WordPress.org

Profiles

Anticosti

  • Member Since: April 25th, 2012
  • Québec Canada
  • @anticosti on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can’t submit any new content (Submit spins and hangs), on the site WordPress.org Forums:
    @rafsuntaskin Thank you ;-) Much appreciated.

    3 days ago

  • Posted a reply to Can’t submit any new content (Submit spins and hangs), on the site WordPress.org Forums:
    I made this second test: The combo that works is: WP User Frontend Version 2.8.7…

    3 days ago

  • Posted a reply to Can’t submit any new content (Submit spins and hangs), on the site WordPress.org Forums:
    Using this combo: Using: WP User Frontend Version 2.8.8 WP User Frontend Pro – personal…

    3 days ago

  • Created a topic, Can’t submit any new content (Submit spins and hangs), on the site WordPress.org Forums:
    Using: WP User Frontend Version 2.8.8 WP User Frontend…

    4 days ago

  • Posted a reply to Support for Pods??, on the site WordPress.org Forums:
    +1

    2 weeks ago

  • Posted a reply to GDPR Compliance…, on the site WordPress.org Forums:
    @catmaniax As I see it, I guess, a simple link to your Privacy Policy in…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Multisite questioning, on the site WordPress.org Forums:
    @itowhid06 Thank you for the followup. Much appreciated.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Multisite questioning, on the site WordPress.org Forums:
    @itowhid06 Sorry. Same issue. Could it be due to the fact that my Pack is…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Captcha characters not displaying in all browsers, on the site WordPress.org Forums:
    @cmb70 Thanks for the hint. I also switched to invisible reCaptcha. It is really flawless.…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Top Notch, on the site WordPress.org Forums:
    Exactly what I was looking for and this for a long tim…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Multisite questioning, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @itowhid06 I made one of my subsites as standalone, and I still don't see…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Multisite questioning, on the site WordPress.org Forums:
    @itowhid06 Thanks for the input. I am on the process to move my subsites out…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How to: Users Edit posts from the front end, on the site WordPress.org Forums:
    Great question.

    3 weeks ago

  • Created a topic, TIP: Need to validate your wpm-config.json ? Link here, on the site WordPress.org Forums:
    TIP: Need to validate your wpm-config.json ? This si…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Hide posts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @cmcavid, In this case you might be interested in: https://wordpress.org/plugins/wp-force-login/ ??

    4 weeks ago

  • Created a topic, Multisite Questioning, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, I have a multisite setup: My scenario: ww…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Can a user upgrade to the next level Pack, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @rafsuntaskin Thank you for your answer. So... Upgrading a user would have to be…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Pro Version, on the site WordPress.org Forums:
    I can browse their site. A bit slow for the initial loading but... Working and…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Can a user upgrade to the next level Pack, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, Suppose I have 3 packs: Basic Plan Adva…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Display Member since regsitered date, on the site WordPress.org Forums:
    Good question.

    1 month ago

  • Created a topic, Wedevs is improving it’s Support, on the site WordPress.org Forums:
    Love this Plugin. Could not go without it anymore. Sta…

    1 month ago

  • Created a topic, Wishing to show Post time in the user local time, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, This is a little bit touchy. I am looking …

    1 month ago

  • Posted a reply to [field date_time format=”d-m-Y H:i”], on the site WordPress.org Forums:
    @peterpolow Thanks a bunch!!! That works perfect now. Awesome!

    1 month ago

  • Created a topic, [field date_time format=”d-m-Y H:i”], on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, I am desesperatly seeking to output the pu…

    1 month ago

  • Posted a reply to Note: Best place to report bugs is on GitHub, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings Mahbubur Rahman Rabbi, I have posted these on your GitHub: #414 #411 #409 Can…

    2 months ago

  • Created a topic, A question about taxes, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, I seen on the wedevs site (docs) that taxe…

    2 months ago

  • Posted a reply to Shortcode problem, on the site WordPress.org Forums:
    Found out the solution to duplicate fields output. I had an active duplicated form. Only…

    2 months ago

  • Posted a reply to Shortcode problem, on the site WordPress.org Forums:
    For example, when using this shortcode: [wpuf_dashboard post_type="mycustompostype" meta="wpuf_field1,wpuf_field2"] It doubles the output like this:…

    2 months ago

  • Created a topic, Shortcode problem, on the site WordPress.org Forums:
    Greeings, I created a ticket for this. #95971 Thank …

    2 months ago

  • Posted a reply to Activating Background SlideShow causes a font glitch, on the site WordPress.org Forums:
    Also... adding this (lowering the z-index) to custom CSS helps the form background to not…

    2 months ago

  • Posted a reply to The upload image button on iOS Safari only does not work, on the site WordPress.org Forums:
    If that could be of any help, here's what I created in my CSS for…

    2 months ago

  • Posted a reply to The upload image button on iOS Safari only does not work, on the site WordPress.org Forums:
    On my site, I tested with iPhone 5s, Safari, iOS 9.3.5 File Upload and Image…

    2 months ago

  • Posted a reply to Activating Background SlideShow causes a font glitch, on the site WordPress.org Forums:
    Changing in "Custom CSS" all instances of: font-family: <strong>"Open Sans"</strong>, Arial, sans-serif !important; To: font-family:…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multisite Problem(s), on the site WordPress.org Forums:
    Just as a side note: Found out that turning "OFF" this plugin, helps: Image Regenerate…

    2 months ago

  • Created a topic, Love this Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I tried a bunch of custom login plugins and... this is…

    2 months ago

  • Created a topic, Activating Background SlideShow causes a font glitch, on the site WordPress.org Forums:
    Oh! Just noticed that when activating Background Slide…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multisite Problem(s), on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @weblizar_support Limiting the number of plugins, worked out. I am OK now. Love…

    2 months ago

  • Posted a reply to Custom PostTypes workaround, on the site WordPress.org Forums:
    Even if clearing the cache?

    2 months ago

  • Posted a reply to “Child of” for category element is broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hope there will be a fix without going in the database...

    2 months ago

  • Created a topic, Multisite Problem(s), on the site WordPress.org Forums:
    Love this Plugin. Although, when using it in a multisi…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to make all links active in body, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue with WP Frontend User

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t see WP User Frontend data in post edit, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue for me

    2 months ago

  • Posted a reply to 404 Error on Static Front Page, on the site WordPress.org Forums:
    You could also clear your cookies and cache. That may also help ;)

    2 months ago

  • Created a topic, Frontend Pro – Personal v2.8.0 to 2.8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, At Wedevs, My Download page shows: WP Use…

    2 months ago

  • Posted a reply to Br and P elements all around, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know if this could be of any help but... I once had this…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin broken, on the site WordPress.org Forums:
    @valexar Uoups! Playing on the front end with my language switch, I realized that the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin broken, on the site WordPress.org Forums:
    @valexar From my mobile, I don't see any error in admin. So... All looks good!…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin broken, on the site WordPress.org Forums:
    Your solution solved the issue. Thank you Valentyn!

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin broken, on the site WordPress.org Forums:
    @valexar Here' the code I have starting at line 190: // https://wordpress.org/support/topic/postpage-title-with-prefixes-en-etc-of-all-languages/ add_filter(‘single_post_title’, ‘wpm_translate_string’); //…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin broken, on the site WordPress.org Forums:
    I tested for you. Here are screenshots of the errors: https://www.dropbox.com/sh/qtzupiz83dk3i10/AACjr_uZVy0JJhM5DgAHCzyOa?dl=0 I reverted to version…

    3 months ago

Plugins