WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Asitha

Profile picture of Asitha
  • Member Since: December 6th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Can't Vote: Error "OOps, something went wrong", on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Invalid access, unverifiable 'nonce' value., on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "No "Vote" button + glitches in the display", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Having the same issue here. The vote text on the button has gone…

    2 days ago

  • Posted a reply to "No 'Event Tracking' section in the forms settings", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out. Looks like I had the User Role Editor plugin, and had to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "No 'Event Tracking' section in the forms settings", on the site WordPress Support Forums:
    So after it suddenly disappeared and reappeared without me doing anything, this issue seems to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Error: Invalid cookie. Use the `generate_auth_cookie` method.", on the site WordPress Support Forums:
    I think this might be an issue with cross domain. I'm going to rewrite the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error: Invalid cookie. Use the `generate_auth_cookie` method.", on the site WordPress Support Forums:
    When I generated a cookie and used that via the URL directly, it seem to…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error: Invalid cookie. Use the `generate_auth_cookie` method.", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately adding that did not solve the issue either. I also tried changing the ajax…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Not all rows exported when selecting all columns", on the site WordPress Support Forums:
    The problem I was getting annoyed with was the fact that we had 4gb of…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Error: Invalid cookie. Use the `generate_auth_cookie` method., on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Integration with myCRED Points, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Error: Failed to execute 'insertBefore' on 'Node', on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Not all rows exported when selecting all columns", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I looked into the error logs and didn't see any errors related to the…

    1 month ago

  • Created a topic, Not all rows exported when selecting all columns, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, New Users Not Added to Groups, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Sent. Thanks for your help so far! I appreciate it.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I checked my PHP.ini file, and its memory_limit was set to 64M. I also added…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I uninstalled and reinstalled the plugins yesterday as well, to no avail. I turned on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Done the test for email, and it worked fine - I even received the test…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Duplicate post.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, Thanks for your help on this. I've done all the steps above and still…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forms Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Yup - I set it as http://lightboxes.com/thank-you.php http://awesomescreenshot.com/0e72c05444

    1 year ago

  • Created a topic, Forms Not Working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Apply with LinkedIn Not Working on IE", on the site WordPress Support Forums:
    Were you able to see the Submit Application button too? That's weird because I've tried…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Apply with LinkedIn Not Working on IE", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using IE10. Yes, it displays the same button.

    1 year ago

  • Created a topic, Apply with LinkedIn Not Working on IE, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Past Events Loop", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you agelonwl - that worked. I'll have to try to figure out how to…

    2 years ago

  • Created a topic, Past Events Loop, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago