WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Avi

Profile picture of Avi
  • Member Since: August 13th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    hey buddy. just want to ask one more thing. how to remove this line. http://postimg.org/image/hvkrf11nl/…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    thanks crouching bruin . thanks for this.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    why there is problem only in categories, its working fine in single post.. and why…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    in style.css

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    and yogi w3 validator showing Errors (30) Warnings (79). trying to solve them

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    hey yogi? any suggestion ? CrouchingBruin that css did not solve this prob.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    http://apkapps.co/category/personalization/ widget starting from where my last post end. its fine in single post.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    no its not. there is only one post there thats why its looking fine. but…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    hey wpyogi thanks for reply. yes i know i will lose everything if wp update.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    same prob in category too. the sidebar not working in chrome. its fine in firefox…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    is there any way i can use post grid view in categories?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    k i am removing sidebar from my home page bcz its not working with chrome.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    http://apkapps.co/

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    sorry i forget to tell, sidebar working fine in single post. i am facing problem…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "right side working fine in firefox but not in chrome ...", on the site WordPress Support Forums:
    sidebar of my website is not working fine in chrome. dont know where is problem.

    4 weeks ago

  • Created a topic, right side working fine in firefox but not in chrome ..., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "how to trim post title in home page.", on the site WordPress Support Forums:
    can we set post title length with css?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "how to trim post title in home page.", on the site WordPress Support Forums:
    i try this <?php $short_title = the_title('','',false); $short_title = substr($short_title,0,30); echo $short_title; ?> but its…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "how to trim post title in home page.", on the site WordPress Support Forums:
    i just want to trim my title length. line only first 15 word...

    4 weeks ago

  • Created a topic, how to trim post title in home page., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "home page", on the site WordPress Support Forums:
    can you help me, i can paste my function.php here

    2 months ago

  • Created a topic, home page, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, poplular post with category in home page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    k thanks for reply.

    2 years ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    no prob , i will check this plugin when its next version release...

    2 years ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    same problem. not checked when i returning to its setting. and box is not showing…

    2 years ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    WP-PageNavi WP-Optimize WordPress SEO Related Posts Thumbnails Permalink Finder Google XML Sitemaps Google Custom Search…

    2 years ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    the way you said it showing checked but when i go to my dashboard nd…

    2 years ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    some time it show its checked. but when i return again to setting its not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "prob", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for reply. it not showing after refresh. and not showing in my site too.

    2 years ago

  • Created a topic, prob, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Removing Date From SERP of Google For Freshlife theme.", on the site WordPress Support Forums:
    witch code i remove from this theme coding <div id="content"> <?php include(TEMPLATEPATH. '/includes/templates/breadcrumbs.php'); ?> <?php…

    2 years ago

  • Created a topic, after installing advance permalinks plugin recently post page not opening, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem in my site link", on the site WordPress Support Forums:
    than what is reason ? what i do so my site do not create this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "problem in my site link", on the site WordPress Support Forums:
    for example - i add a new post .post name = my home, and it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "problem in my site link", on the site WordPress Support Forums:
    i am suing Google XML Sitemaps plugin.

    3 years ago

  • Created a topic, problem in my site link, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Photocrati Site Description Issue", on the site WordPress Support Forums:
    any one please help ... google is showing only image links. for exmpl - i…

    3 years ago