WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 13th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Simple redirect needed, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Abdul, but I'm not sure how I would do this, is it adding…

    1 week ago

  • Posted a reply to How to remove the enlighterjs button?, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.jwfsanctuary.club/flames/double-pre_recip-bs-base/ I only have the base css installed, the customise page - extra css didn't…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Users can’t reset password, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the late reply. I found the problem and it wasn't related to Litespeed.…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Simple redirect needed, on the site WordPress.org Forums:
    Just need help to redirect everyone to the homepage af…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How to remove the enlighterjs button?, on the site WordPress.org Forums:
    Couldn't get the CSS to work for some reason, I tried placing it in the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How to remove the enlighterjs button?, on the site WordPress.org Forums:
    The ones who've liked it, have asked me about it already and I've given them…

    2 weeks ago

  • Created a topic, How to remove the enlighterjs button?, on the site WordPress.org Forums:
    Absolutely love this plugin,and it fits the need I hav…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Mixed content errors accessing font, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I didn't see your email address there.. I will mail you

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Mixed content errors accessing font, on the site WordPress.org Forums:
    Have you got an email I can send to? I've had to add a plugin…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Mixed content errors accessing font, on the site WordPress.org Forums:
    They both point at https This is the only mixed content error I get, and…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Mixed content errors accessing font, on the site WordPress.org Forums:
    Am getting mixed content errors on my website when the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Users can’t reset password, on the site WordPress.org Forums:
    I contacted my host for help, they said the problem is because of caching. I've…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Issues using LiteSpeed Cache with BuddyPress, on the site WordPress.org Forums:
    The links aren't working ?

    3 weeks ago

  • Created a topic, Users can’t reset password, on the site WordPress.org Forums:
    Getting a message "Your password reset link appears t…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Session Set Save Handler errors, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic, thanks :)

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How to fix WP-hide, or Litespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks for the information.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Asset optimization not showing compression, on the site WordPress.org Forums:
    Will do, sorry for the delay.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How to fix WP-hide, or Litespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the response, I seem to have solved the issue by enabling cron and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Session Set Save Handler errors, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply, PDB seems to be working ok. The message isn't displaying, it's…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Issues using LiteSpeed Cache with BuddyPress, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having a few problems with Buddypress also, changing the profile picture doesn't update because…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Session Set Save Handler errors, on the site WordPress.org Forums:
    Warning (Suppressed) session_set_save_handler(): Canno…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to How to fix WP-hide, or Litespeed, on the site WordPress.org Forums:
    I'll double check on wp-hide see if it has some kind of whitelist. As far…

    4 weeks ago

  • Created a topic, How to fix WP-hide, or Litespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Couldn't get Image optimiser to work with WP-hide, whi…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Excellent work but help needed, on the site WordPress.org Forums:
    Really, really like this, and has made a lot of differ…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Asset optimization not showing compression, on the site WordPress.org Forums:
    The issue still persists after putting cloudflare into development mode. Do all pages have to…

    1 month ago

  • Posted a reply to Gtmetrix waterfall entries, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I will, but it'll take some time to get back to you.

    1 month ago

  • Posted a reply to Gtmetrix waterfall entries, on the site WordPress.org Forums:
    I would really appreciate any help you can give on this, I don't think Shift8…

    2 months ago

  • Posted a reply to Lots of 404 errors that I can’t fix?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the late reply, and sorry to say I switched SEO solutions, didn't have…

    2 months ago

  • Posted a reply to Asset optimization not showing compression, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Adam, It's compression that seems to be affected only, when it shows that files…

    2 months ago

  • Posted a reply to Score went from 84 to 62 nothing changed?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I did that and Anton appreciate the info you sent, my question is…

    2 months ago

  • Posted a reply to Gtmetrix waterfall entries, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yes, I've a couple of other issues currently, and plugin conflict has been mentioned…

    2 months ago

  • Posted a reply to Asset optimization not showing compression, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, been very busy. I did disable all plugins, and still doesn't show compression and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Score went from 84 to 62 nothing changed?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to send you a link privately ?

    2 months ago

  • Posted a reply to Gtmetrix waterfall entries, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, got it, and got the info, about to email it to you. Thank you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Gtmetrix waterfall entries, on the site WordPress.org Forums:
    Hi that's great Only thing is when I click the support tab there's only a…

    2 months ago

  • Created a topic, Gtmetrix waterfall entries, on the site WordPress.org Forums:
    Am using hummingbird to defer javascript and some css,…

    2 months ago

  • Posted a reply to 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    Working and I love it !

    2 months ago

  • Posted a reply to 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't see your reply, and thanks for the snippet.. BUT ! (and I feel…

    2 months ago

  • Posted a reply to 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for the advice, unfortunately I don't want to get rid of WP-hide, and…

    2 months ago

  • Posted a reply to 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    Just a note, I'm also using hummingbird cache/optimiser and I haven't entered the shift8 cdn…

    2 months ago

  • Posted a reply to 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I'm using https://en-gb.wordpress.org/plugins/wp-hide-security-enhancer/ As the security plugin, am also using cloudflare. It does look…

    2 months ago

  • Posted a reply to 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    It is, but first I get a "bad request" 400 error.

    2 months ago

  • Created a topic, 400 access error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Few hiccups to begin with entering the api etc. …

    2 months ago

  • Created a topic, Score went from 84 to 62 nothing changed?, on the site WordPress.org Forums:
    I really, really like this plugin. I decided to rechec…

    2 months ago

  • Created a topic, Just about perfect, on the site WordPress.org Forums:
    Masterpiece of software, it really gets to the root of…

    2 months ago

  • Posted a reply to Asset optimization not showing compression, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your reply, I'm not sure it's a conflict as it was working…

    2 months ago

  • Created a topic, Asset optimization not showing compression, on the site WordPress.org Forums:
    Strange problem, when I look at the assets, they have …

    2 months ago

  • Posted a reply to How to find IP of Bad Bots?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bill, I was hoping there was a way within BBB to see their IP's,…

    2 months ago

  • Created a topic, How to find IP of Bad Bots?, on the site WordPress.org Forums:
    One Bot in particular is a problem, it's nickname is j…

    2 months ago

  • Posted a reply to Lots of 404 errors that I can’t fix?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the URL structure is /category/post the theme is generatepress. Don't really want to list…

    3 months ago