Profiles

  • Member Since: April 27th, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress.org Forums:
    Works exactly as you'd expect! This saved me a lot of …

  • Posted a reply to Overlapping of tickers, on the site WordPress.org Forums:
    This worked for myself as well, thanks!

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I mean I wouldn't classify this as "resolved" for anyone else reading this thread. It…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    My hosting is through Kinsta, I don't know the intricacies of how they work with…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Nithin, Yes I have staging. I've emailed the URL to you as I did with…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Adam, I did the unproxy method and left it for a good 10 minutes while…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Added those settings. Tried another scan. Still won't complete / tells me to contact support…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried switching OFF bot fight mode, and there are still issues with the…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Nithin, Yes, I have added all IP addresses correctly to Security > WAF > Tools tab.Yes,…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Nithin, Thank you for the response. I have added those IPs and the user agent…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you :)

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Patrick, This has been sent. Apologies on the delay as I was out of town.…

  • Posted a reply to (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Adam, I have not tried to schedule a scan because I've tried clicking “Run new…

  • Created a topic, (New) Broken Link Checker not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I upgraded from the local [old] version of the broken …

  • Created a topic, Great Customer Service, on the site WordPress.org Forums:
    Had an issue with a feature not working. Support teste…

  • Posted a reply to Featured images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @ejobsuk from what I recall during my troubleshooting turning OFF the Jetpack plugin fixed the…

  • Posted a reply to Featured images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Ross, It has been done! Thank you thus far and I hope you have a…

  • Posted a reply to Featured images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Ross, Just to clarify you want me to submit a support ticket at S&F Pro…

  • Posted a reply to Featured images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Ross, 1. No update per se. We've been working on a number of new features…

  • Posted a reply to Featured images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Further troubleshooting ... These post template settings seem to work to get the featured images…

  • Created a topic, Featured images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I am stumped ... I've created a custom layout, which d…

  • Created a topic, Plugin Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    I think there is a plugin conflict with your plugin an…

  • Created a topic, Great Support!, on the site WordPress.org Forums:
    This is rare with free plugins so 10 stars should be g…

  • Posted a reply to Display issue since 2.41.0, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, thanks Mihaela. It's been so long since I set this up (3 years?) I…

  • Posted a reply to Display issue since 2.41.0, on the site WordPress.org Forums:
    Mihaela, I don't believe I am using either, just the defaults as far as I…

  • Created a topic, Display issue since 2.41.0, on the site WordPress.org Forums:
    Once I update to 2.41.0 and anything newer the heading…

  • Created a topic, My saviour, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin has been a godsend for Beaver Builder site…

  • Created a topic, Adding Gallery to CPT Template, on the site WordPress.org Forums:
    I'm creating a CPT with some pre-defined blocks and I'…

  • Posted a reply to Video galleries no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    I am also getting errors when trying to embed a YouTube Gallery. Other methods work…

  • Posted a reply to PHP Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 1 bytes, on the site WordPress.org Forums:
    Activating the plugin also gives this error: The plugin generated 234 characters of unexpected output…

  • Posted a reply to PHP Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 1 bytes, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the same error and my debug is set to false: define( 'WP_DEBUG',…

  • Posted a reply to API Calls slowing down website, on the site WordPress.org Forums:
    Will this mean my Tweet counts are going to be reset to "0" with a…

  • Created a topic, API Calls slowing down website, on the site WordPress.org Forums:
    For "inline content" I have it set to "Posts" only, ho…

  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    Getting this error with the new update: Fatal error: …

  • Created a topic, Options not saving to DB, on the site WordPress.org Forums:
    The wp_termmeta DB does not appear to be populating on…

  • Created a topic, Can’t save custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    1. Popup Maker > Settings > Assets Tab from the …

  • Created a topic, No resources are being added, on the site WordPress.org Forums:
    I get the message "Resource added successfully." but m…

  • Created a topic, Social Pug Code showing on Pages I Don’t Want, on the site WordPress.org Forums:
    Under "Post Type Display Settings" I only have "Post" …

  • Posted a reply to Replace interest groups not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Lap, The code that is created from your plugin/form builder, is the code that…

  • Posted a reply to Smush Fails with Error ‘could not find /nas/content/live/…’, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Umesh! I had the same issue. Once the site was pushed back to…

  • Posted a reply to Replace interest groups not working, on the site WordPress.org Forums:
    If I arbitrarily create a select/dropdown list in the signup form in your plugin, then…

  • Created a topic, Replace interest groups not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have: Update existing subscribers? set to YES, and …

  • Created a topic, Plugin Triggers Fatal Error Upon Trying To Activate, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin Version 3.0.7 WP Version 4.9.6

  • Posted a reply to Multisite sunrise.php correctly set current blog, on the site WordPress.org Forums:
    Also interested in this...

  • Posted a reply to W3 total cache, cloudflare extension, SSL settings, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same issue with not being able to select "FULL - STRICT".…

  • Posted a reply to Effect when submit, on the site WordPress.org Forums:
    Ahhh thank you very much @yikesitskevin this worked in my case.

  • Posted a reply to Effect when submit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @liljimmi, He also said the fix I wanted to use (3) "appears to be…

  • Posted a reply to Effect when submit, on the site WordPress.org Forums:
    My questions is along the same lines. I would love to know how to get…

  • Created a topic, Broken and Unsupported, on the site WordPress.org Forums:
    Precisely what the title suggests. This plugin no long…

  • Committed [1512951] to Plugins SVN:
    added a screenshot