WordPress.org

Profiles

arjunsinghal

  • Member Since: September 8th, 2011
  • New Delhi, India
  • www.blowtrumpet.com
  • CEO at Blowtrumpet Solutions
  • @arjunsinghal on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Wide area of interests. Blogging content. Technology. Photography. Social Media. And just about anything. Read my tweets @arjunsinghal

  • Posted a reply to theme images in https, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, got it. There was a banner image not loading from the hosting server, that…

    1 month ago

  • Created a topic, theme images in https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using a standard wordpress SSL certificate gi…

    1 month ago

  • Posted a reply to homepage right grid of slider, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have created a separate category for the "Featured Slider" for "Featured Posts" on…

    1 month ago

  • Created a topic, Pagination, on the site WordPress.org Forums:
    I have an author's community site. I would like to pag…

    1 month ago

  • Created a topic, Theme Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    After installing the theme, I tried to use the "Instal…

    2 months ago

  • Posted a reply to ERROR: You are currently editing the page that shows your latest posts., on the site WordPress.org Forums:
    This is not working for me. I uninstalled the theme, and installed twenty seventeen. I…

    2 months ago

  • Created a topic, Image size after upload appears 150x150, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, site is still in alpha phase, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Dropbox backup wasn't created, on the site WordPress Support Forums:
    mine neither. but that's coz the plugin seems to be in development mode.

    2 years ago

  • Posted a reply to Re-direct loop, on the site WordPress Support Forums:
    is there any resolution to this? after i enabled the plugin today, the home page…

    2 years ago

  • Created a topic, responsive menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Child Page Permalinks Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    hi grosshat. thanks for taking interest and looking into this. i finally got the page…

    5 years ago

  • Posted a reply to Child Page Permalinks Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    no. i am using Settings > Permalinks from the Dashboard

    5 years ago

  • Posted a reply to Child Page Permalinks Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    if i update the permalink structure to "default" it works fine, and the page becomes…

    5 years ago

  • Posted a reply to Child Page Permalinks Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    this particular topic wasn't. i am facing trouble with the core site itself. the reason…

    5 years ago

  • Posted a reply to Child Page Permalinks Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    i have the plugins uninstalled i have installed multi-site, and it also gives me trouble…

    5 years ago

  • Created a topic, Child Page Permalinks Not Working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to My site just doesn't work in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    that helped! in fact, there were problems with other div elements styling as well, which…

    5 years ago

  • Posted a reply to My site just doesn't work in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    im using the forum for the first time, i am not even sure if its…

    5 years ago

  • Posted a reply to My site just doesn't work in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    the opening page itself falls apart. uploading the screen shot for the navigation here and…

    5 years ago

  • Posted a reply to My site just doesn't work in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    the w3c validation errors are corrected. changed some of the CSS as well. but it…

    5 years ago

  • Posted a reply to My site just doesn't work in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    thanks Andrew. i am working on fixing that right away. Will update.

    5 years ago

  • Created a topic, My site just doesn't work in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago