WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 16th, 2018
  • Website: wpfy.org
  • Find me on:
  • Created a topic, Every Millisecond Counts, on the site WordPress.org Forums:
    Very easy to use and improves speed performance by red…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to add copy to clipboard in highlight.js, on the site WordPress.org Forums:
    There is extra 20px padding being added only in highlight js ( https://share.getcloudapp.com/rRuLjbGQ ) Everything…

    3 months ago

  • Created a topic, How to add copy to clipboard in highlight.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is it possible to add a "copy to clipboard" to h…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin Bar not showing up WITH ESI & problems with Lazy Load., on the site WordPress.org Forums:
    1- check this out. https://share.getcloudapp.com/nOum6Z6B 2- Check this- https://share.getcloudapp.com/jkun2wdK Happens on every page, the video…

    4 months ago

  • Created a topic, Admin Bar not showing up WITH ESI & problems with Lazy Load., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am facing two problems. 1) The admin bar isn'…

    4 months ago

  • Created a topic, Do you plan to release a Guttenberg Block, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, The plugin is awesome, but shortcodes are going…

    5 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I just deleted the plugin and reinstalled it. This fixed.

    6 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    Solved!!

    6 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    @daanvandenbergh Nope didn't work. Here is my server config- == Server Environment == Operating System:…

    6 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    it isn't creating the database.

    6 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    Actually I moved to a new host, I will update you in a short while.

    6 months ago

  • Posted a reply to Elementor Showing Error When LSCWP is active., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed this is your profile in slack right? https://app.slack.com/client/T3RDNH89L/DNULBUC4F/user_profile/UC6RL8BH6

    6 months ago

  • Posted a reply to Elementor Showing Error When LSCWP is active., on the site WordPress.org Forums:
    I am getting this- Constant WP_CACHE already defined https://cl.ly/c3a2a6 I can share access to my…

    6 months ago

  • Created a topic, Elementor Showing Error When LSCWP is active., on the site WordPress.org Forums:
    Elementor is showing this screen when Litespeed Cache …

    6 months ago

  • Posted a reply to Latest version broke the header., on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thank you :)

    6 months ago

  • Created a topic, Latest version broke the header., on the site WordPress.org Forums:
    Hi after updating to the latest version the header of …

    6 months ago

  • Created a topic, Time saving, on the site WordPress.org Forums:
    I installed this plugin and I just amazed that how eas…

    6 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    I just realized that it isn't creating a database table when reinstalled it after I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @daanvandenbergh Any update?

    7 months ago

  • Posted a reply to [Native Lazyload] Blank images in Firefox and Edge, on the site WordPress.org Forums:
    Here is my server my site config- == Server Environment == Operating System: Linux Software:…

    7 months ago

  • Posted a reply to Blank images in Firefox and Edge, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here too.

    7 months ago

  • Posted a reply to CDN Replacement isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Just curious why so many image links in the html? For responsive? https://cl.ly/eb8e25/Image%202019-09-10%20at%2011.46.01%20AM.png

    7 months ago

  • Posted a reply to CDN isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks worked!

    7 months ago

  • Created a topic, CDN isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have turned on the CDN and added the CDN URL (ht…

    7 months ago

  • Posted a reply to CDN Replacement isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    https://wpfy.org/ Check the thumbnails still it is jpg

    7 months ago

  • Created a topic, Fonts aren’t downloading., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, fonts aren't downloading somehow. I was working fi…

    7 months ago

  • Posted a reply to CDN Replacement isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Okay CDN is working now. However, it isn't serving Webp.

    7 months ago

  • Created a topic, CDN Replacement isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have turned on the CDN and added the CDN URL (h…

    7 months ago

  • Created a topic, Works like charm!, on the site WordPress.org Forums:
    Surprised to very low download and no ratings for this…

    7 months ago

  • Posted a reply to Incompatibility with elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Just a follow-up Disabling the critical CSS solves the issue! This should help you in…

    8 months ago

  • Posted a reply to Incompatibility with elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Added, It didn't help/slove. https://gtmetrix.com/reports/wpfy.org/60h9hXCu LiteSpeed Report Number Report number: TNFJWZVI Report date: 08/09/2019 05:59:52…

    8 months ago

  • Posted a reply to Incompatibility with elementor, on the site WordPress.org Forums:
    The file exists in https://wpfy.org/wp-content/plugins/elementor/assets/lib/eicons/fonts/eicons.woff2 not in https://wpfy.org/min/wp-content/plugins/elementor/assets/lib/eicons/fonts/eicons.woff2 There is no such folder called /min/…

    8 months ago

  • Posted a reply to Incompatibility with elementor, on the site WordPress.org Forums:
    I am using bunny cdn, This is their settings. http://cloud.wpfy.org/ae2b23 Should I remove it?

    8 months ago

  • Created a topic, Incompatibility with elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Icons in elementor goes 404 when I turn on CDN. Any Id…

    8 months ago

  • Created a topic, One of the best!, on the site WordPress.org Forums:
    Ultimate Addons for Gutenberg adds some great and nece…

    1 year ago

  • Created a topic, ClickFunnels Killer :D, on the site WordPress.org Forums:
    Great concept so is the team behind it :) Very ea…

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress.org Forums:
    Incredible plugin. It allows to add any sharing button…

    2 years ago