WordPress.org

Profiles

armando_e

Profile picture of armando_e
  • Member Since: July 31st, 2010
  • @armando_e on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Deleting image deletes backup?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Safari Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay. I have cleared the cache every time, safari still serves the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Safari Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I adjusted my code as follows: <?php wp_get_attachment_image( $attachment_id, 'large' ); ?> In safari, no…

    9 months ago

  • Created a topic, Safari Issue, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Failed install", on the site WordPress Support Forums:
    You are awesome. Thank you for the prompt fix and support. It is highly appreciated.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Failed install", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kodie, using WP 4.3 and GF 1.9.14. Thanks so much for your support!!!

    9 months ago

  • Created a topic, Failed install, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I think there is a bug with 5.3.1 because other plugins that do…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Width and Height", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you both for this information. Joe, if I get the width/height using wp_get_attachment_image_src(), will…

    10 months ago

  • Created a topic, Width and Height, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Activation Error", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thank you.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Activation Error", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue, on MediaTemple. I had the plug-ins activated at one point, de-activated them and…

    2 years ago

  • Created a topic, Now What?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Short Code Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    User Error on my end. Sorry. Thanks for responding.

    3 years ago

  • Created a topic, Short Code Not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Another Warning, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Horizontal Scroll, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Checkboxes or multi-selects not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for replying. This information really helps quite a lot. I will…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Checkboxes or multi-selects not working", on the site WordPress Support Forums:
    If anyone can help me figure this out let me know your rate. Really need…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Checkboxes or multi-selects not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding. I installed the latest version of the plug in. "Armando: What I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Checkboxes or multi-selects not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. How can I implement this code into the plug in? What do those numbers…

    4 years ago

  • Created a topic, Sticky Menu with 2 Menus On Page, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Monoslideshow] Clickable image, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Monoslideshow] adding video file", on the site WordPress Support Forums:
    same question....

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Flash alternative content, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

Plugins

  • Post To Sidebar

    User rating