WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 12th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, Too slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your plugin! Since last update bac…

    2 months ago

  • Created a topic, Note to a customer not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Only customer note is not sending email. It is…

    2 months ago

  • Created a topic, Best SMTP Plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    This is the only plugin for woocommerce mailer. Thanks…

    2 months ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic

    3 months ago

  • Created a topic, Button color not changing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Button color and radius not changing. And shar…

    5 months ago

  • Created a topic, paypal staying in payment page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I deleted this plugin but it keeps showing in …

    5 months ago

  • Posted a reply to kakao not working in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Solved! It was because the system did not quickly install kakao story. After installing the…

    6 months ago

  • Created a topic, kakao not working in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks you for your nice plugin! Kakao is wor…

    6 months ago

  • Created a topic, wishlist in other Language, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, In Korean language, if I click 'browse wishlis…

    7 months ago

  • Posted a reply to Button now showing, on the site WordPress.org Forums:
    It is working great now. Thanks a lot! JiYeon

    7 months ago

  • Posted a reply to Mistranslation, on the site WordPress.org Forums:
    - (dash) --> & #8211;

    7 months ago

  • Created a topic, Mistranslation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, My website's 1st language is English and the 2…

    7 months ago

  • Posted a reply to Button now showing, on the site WordPress.org Forums:
    I switched to TranslatePress plugin. Most issues are gone except no remove button in mobile…

    7 months ago

  • Created a topic, wishlist button not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, In my 2nd language, wishlist button disappears…

    7 months ago

  • Created a topic, Slow for changing language, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am in test subscription. I am writing here a…

    7 months ago

  • Created a topic, Button now showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for wonderful plugin! I am using GTran…

    7 months ago

  • Created a topic, Registration Page translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, How can I edit text in registration and login …

    7 months ago

  • Created a topic, Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your great plugin! "Cart" button i…

    7 months ago

  • Posted a reply to HPoints not showing in My Account, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Flatsome theme and did not install woorewards. Thanks, JiYeon

    8 months ago

  • Created a topic, Prices change at cart, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for great plugin! Price is correct at p…

    8 months ago

  • Created a topic, HPoints not showing in My Account, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Great plugin! In My Account section HPoints me…

    8 months ago

  • Created a topic, WC Stock Alert Export, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I can't export customer email list. It says 'c…

    9 months ago

  • Posted a reply to User Product not showing on My Account, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, My theme flatsome seems to be the culprit. Transposh can be another reason as…

    9 months ago

  • Posted a reply to User Product not showing on My Account, on the site WordPress.org Forums:
    The issue is the products customers make are not showing on my account. It should…

    9 months ago

  • Created a topic, User product not showing on my account, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Only longin memeber are allowed to see as it i…

    9 months ago

  • Posted a reply to User Product not showing on My Account, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Only longin memeber are allowed to see as it is supposed to be posted…

    9 months ago

  • Created a topic, User Product not showing on My Account, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using flatsome theme and all of the syste…

    9 months ago

  • Posted a reply to You have an unfinished restoration operation., on the site WordPress.org Forums:
    I did nothing to my system but the message "You have an unfinished restoration operation."…

    1 year ago

  • Posted a reply to Conflict with Booster for Woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for quick reply. I have not added anything.

    1 year ago

  • Created a topic, Product description content not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, After the lastest update only product descrip…

    1 year ago

  • Posted a reply to Premium Content, on the site WordPress.org Forums:
    I found the culprit. It was my cred plugin.

    1 year ago

  • Posted a reply to Premium Content, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot for quick reply. It seems no prior versions are working. I found…

    1 year ago

  • Created a topic, Premium Content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, My product descriptions are shown only to regi…

    1 year ago

  • Created a topic, Conflict with Booster for Woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, After last update 2.1.0, prices are not conver…

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    I found the reason. The culprit is 'Advanced Dynamic Pricing for WooCommerce" plugin.

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    Again it is not working.

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    When degrading only booster plus it was not working but after degrading booster it worked.

    1 year ago

  • Created a topic, You have an unfinished restoration operation., on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Here is the log. Move /var/www/wordpress/wp-c…

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    I degraded to prior version and now it is working.

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    After changing to default theme it is not converting on frontend.

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Falcon caching plugin.

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I will try. My theme is Flatsome.

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    housezille.com or www.housezille.com module settings1 module settings2

    1 year ago

  • Posted a reply to price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    Multicurrency Product Base Price It's urgent!!!

    1 year ago

  • Created a topic, price not converted on frontend, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, On backend price is converted USD to KRW but o…

    1 year ago

  • Created a topic, Price not changing with variations, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Site currency is KR and product currency is US…

    1 year ago

  • Created a topic, Fatal Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks you for your great plugin! I got below…

    1 year ago

  • Created a topic, How to remove shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I removed woocommerce currency switcher but th…

    1 year ago

  • Created a topic, Tables not deleted, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I deleted the plugin with unchecked - data rec…

    1 year ago

  • Posted a reply to Human not recorded, on the site WordPress.org Forums:
    Switched traffic option from security only to All Traffic and that fixed the problem.

    1 year ago

Plugins