could really be great to get it running.…

    3 years ago

  • Created a topic, It doesn't work with 2.0.13?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, It doesn't work with 2.0.13?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't remove 'leave a message' from site, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Followed the steps from jagan2desk, but it doesn't disappear. I've spent hours…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom posts type items disappear the moment they are created, on the site WordPress Support Forums:
    I have done everything by the book regarding the Custom post section, and I have…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom posts type items disappear the moment they are created, on the site WordPress Support Forums:
    Hi jnhghy, Thanks for your answer. To answer your question? I took a screenshot from…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom posts type items disappear the moment they are created, on the site WordPress Support Forums:
    I'm surprised that I'm the only one experiencing this problem. No ideas on how to…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Title in Update, on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it for me as well! Thanks!

    4 years ago

  • Created a topic, Custom posts type items disappear the moment they are created, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] site title not visible, on the site WordPress Support Forums:
    Experiecing the same problem as Chris Barret, but I can do the change he suggests…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Title in Update, on the site WordPress Support Forums:
    B.tw. How do I change the "resolved" to "unresolved"? The problem hasn't been resolved yet.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Title in Update, on the site WordPress Support Forums:
    Hi sireneweb, Thanks for your suggestion! Unfortunately it still shows the same in FireFox. Any…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Title in Update, on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problems. It doesn't happen in Safari, however it happens in…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Copy Post] ERROR: Author () does not exist on target system!, on the site WordPress Support Forums:
    Hi 0v3rki11, I'm experiencing the exact same problem as you. I was wondering if you…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress messes up CSS class names, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Esmi, Thanks a lot for your kind help. After following your tips I found…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress messes up CSS class names, on the site WordPress Support Forums:
    To followup, I just tested my localhost (where the code works perfectly) and there Magic…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress messes up CSS class names, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! It still hasn't fixed the problem. Is there anything I can do to manually…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress messes up CSS class names, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for your reply esmi! I told my webhost. Unfortunately, they don't seem…

    5 years ago

  • Created a topic, WordPress messes up CSS class names, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago